Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Eşit koyulukta degil ki yumurtlamiyosun suan. Eşit koyulukta gördükten sonraki gun test silikleştiği Zaman catlamis oluyo yumurta

Peki siliklestigi zaman mi yumurta catlayip ortaya cikiyor. O zman mi iliski olmasi lazim? Yani koyulasip silige dondugu gun?
Koyu oldugu ve ertesi 2 gun ust üste olmasi lazım çoğu kişi oyle hamile kalmış. Bn bu ay doktor kontrolünde takip ettim ayriyetten testlerle takip ettim 8-9 gunum var bekliyorum . Testlerim bu şekildeydi . 19.gun silikleştiği gun doktor kontrolüm vardı doktor catlamis demişti

Eklentiler

• image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 90
O zaman ben siliklestigi gunu bekliyim. Bide dun okudugum kadariyla catlama odugu zamanki sivi kaygan sivi spermlerin daha hizli hareketini sagladigi icin o gun iliski oneriliyormus. Diger gunler kuru olacagindan spermlerin 2 3 gun yasamasi ihtimali dusukmus. Gecen ay o siviya denk geldimde bu ayda gelirim ins. Senin icinde hayirlisini dilerim ins. Bekleyeyim bakalim hayirlisi tsk ederim

bence akşam koyulaşacak gibi testin istersen akşamda yap koyu gördüğünde ve ertesi gün kesin ilişki olsun çünkü yumurta çatladıktan sonra 24 saat şansın var ve içerde ne kadar çok sperm olursa okadar şans var

Kesemi doldurayim yani. Ya sknti degil de esim yorgunum cilvelenme diyor adam azdin mi diyor hergun hergun tobe ya. Takvim kullaniyorum bu ay 2 gun arayla hep iliskiye girdim sansa kalmamak icin

Arkadaşlar merhaba,ATA'nızda bana yardımcı olabilecek birisi var mı bilemiyorum. Ben ekimin 23-24 ünde testte koyuyu gördüm değerlendirdim adetime 3 gün kala tekrar yaptım testim yine koyu bir umut acaba gebelik mi bar dedim ama idrar testim negatif. Bugün günüm dün olmam lazımdı ama hala adet olmadım. Kafam karıştı acaba ayda 2 kere mit yumurtladım 10 gün arayla böyle bir şey olması mümkün mü?

Kesemi doldurayim yani. Ya sknti degil de esim yorgunum cilvelenme diyor adam azdin mi diyor hergun hergun tobe ya. Takvim kullaniyorum bu ay 2 gun arayla hep iliskiye girdim sansa kalmamak icin
ben eşime baştan söyledim buay günaşırı ilişki denicez bebek için dedim sonuçta oda istiyo bebek bende bayılmıom okadar çok şeyyetmeye sende eşine açıkça söyle canım eğer oda istiyorsa yapacak bişi yok

Ya benimki hayir demez hic ama basta istemiyorum ayagina yatar hep. O cocuk olacagindan degil isin baska yakasinda

Ya o degilde benim belden asagisi felc ayaklarim tutmuyor gibi suddetlendi kasik agrim. Abdestliyim namaza az kaldi kildiktan sora birdaha mi ovuasyon testinden yapsam. Bu saatte gecerli olur mu?

Ya o degilde benim belden asagisi felc ayaklarim tutmuyor gibi suddetlendi kasik agrim. Abdestliyim namaza az kaldi kildiktan sora birdaha mi ovuasyon testinden yapsam. Bu saatte gecerli olur mu?
olur canım yalnız 3saat sıvı almaman lazım gerçek sonucu alailmen için

Arkadaşlar merhaba. Herkesin 3 ayda yaptığı testi ben 1 ayda yaptım bu belirsizlik yüzünden ya ili kere yumurtladım ya da başla bir sorun var? İki kere yumurtlayabilir mi bir insan bilmiyorum ama testlerime bakar Mısınız?

Eklentiler

• image.webp
    29,9 KB · Görüntüleme: 188
  • image.webp
    29,1 KB · Görüntüleme: 149
  • image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 187
Canim bence 16. Gun olmus yumurtlaman ve 2 3 gun surmus ...

Kizlar merhaba, resimdeki cift cizgi ovulasyon testimi dun yaptim, silik olan da bugun.
Tam olarak cozemedim ben daha bu testleri yani yumurtlama dun mu gerceklesti demek oluyor bu?

Eklentiler

• image.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 170
kızlar burda popüler konu yazıyor ama giren bikaç kişi var ben arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama başka giren yok konu sahibide girmiyor sanırım sorularınızı yoğun topiklere yöneltin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…