Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aynen oyle canım. herseyı tam yapıyoruz . sorunda yok . o yuzden 10 ay bana cok uzun geldı.
sen hıc aşılama fılan denedın mı. süreç nasıl oluyor 1 sene sonunda ?
canım ben üniversite hastanesine gitmiştim dosya açtılar infertilite bölümünde evraklar istediler bide testleri eşim çok kızdı neden bizi bu streslere sokuyorsun diye biz vazgeçtik sonra aşırı gerilceğimizi anladık ama ilk bir 2 aşılama tutmazsa tüp yapıcaklardı sanırım bizdende işte benim hormon testlerim eşimden spermiyogram alındı temiz çıktı şükür bana hsg çekil onuda getir dediler ama yaptırmadım onu ama nasıl oluyor aşılama falan hiç fikrim yok bakalım bahara kadar olmazsa artık aşılama düşüncem

rahım fılmı cok fena yaa. ben cok acı cektım. belkı ceken dr dandı bılmıyorum ama.
neysekı temız cıktı sonucu.
bakalım canım. 2 ay daha denıcez. gıdıcem artık dr ne derse.
sen ne durumdasın sımdı ? yakın mı adet zamanın

ayy kıyamam dr dandır o canım çoğu kişi çok rahat korktuğum gibi değilmiş diyor şükür temiz çıkmış
reglme 9gün var canm zaten dün yumurtladım :)

ayy kıyamam dr dandır o canım çoğu kişi çok rahat korktuğum gibi değilmiş diyor şükür temiz çıkmış
reglme 9gün var canm zaten dün yumurtladım :)
cok sukur canım acık tuplerım. dedım ya bız herseyı cok erken yaptık. ama bebek gecıktı :)
benımde 16. gunum. henuz poz olmadı son adet 21 ekımdı. 19 kasımda da beklıyorum gelmeyesıce

cok sukur canım acık tuplerım. dedım ya bız herseyı cok erken yaptık. ama bebek gecıktı :)
benımde 16. gunum. henuz poz olmadı son adet 21 ekımdı. 19 kasımda da beklıyorum gelmeyesıce
sen yinede gün aşırı ilişkiye devam et canım bazı aylar yumurtlama olmayabiliyormuş yada geç yumurtluyosundur sıvı alımına dikkat ediyorsun değilmi ben mesela sabah 8 de kalkıyorum ilk idrarımı yapıyorum sonra 3 saat hiçbişi içmiyorum sulu şeyler bile yemiyorum 11 gibi yapıyorum testi

nasıl yapılması gerektıgını bılıyorum, yapıyorumda..
evet bazı aylar yumurtlama olmayabılırmıs. bakalım artık. bız calısıyoruz da kısmet

nasıl yapılması gerektıgını bılıyorum, yapıyorumda..
evet bazı aylar yumurtlama olmayabılırmıs. bakalım artık. bız calısıyoruz da kısmet
canım bak şimdi aklıma geldi ben 2dir incir yiyorum bence yumurtlamaya çok etkisi var sabahları aç karnına 1 incir dün varya resmen yumurtamın çatlayacağını feci hissettim nasıl bir gerilme ağrı anlatamam halada hafif devam ediyor dene bence yumurtanın büyüyüp olgunlaşmasını sağlıyormuş

bılıyorum evet yarıyorda . ama ıcınden kurt cıktı 2 kez :) tıksındım yıyemıyorum
taze ıncırde cok severım aslında ama
kaynatıp suyu ıcmekte cok zor geldı valla. çalışıyorum. uğraştırıcı gelıyor. incir yemek ıyıydı ama ıste kıymalı cıkınca

canım sen başka bi yerden al en iyisi

demekki organik ilaçsız diye olmuştur gerçi bnmkilerde teyzemin bahçesinden sağolsun kurutup vermişti
artık bu ay gectıde. bıdahakı ay olumsuz olursa. baska yerden alırım denerım .
bu ay pek beslenmemede dıkkat etmedım. zaten bogazını seven bırı de deglım. yasamak ıcın yıyorum ıste :))

artık bu ay gectıde. bıdahakı ay olumsuz olursa. baska yerden alırım denerım .
bu ay pek beslenmemede dıkkat etmedım. zaten bogazını seven bırı de deglım. yasamak ıcın yıyorum ıste :))
ahhh ahhh daha önceleri bende öyleydim şu bebek olacak diye düşünmeye başladığımdan beri 1 senedir aman hamileyimdir diye yiye yiye 1 senede 10 kilo aldım maşallah bide folikasitte kilo yapıyormuş onuda bıraktım bide b12 iğnesi vuruluyordum oda iştah açıyormuş hiç bilmiyordum kilo aldıktan sonra öğrendim hepsini

ya cok zayıfta degılım. normal. ama ole ıstahlı değilim. folık asıtı de unutuyorum ıcmeyı..
hamıle kalayım kıloya razıyım

ya cok zayıfta degılım. normal. ama ole ıstahlı değilim. folık asıtı de unutuyorum ıcmeyı..
hamıle kalayım kıloya razıyım
ben de tam idealdim şimdi biraz var fazlalık ama yinede iyim ya :) ama gebe kalırsam bi 10 kilo daha alırsam hoooop yuvarlıcam kendimi :)

ben de tam idealdim şimdi biraz var fazlalık ama yinede iyim ya :) ama gebe kalırsam bi 10 kilo daha alırsam hoooop yuvarlıcam kendimi :)
ıyıyızdir iyi valla daha yapcak bısey kalmadı. ole calısmaca ıste. denenmedık sey bırakmadım ben 10 ayda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…