- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.221
Cok saol cevabin icin canim, dunu degerlendirdik bakalim, hayirlisi olsun hakkimizda..evet canm
gercektende kimse cevalamıyor sorularıkızlar burda popüler konu yazıyor ama giren bikaç kişi var ben arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama başka giren yok konu sahibide girmiyor sanırım sorularınızı yoğun topiklere yöneltin
bugünüde kesin değerlendir canımCok saol cevabin icin canim, dunu degerlendirdik bakalim, hayirlisi olsun hakkimizda..
Merhaba bayanlar. Ovulasyon testini yaptiktan 2 dk sonraki hali resimde. Emin olamadim pozitif gibi ama sizce? Birde bugun mu iliski olmali yani ovulasyon gunu mu yoksa ovulasyon gununun ertesinden sonraki 2 3 gun boyunca mi?
tatlım ikiside aynı koyulukta olması gerekir diye kesin bi kural yok sen diğer testlere göre değerlendir istersen sayfalarda geri gidersen benim testlerimde var ben öyle yakaladım hiç aynı koyulukta olmadı benim diğerlerine göre daha koyu olanı sectim ve günde iki kez yaptım ilk idrar değil kesinlikle az su tüket sabah ilk idrarını yaptıktan sonra bekle tekrar gelince idrarını bi kapa al rengi koyu sarı olması gerekir bn 16 günde yumurtayı yakaladım eğer eşinin sperm sayısında hızında bi sıkıntı yoksa aralalıksız 5 gün ilişkiTam ikisi aynı koyulukta degil canim akşamüstü bi daha yap ona göre ilişkide bulunursun:)
Can'ım şimdi şöyle söyleyeyim yumurtan tam oluşunca yani çatlamak üzereyken pozitif oluyor çatlayıp yumurtalıktan ayrılınca test silik olmaya başlıyor yani senin özellikle bugünü değerlendirmen gerekKizlar merhaba, resimdeki cift cizgi ovulasyon testimi dun yaptim, silik olan da bugun.
Tam olarak cozemedim ben daha bu testleriyani yumurtlama dun mu gerceklesti demek oluyor bu?
canım kaç gündür yapıyosunki bu oviyi daha önceki günlerde hiç koyu görmediysen yumurtluyorsun tatlım regline 2gün 1gün kala hamile kalanlar bile oluyor kafana hiç bulandırma boşuna geç yumurtlamak normalmi diye hıı mesela buay içinde diyelim 1hafta öncede koyu görmüştün sonra silikleşti sonra tekrar koyulaşırsa gebelik olabiilme ihtimali var ama senin buay ilk koyu günün değilmi hiç kafanı takma benceYa bide 22.gun olmasi kafami karistiriyor. Uzun olmadimi? Kasik agrim belirtilerim 2 3 gundur var. Yumurtlamayi daha oncesinde kacirmis olamam. Kaldiki adet bitti biteli 2 3 gun arayla iliskiye girdik. Gina geldi gerciBu kadar uzun olan varmi yumurtlama gunu....
Canim adetlerin kac gune bir oluyor? Mesela ben 35-40 arasi oldugum icin yumurtlama gunlerim 20-25 arasi degisiyor. Ama kadinlar her ay hep ayni zamanda tumurtlayacak diye de birsey yokmus.o ayki stres sevinc uzuntu yedigimiz ictigimiz vs hepsi etkili...Ya bide 22.gun olmasi kafami karistiriyor. Uzun olmadimi? Kasik agrim belirtilerim 2 3 gundur var. Yumurtlamayi daha oncesinde kacirmis olamam. Kaldiki adet bitti biteli 2 3 gun arayla iliskiye girdik. Gina geldi gerciBu kadar uzun olan varmi yumurtlama gunu....
Benim 2. dogumdan sonra adet tarihim degisti ve uzadi. D.kntrol ilacida kullandim 2 ay ilkinde full kanama oldu 20 gun civari dojtora gttm ilaci degistirdi oda yaramadi adeti kesti. Bende biraktim. 32 35 31 uzunluklari boyle oldu dogumdan sonra...Canim adetlerin kac gune bir oluyor? Mesela ben 35-40 arasi oldugum icin yumurtlama gunlerim 20-25 arasi degisiyor. Ama kadinlar her ay hep ayni zamanda tumurtlayacak diye de birsey yokmus.o ayki stres sevinc uzuntu yedigimiz ictigimiz vs hepsi etkili...
uzman araştırmacılara göre, bazı kadınlar ayda bir defa değil, değişik zamanlarda da birden fazla yumurta üretebiliyorlar. Bu nedenle de farklı zamanlarda oluşan yumurtalama döneminin takibi zorlaşıyormuş. Internette yazan bu canımKizlar ayin 2 sinde adetim bitti. Bittigi gun ovu testi yapmaya basladim. Ama daha 3 gun sonra koyulasmaya baslarken ertesi gun siliklesmeye basladi. Boylemi oluyo acaba. Yoksa adetten iki gun sonra yumurtladim mi. Kafam cok karisti. Ayda iki kez yumurtlanir mi? Biri yardim edebilir mi lutfennnnnnnnnnnnnn....
O zaman çok normal canım 22 civarında yumurtlaman..Benim 2. dogumdan sonra adet tarihim degisti ve uzadi. D.kntrol ilacida kullandim 2 ay ilkinde full kanama oldu 20 gun civari dojtora gttm ilaci degistirdi oda yaramadi adeti kesti. Bende biraktim. 32 35 31 uzunluklari boyle oldu dogumdan sonra...
Cok kafam karisti yaaa offffuzman araştırmacılara göre, bazı kadınlar ayda bir defa değil, değişik zamanlarda da birden fazla yumurta üretebiliyorlar. Bu nedenle de farklı zamanlarda oluşan yumurtalama döneminin takibi zorlaşıyormuş. Internette yazan bu canım
Can'ım eşinin değerlerinde sorun yoksa değerlendir bugünü muhtemelen yarın tam koyu olur ama ne olur ne olmaz yine de sağlama al işini. Yarın tam koyu olursa iki gün daha ilişki olur yani 3 gün üst üste olmuş olur. Ayrıca 30 günde bir regl oluyorsa eğer yumurtan geç çatlamış oluyor bu ay. Yatın pozitifi göreceksin inşallah. Yumurta çatladıktan sonra 14 gün sonra adet olunur unutma eğer yarın çatlarsa senin 32-33 günde regl olacaksın demektirKızlar ovulasyon testi takibindeyim bugun 18.günüm resim bu çatlama olacak mi sizce ben 30 günde bir oluyorum.
Yok Tatlim çok şükür bir sorunda biz dün birlikte olmuştuk.. Bugünde olursa dort gün üst uste olmuş oluyor..Can'ım eşinin değerlerinde sorun yoksa değerlendir bugünü muhtemelen yarın tam koyu olur ama ne olur ne olmaz yine de sağlama al işini. Yarın tam koyu olursa iki gün daha ilişki olur yani 3 gün üst üste olmuş olur. Ayrıca 30 günde bir regl oluyorsa eğer yumurtan geç çatlamış oluyor bu ay. Yatın pozitifi göreceksin inşallah. Yumurta çatladıktan sonra 14 gün sonra adet olunur unutma eğer yarın çatlarsa senin 32-33 günde regl olacaksın demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?