- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.261
Negatif canim. Silik cozgi varsa begatifKizlar merhaba aranıza yeni katildim ben de bu ay laboquick ovulasyon testine başladım ama 2 gündür silik cisgi bi var bi yok gibi anlamadım koyulasmadi bi türlü yardimci olur musunuz
Benim asil merak ettigim konu kimsede bisey demiyor ama benim bugun koyu cizgi cikali 3.gunum yani 3 gundur kopkoyu agrimda var. Neden hala catlamadi yada catlamayacak mi? Gecen ay catladi cunku o sumugumsu siviya denk geldim. Bu ay goremedim daha. Niye boyle oldu
Ya ne kadar güzel canım allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inş.. Açıklaman için saol. Dikkate alıcam bunları
Canim koyu gordukten aonra siligi yakalamk icin gun icinde 2 kez daha yaptm ama ayni koyulukta. Hatta ilk once t cizgisi koyulasiyor. Bende sasirsim. Ve suan hala kasigim ariyor. Oncesinde hep silik cikiyordu su 3 gun kopkoyu. Acaba boyutuylami alakali?gecmi yumurtluyorum ondan miilk idrarınla yaparsan eğer idrar gece boyunca kaldığından sürekli koyu görme sebebin bu da olabilir. onun dışında hiç öyle bir durum yaşamadım. sadece 2 gün koyu gördüm ve değerlendirdim. gün içerisinde tekrarlamanı öneririm testi.
Bnm adetime gore bugun yumurtlama.gunum ama bu belirtiler bnde yok hafif kasik agrim var o kadar bakalm bugun doktra gtcm yumurta takibi icinKasik agrisi vs.geciyor en onemlisi genelde yumurta aki gibi seffaf bir sivi gelmesi lazim. Yapiskan sumuk gibi bir sivi. Bildiklerim bunlar
Canim koyu gordukten aonra siligi yakalamk icin gun icinde 2 kez daha yaptm ama ayni koyulukta. Hatta ilk once t cizgisi koyulasiyor. Bende sasirsim. Ve suan hala kasigim ariyor. Oncesinde hep silik cikiyordu su 3 gun kopkoyu. Acaba boyutuylami alakali?gecmi yumurtluyorum ondan mi
29 gunde bir oluyr canim 5 6 gun arasi degisiyr gecen ay test aldm kacrdim tutmadi bu ay doktr kontrolu olsn dedmCanim otomatik hesaplamadan yola ciktiysan yanilma payi yuksek. Kac gun suruyor iki adet arasi bunlari hesaplayarak bul. Sasailiyor bazen uzuyor gecikiyor. Test en garantilisi. Ama doktora gidiceksen en garantisi o. Hadi hayirlisi insallah cnm
Iyi etmissin en garantilisi o. Allah gonlune gore versin insallah29 gunde bir oluyr canim 5 6 gun arasi degisiyr gecen ay test aldm kacrdim tutmadi bu ay doktr kontrolu olsn dedm
Pardon ben anlamadim o ne demek? Yapisiklik derken?selam kızlar bende yapışıklıktan dolayı laparoskopi ve histereskopi oldum 3 gün önce önümüzdeki 6 ay önemli clearbulue test almayı düşünüyorum çift hormon olanları varmış nasıl oluyor kullanan varsa bilgilendireblirmi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?