- 27 Ocak 2015
- 2.073
- 1.851
- 158
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.201
Eşit koyulukta degil ki yumurtlamiyosun suan. Eşit koyulukta gördükten sonraki gun test silikleştiği Zaman catlamis oluyo yumurtaDun yaptim negatifti silikti. Bu baya koyu geldi dun bugun sol kasigimda agri var batiyor. Belimde agruyor sislikte var. Aslinda gecen ay o akiskan sumugumsu siviyi gormustum bu sefer denk gelmedim ama. Bu arada bata 11 gun kaldi. Dunu degerlendirmistim ben bugun inzivayami cekileyim yoksa devam edeyim mi? Ya yumurtluyorsam?
Peki siliklestigi zaman mi yumurta catlayip ortaya cikiyor. O zman mi iliski olmasi lazim? Yani koyulasip silige dondugu gun?Eşit koyulukta degil ki yumurtlamiyosun suan. Eşit koyulukta gördükten sonraki gun test silikleştiği Zaman catlamis oluyo yumurta
Koyu oldugu ve ertesi 2 gun ust üste olmasi lazım çoğu kişi oyle hamile kalmış. Bn bu ay doktor kontrolünde takip ettim ayriyetten testlerle takip ettim 8-9 gunum var bekliyorum . Testlerim bu şekildeydi . 19.gun silikleştiği gun doktor kontrolüm vardı doktor catlamis demiştiPeki siliklestigi zaman mi yumurta catlayip ortaya cikiyor. O zman mi iliski olmasi lazim? Yani koyulasip silige dondugu gun?
O zaman ben siliklestigi gunu bekliyim. Bide dun okudugum kadariyla catlama odugu zamanki sivi kaygan sivi spermlerin daha hizli hareketini sagladigi icin o gun iliski oneriliyormus. Diger gunler kuru olacagindan spermlerin 2 3 gun yasamasi ihtimali dusukmus. Gecen ay o siviya denk geldimde bu ayda gelirim ins. Senin icinde hayirlisini dilerim ins. Bekleyeyim bakalim hayirlisi tsk ederimKoyu oldugu ve ertesi 2 gun ust üste olmasi lazım çoğu kişi oyle hamile kalmış. Bn bu ay doktor kontrolünde takip ettim ayriyetten testlerle takip ettim 8-9 gunum var bekliyorum . Testlerim bu şekildeydi . 19.gun silikleştiği gun doktor kontrolüm vardı doktor catlamis demişti
bence akşam koyulaşacak gibi testin istersen akşamda yap koyu gördüğünde ve ertesi gün kesin ilişki olsun çünkü yumurta çatladıktan sonra 24 saat şansın var ve içerde ne kadar çok sperm olursa okadar şans varO zaman ben siliklestigi gunu bekliyim. Bide dun okudugum kadariyla catlama odugu zamanki sivi kaygan sivi spermlerin daha hizli hareketini sagladigi icin o gun iliski oneriliyormus. Diger gunler kuru olacagindan spermlerin 2 3 gun yasamasi ihtimali dusukmus. Gecen ay o siviya denk geldimde bu ayda gelirim ins. Senin icinde hayirlisini dilerim ins. Bekleyeyim bakalim hayirlisi tsk ederim
ben eşime baştan söyledim buay günaşırı ilişki denicez bebek için dedim sonuçta oda istiyo bebek bende bayılmıom okadar çok şeyyetmeye sende eşine açıkça söyle canım eğer oda istiyorsa yapacak bişi yokKesemi doldurayim yani. Ya sknti degil de esim yorgunum cilvelenme diyoradam azdin mi diyor hergun hergun tobe ya. Takvim kullaniyorum bu ay 2 gun arayla hep iliskiye girdim sansa kalmamak icin
Ya benimki hayir demez hic ama basta istemiyorum ayagina yatar hep. O cocuk olacagindan degil isin baska yakasindaben eşime baştan söyledim buay günaşırı ilişki denicez bebek için dedim sonuçta oda istiyo bebek bende bayılmıom okadar çok şeyyetmeye sende eşine açıkça söyle canım eğer oda istiyorsa yapacak bişi yok
evet azdm de sende :) onu duymk istiyor gibiYa benimki hayir demez hic ama basta istemiyorum ayagina yatar hep. O cocuk olacagindan degil isin baska yakasinda
olur canım yalnız 3saat sıvı almaman lazım gerçek sonucu alailmen içinYa o degilde benim belden asagisi felc ayaklarim tutmuyor gibi suddetlendi kasik agrim. Abdestliyim namaza az kaldi kildiktan sora birdaha mi ovuasyon testinden yapsam. Bu saatte gecerli olur mu?
Bayada susadim bugun neyse beklerim artikolur canım yalnız 3saat sıvı almaman lazım gerçek sonucu alailmen için
Canim bence 16. Gun olmus yumurtlaman ve 2 3 gun surmus ...Arkadaşlar merhaba. Herkesin 3 ayda yaptığı testi ben 1 ayda yaptım bu belirsizlik yüzünden ya ili kere yumurtladım ya da başla bir sorun var? İki kere yumurtlayabilir mi bir insan bilmiyorum ama testlerime bakar Mısınız?
Ama hala regl olmadım gebelik testleri de negatifCanim bence 16. Gun olmus yumurtlaman ve 2 3 gun surmus ...
evet canmKizlar merhaba, resimdeki cift cizgi ovulasyon testimi dun yaptim, silik olan da bugun.
Tam olarak cozemedim ben daha bu testleriyani yumurtlama dun mu gerceklesti demek oluyor bu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?