Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kasik agrisi vs.geciyor en onemlisi genelde yumurta aki gibi seffaf bir sivi gelmesi lazim. Yapiskan sumuk gibi bir sivi. Bildiklerim bunlar

ilk idrarınla yaparsan eğer idrar gece boyunca kaldığından sürekli koyu görme sebebin bu da olabilir. onun dışında hiç öyle bir durum yaşamadım. sadece 2 gün koyu gördüm ve değerlendirdim. gün içerisinde tekrarlamanı öneririm testi.

Canim koyu gordukten aonra siligi yakalamk icin gun icinde 2 kez daha yaptm ama ayni koyulukta. Hatta ilk once t cizgisi koyulasiyor. Bende sasirsim. Ve suan hala kasigim ariyor. Oncesinde hep silik cikiyordu su 3 gun kopkoyu. Acaba boyutuylami alakali?gecmi yumurtluyorum ondan mi

Kasik agrisi vs.geciyor en onemlisi genelde yumurta aki gibi seffaf bir sivi gelmesi lazim. Yapiskan sumuk gibi bir sivi. Bildiklerim bunlar
Bnm adetime gore bugun yumurtlama.gunum ama bu belirtiler bnde yok hafif kasik agrim var o kadar bakalm bugun doktra gtcm yumurta takibi icin

Canim otomatik hesaplamadan yola ciktiysan yanilma payi yuksek. Kac gun suruyor iki adet arasi bunlari hesaplayarak bul. Sasailiyor bazen uzuyor gecikiyor. Test en garantilisi. Ama doktora gidiceksen en garantisi o. Hadi hayirlisi insallah cnm

boyutuyla alakalı olacağını sanmıyorum ama daha iyi bilenler yanıt verecektir. demekki çatlamadı henüz yumurtan. bazen yumurta geç çatlıyor çünkü.

Suan adetin baslangicindan bu yana tam 26.gun. baya uzun oldu ya. Insallah bilen biri yanitlar. Bide asiri ates basiyor beni tsk ederim bu arada

Canim otomatik hesaplamadan yola ciktiysan yanilma payi yuksek. Kac gun suruyor iki adet arasi bunlari hesaplayarak bul. Sasailiyor bazen uzuyor gecikiyor. Test en garantilisi. Ama doktora gidiceksen en garantisi o. Hadi hayirlisi insallah cnm
29 gunde bir oluyr canim 5 6 gun arasi degisiyr gecen ay test aldm kacrdim tutmadi bu ay doktr kontrolu olsn dedm

selam kızlar bende yapışıklıktan dolayı laparoskopi ve histereskopi oldum 3 gün önce önümüzdeki 6 ay önemli clearbulue test almayı düşünüyorum çift hormon olanları varmış nasıl oluyor kullanan varsa bilgilendireblirmi acaba

Pardon ben anlamadim o ne demek? Yapisiklik derken?

karnımda 4 tane ameliyatım var.bundan dolayı rahım ve tüplerin etrafında yapişıklık vardı buda hamile kalmaya çok büyünk engel laparoskopiyle bu yapışıklıklar temizlendi

kızlar bende bu topikte çok şey öğrendim ve öğrendiklerimlede çok şükür hamile kaldım. elimden ne gelirse sizlere yardımcı olmaya hazırım.

merhaba bende inanamıyorum ama hamileyim , martta kist teşhisi koyulmuştu nisan mayıs haziran bunu düzeltmeye çalışmakla geçti iki ay haziran ve temmuzda doğum kontrol hapı kullandım kisten kurtuldum, ağustosta gonal f ardından overtile çatlatma iğnesi iki tane oldum hamile kalamadım hormonlarım yükselişe geçti fsh ım 19 du, doktorum eylülde dinlen dedi , bende boş durmadım 1 ay testere dişli aslan pençesi kürü , 1 hafta ara ardından 15 gün soğan kürü yaptım yine hamile değildim ama fsh ım 8 e düşmüştü hormonlarım düzelmişti ümidimi yitirmeden 19 ekimdeki son adetimin ikinci gününden itibaren baltarçın çörekotu kürünü 10 gün yaptım ovulasyon testi ile yumurta gününü takip ettim doktorum femara adlı ilacı 5 gün kullandırdı ve sonuç hamileyim selamlar sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…