- 3 Kasım 2015
- 4
- 5
- 1
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.241
Ya aslinda koyu degil hicbiri ama en koyusu dersen 22 si gorunuyor. Bence devam etMerhaba,
Benimde kafam çok karıştı, destek istiyorum kızlar sizden, aslında pkoluyum, ama sizede sormak istedim, testleri geç yapmaya başladım 14.günden itibaren bgn dahil son 3 gün aynı gibi hemen hemen, ama kimi arkadaşlar pkolularda böyle oluyor demiş, sizce durum nedir? resimleri ekliyorum,
Eki Görüntüle 1685541 Eki Görüntüle 1685542
Ya aslinda koyu degil hicbiri ama en koyusu dersen 22 si gorunuyor. Bence devam et
Tatlim pko hakkinda hic bilgim yok o sebeple tam teferruata giremedim. Bak mesela benim 25. Gunum adetin baslangicindan bu yana ve dun 1 bugun 2 daha yeni koyulasti 2 gundur kopkoyu. Artik hesab et.Yani bugün oluyor, yani hayırlısı olsun inşallah kafam çok karıştı tşkler cevap için
Tatlim pko hakkinda hic bilgim yok o sebeple tam teferruata giremedim. Bak mesela benim 25. Gunum adetin baslangicindan bu yana ve dun 1 bugun 2 daha yeni koyulasti 2 gundur kopkoyu. Artik hesab et.
Herseyin hayirlisi canim. Sen dedigim gibi devam et. Unmadigin bir tarihte koyulasirevet o olabiliyormuş canım, çoğu kişi kendini 11 ile 14. gün arası olarak biliyor yumurtlama gününü fakat işte ehrkesin farklı, arkadaşımında 26. gün koyulaştı, bakalım oda bekliyor bu ay , Rabbim hepimize nasip etsin inşallah
çok saol canım cevap verdiğin için.. şimdiden almakta fayda varCanim ben labquik tam yazamamis olabilirim markayi bunu kullaniyorum ve memnunum. Internetten alirsan daha iyi olur cunku set olarak satilanlar var ve daha ucuza geliyor maliyeti. Gunune gelince assaidaki resimde yaziyor alinti yaptim. Est. Istedigin kadar sor maksat bilgi paylasimi
Tabi gelis suresi vs.hesaplarsin. rica ederim bilgim dahilinde cevplarim elimden geldigince.çok saol canım cevap verdiğin için.. şimdiden almakta fayda var
bide bişey sorcam canım günde 1 defa mı test yapılıyor acaba??Tabi gelis suresi vs.hesaplarsin. rica ederim bilgim dahilinde cevplarim elimden geldigince.
Istedigin kadar yapabilirsin dikkat etmen gereken husus yapmadan 1 2 saat kadar sivi almaman. Degeri etkiliyor yanlis sonuc verebiliyormus. Daha cok sabah kalktigindaki ilk idrar oneriliyor. Ben gunde 2 kez yapiyorum bir sabah bir aksamustu. Gun icinde 4 5 defa yapmanin mantigi yok zaten silikse siliktir koyuysa zaten hemen siliklesmez.bide bişey sorcam canım günde 1 defa mı test yapılıyor acaba??
o zaman sadece sabahları yapmak yeterli dimi canım ilk idrarla birlikte yaparım..Istedigin kadar yapabilirsin dikkat etmen gereken husus yapmadan 1 2 saat kadar sivi almaman. Degeri etkiliyor yanlis sonuc verebiliyormus. Daha cok sabah kalktigindaki ilk idrar oneriliyor. Ben gunde 2 kez yapiyorum bir sabah bir aksamustu. Gun icinde 4 5 defa yapmanin mantigi yok zaten silikse siliktir koyuysa zaten hemen siliklesmez.
Tabi sorun olmaz. Cunku kopkoyu olani yakaladiginda o zaman yumurta catlamak uzere ooluyor. O dk. Silige donmesini takip et. Koyu oldugunda ve silige dondugunde 3 4 gun iliski olsun. Insallah tutaro zaman sadece sabahları yapmak yeterli dimi canım ilk idrarla birlikte yaparım..
çok saol canım bilmiyordum bunları.. bata 3 gün var adet olur olmaz hemen sipariş vericem.. geçen ay dr gittim yumurtlamam oluyormuş ama bende acaba günleri mi tutturamıyoruz diyorum.. inşallah bu yardımcı olur..Tabi sorun olmaz. Cunku kopkoyu olani yakaladiginda o zaman yumurta catlamak uzere ooluyor. O dk. Silige donmesini takip et. Koyu oldugunda ve silige dondugunde 3 4 gun iliski olsun. Insallah tutar
o zaman sadece sabahları yapmak yeterli dimi canım ilk idrarla birlikte yaparım..
Ya ne kadar güzel canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.. Açıklaman için saol. Dikkate alıcam bunlarıcanım bende bu testlerle yumurtlamamı takip ederek hamile kaldım arada bakıyorum hale topic e :) şimdi görünce yazmak istedim. ilk idrar kesinlikle önerilmiyor. ben genelde 7 gibi yapıyodum. 2 saat kadar sıvı alımını minumuma düşür yeter. zaten 1. sayfadada açıklaması var ama ben genede kopyalıyorum.
1. Testi asla sabah idrarınızla YAPMAYINIZ. Testi yapmadan 4 saat önce aşırı sıvı tüketmekden kaçınınız.
2. Temiz bir kaba aldığınız idrara max seviyesine kadar çubuğu batırınız. 5 sn çubuğu idrar içinde tuttukdan sonra çıkarıp düz bir zemine bırakınız.
3. Bir kaç dakika içinde test sonucunu okuyunuz. 5 dk sonraki sonuçları dikkate almayınız.
4. Sonuç negatif (tek çizgi) ise ertesi gün aynı saatte testi tekrarlayınız.
5. Sonuç pozitif ise (çift çizgi) 24-48 saat içinde yumurtlamanız gerçekleşecek demektir. Gebe kalabilmek için ilişkiye en uygun zamandır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?