- 20 Mart 2010
- 1.434
- 916
- 123
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.181
14.de pik yamış canım sağdaki testte 15 hafif silinmeye başlamış 15.de yumurtan çatlamış yani canım bn hamile kalmadan bi iki ay öncesinde reglimde gecikmeler olmuştu rahim kendini gebeliğe hazırlıyor denmişlerdi inşallah seninde buay tutarKızlar burayada yazayım heryere danisiyorumilk defa ovulasyon testi kullaniyorum garanti olsun diye iki tane aldım beyaz olan laboquick diğeri galenik.. 13 ve 15 günü değerlendirdim bugün 16.gün bir bakarmısıniz bide ben bu ay 33 gunde adet oldum cok gecikmişti geçen ay da öyle oldu telefona indirdiğim takvim im 18.gün ovulasyon dedi fakat öyle değilmiş testlerden anladığım bi yorumlarmisiniz rica etsem ???
faydası yumurtlama gününü biliyorsun ve çalışmaları ona göre yoğunlaştırıyorsun canım eğer yumurtlama gününü biliyorsan gerek yok ama ben bilmiyordum 14ü gösteriyordu hep takvim meğer 18iymiş geç yumurtluyomuşumBende kullansam mi acaba ovulasyon testi. 2 bucuk yillik evliyim 25 yasindayim iki dusugum oldu bir yil ara verdim simdi dusunmeye basladim. Kendi haline mi biraksam yoksa vakit kaybetmemeli miyim bilemiyorum. Faydasi varmi hic bir fikrim yok avulasyon testleri hakkinda. Esim 33 yasinda gec kalmak da istemiyorum
Ayyyyyy canım inşallah öyle olur geçen ay baya strese girmiştim14.de pik yamış canım sağdaki testte 15 hafif silinmeye başlamış 15.de yumurtan çatlamış yani canım bn hamile kalmadan bi iki ay öncesinde reglimde gecikmeler olmuştu rahim kendini gebeliğe hazırlıyor denmişlerdi inşallah seninde buay tutar
canım 14ü pik yapmış ya öncesindede ilişki olmuştur inşallah 14 15 de olsun ilişki sonra istersen 2güne bir devam yada bırakAyyyyyy canım inşallah öyle olur geçen ay baya strese girmiştimozaman biz 13.günü ve 15.günü değerlendirerek tutturma şansımız yüksek demi
13.günü ve 15.günü degerlendirdik canım 17. 19. Diye devam edecem bakalimcanım 14ü pik yapmış ya öncesindede ilişki olmuştur inşallah 14 15 de olsun ilişki sonra istersen 2güne bir devam yada bırak
13ü 15i değerlendirseysen iyi canım inşallah ama 16da bence olmalı13.günü ve 15.günü degerlendirdik canım 17. 19. Diye devam edecem bakalim
Tamam canım değerlendiriyim ne bilim üstüste olunca sperm kalitesi düşüyor diyorlar oyuzden böyle yapıyordum13ü 15i değerlendirseysen iyi canım inşallah ama 16da bence olmalı
ama hep üstüste yapmadığın için bence böyle daha mantıklı hep yapsan ok de ama baktığım gördüğüm kadarıyla herkes öyle yapmışTamam canım değerlendiriyim ne bilim üstüste olunca sperm kalitesi düşüyor diyorlar oyuzden böyle yapıyordum
üstünde talimat var canım siklusuna göre mesela ben 28 günde bir oluyorum bana 11.gün yazıyo başla diye ama o sana kalmış yinede çok var hergün yapçam dersende yapabilirsin sadece sabah 11 akşam 3- 5 en iyi saatlermiş ve yapmadan 3 saat önce sıvı almayı kesiceksinSiparis verdim simdi yarin elimde olur adetimin 3. Gunundeyim suan.bityikten kac gun sanra basliyim. Benimde adetlerim duze sizlesti iki uc aydir bende bilemiyorum ne zaman yumurtladigimi. Deneyelim bakalim hayirlisi oldun.
Cok tesekkur ederim insallah ise yarar.üstünde talimat var canım siklusuna göre mesela ben 28 günde bir oluyorum bana 11.gün yazıyo başla diye ama o sana kalmış yinede çok var hergün yapçam dersende yapabilirsin sadece sabah 11 akşam 3- 5 en iyi saatlermiş ve yapmadan 3 saat önce sıvı almayı kesiceksin
Adetin bittigi gibi baslamak gerekiyomus canim. Ama sabahki ilk idrarla degil. Uyandiktan sonra bsey yiyip icme bir sonraki idrarla yao testini.Merhaba kızlar . Ben yeni katıldım aranıza ve ovulasyon testini yeni aldım adetlerim cok düzensiz adetim bittikten hemen sonramı başlamam gerekiyor testi yapmaya ? yardımcı olurmusunuz acaba
Tam ikisi aynı koyulukta degil canim akşamüstü bi daha yap ona göre ilişkide bulunursun:)Merhaba bayanlar. Ovulasyon testini yaptiktan 2 dk sonraki hali resimde. Emin olamadim pozitif gibi ama sizce? Birde bugun mu iliski olmali yani ovulasyon gunu mu yoksa ovulasyon gununun ertesinden sonraki 2 3 gun boyunca mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?