Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba bayanlar. Ovulasyon testini yaptiktan 2 dk sonraki hali resimde. Emin olamadim pozitif gibi ama sizce? Birde bugun mu iliski olmali yani ovulasyon gunu mu yoksa ovulasyon gununun ertesinden sonraki 2 3 gun boyunca mi?

Tam ikisi aynı koyulukta degil canim akşamüstü bi daha yap ona göre ilişkide bulunursun:)
tatlım ikiside aynı koyulukta olması gerekir diye kesin bi kural yok sen diğer testlere göre değerlendir istersen sayfalarda geri gidersen benim testlerimde var ben öyle yakaladım hiç aynı koyulukta olmadı benim diğerlerine göre daha koyu olanı sectim ve günde iki kez yaptım ilk idrar değil kesinlikle az su tüket sabah ilk idrarını yaptıktan sonra bekle tekrar gelince idrarını bi kapa al rengi koyu sarı olması gerekir bn 16 günde yumurtayı yakaladım eğer eşinin sperm sayısında hızında bi sıkıntı yoksa aralalıksız 5 gün ilişki sabaha kadar yat testteki cizgi ilk yaptığın silikliğe ulaşınca bırak ama koyu devam ederse ilişkiyi sakın bırakma kaçmasın yumurtan olmazsada canını sıkma herşey rabbimden önemli olan sağlıkla sana tutunması inşallh tutunur meleğin sana vede silikleştiği ilk günden say 10 gün geçince test yap varsa kesin çıkar silik dahi olsa

Kizlar merhaba, resimdeki cift cizgi ovulasyon testimi dun yaptim, silik olan da bugun.
Tam olarak cozemedim ben daha bu testleri yani yumurtlama dun mu gerceklesti demek oluyor bu?
Can'ım şimdi şöyle söyleyeyim yumurtan tam oluşunca yani çatlamak üzereyken pozitif oluyor çatlayıp yumurtalıktan ayrılınca test silik olmaya başlıyor yani senin özellikle bugünü değerlendirmen gerek

Mavipelican bende oyle biliyorum canim. Cunku kopkoyu cikmayan cok kisi gordum. Zaten suan 22.gun ve ben hala kopkoyuyu yakalamadim ama dunku paylastigim en koyu olaniydi.
casun yaptim ama paylasamadim canim cekemeden attim ama silikti. Sabahki koyuluk yoktu. Zaten kasik agrim vs. Gecti gitti 2 gun surdu. Galiba yumurtlama tamamlandi onceki gun ve bugun iliski oldu insallah tutmustur. Az once test yaptim sonuc resimde.
Koyu olan soldaki dun sabahki silik sagdaki bu sabahki...

Eklentiler

• IMG_20151108_112303.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 236
Ya bide 22.gun olmasi kafami karistiriyor. Uzun olmadimi? Kasik agrim belirtilerim 2 3 gundur var. Yumurtlamayi daha oncesinde kacirmis olamam. Kaldiki adet bitti biteli 2 3 gun arayla iliskiye girdik. Gina geldi gerci Bu kadar uzun olan varmi yumurtlama gunu....

canım kaç gündür yapıyosunki bu oviyi daha önceki günlerde hiç koyu görmediysen yumurtluyorsun tatlım regline 2gün 1gün kala hamile kalanlar bile oluyor kafana hiç bulandırma boşuna geç yumurtlamak normalmi diye hıı mesela buay içinde diyelim 1hafta öncede koyu görmüştün sonra silikleşti sonra tekrar koyulaşırsa gebelik olabiilme ihtimali var ama senin buay ilk koyu günün değilmi hiç kafanı takma bence

Canim adetlerin kac gune bir oluyor? Mesela ben 35-40 arasi oldugum icin yumurtlama gunlerim 20-25 arasi degisiyor. Ama kadinlar her ay hep ayni zamanda tumurtlayacak diye de birsey yokmus.o ayki stres sevinc uzuntu yedigimiz ictigimiz vs hepsi etkili...

Benim 2. dogumdan sonra adet tarihim degisti ve uzadi. D.kntrol ilacida kullandim 2 ay ilkinde full kanama oldu 20 gun civari dojtora gttm ilaci degistirdi oda yaramadi adeti kesti. Bende biraktim. 32 35 31 uzunluklari boyle oldu dogumdan sonra...

Kizlar ayin 2 sinde adetim bitti. Bittigi gun ovu testi yapmaya basladim. Ama daha 3 gun sonra koyulasmaya baslarken ertesi gun siliklesmeye basladi. Boylemi oluyo acaba. Yoksa adetten iki gun sonra yumurtladim mi. Kafam cok karisti. Ayda iki kez yumurtlanir mi? Biri yardim edebilir mi lutfennnnnnnnnnnnnn....

Eklentiler

• IMG_20151108_105334.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 164
uzman araştırmacılara göre, bazı kadınlar ayda bir defa değil, değişik zamanlarda da birden fazla yumurta üretebiliyorlar. Bu nedenle de farklı zamanlarda oluşan yumurtalama döneminin takibi zorlaşıyormuş. Internette yazan bu canım

Benim 2. dogumdan sonra adet tarihim degisti ve uzadi. D.kntrol ilacida kullandim 2 ay ilkinde full kanama oldu 20 gun civari dojtora gttm ilaci degistirdi oda yaramadi adeti kesti. Bende biraktim. 32 35 31 uzunluklari boyle oldu dogumdan sonra...
O zaman çok normal canım 22 civarında yumurtlaman..

Kızlar ovulasyon testi takibindeyim bugun 18.günüm resim bu çatlama olacak mi sizce ben 30 günde bir oluyorum.

Eklentiler

• IMG_20151108_222617.webp
    9 KB · Görüntüleme: 298
Kızlar ovulasyon testi takibindeyim bugun 18.günüm resim bu çatlama olacak mi sizce ben 30 günde bir oluyorum.
Can'ım eşinin değerlerinde sorun yoksa değerlendir bugünü muhtemelen yarın tam koyu olur ama ne olur ne olmaz yine de sağlama al işini. Yarın tam koyu olursa iki gün daha ilişki olur yani 3 gün üst üste olmuş olur. Ayrıca 30 günde bir regl oluyorsa eğer yumurtan geç çatlamış oluyor bu ay. Yatın pozitifi göreceksin inşallah. Yumurta çatladıktan sonra 14 gün sonra adet olunur unutma eğer yarın çatlarsa senin 32-33 günde regl olacaksın demektir

Yok Tatlim çok şükür bir sorunda biz dün birlikte olmuştuk.. Bugünde olursa dort gün üst uste olmuş oluyor..

Bunlari bu sabah yaptim sanirim bugun yumurtlama gunum. Ay bi tutturamadim. Ates basmasi bi yandan kasik agrisi bi yandan t cizgisi c cizgisinden daha koyu. 2 dk da koyulasti

Eklentiler

• 1447144067534-1525640204.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 161
24.gun oha ya deve kusu yumurtasi mubaret bi catlayamadi beni catlatti. Bu yumurtadan olacak cocuk 10 aya dogar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…