Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bugun silik cikti test sukur. Yalniz kasik agrim devam ediyor. Normal dimi bu? Atesimde 37 derece 2 gundur. Ates basiyor felaket bir sekilde.

kızlar bende bu topikte çok şey öğrendim ve öğrendiklerimlede çok şükür hamile kaldım. elimden ne gelirse sizlere yardımcı olmaya hazırım.
Canım ya,bende test kullanıyorum.Benim 28 günde bir.Ve bugün adetimin 11.günüiki gündür akintim sivilasmis.Testin ikinci çizgisi bugun belirginleşmeye başladı.Yumurtlama tam olarak nezaman olur yada olacak?Teşekkürler

canım ben hep en koyu olduğunun ertesi günü deneme yapıyordum hamile kalmadım hiç , bu ay ilk defa koyu çizginin olduğu gün ve takip eden 3 gün denedim , hamile kaldım ama femara adlı hapta kullanmıştım

Iyi aksamlar canlar... Sat 3 kasim sekisinci gunden itibaren test yapiorim hep silik cizgi bakar misiniz hala yumurtlamadim dimi. Ilk defa yapiorum gozden kacirmiyim. Bugun karnim cok agrdi. Akinti falan yok hala.

Iyi aksamlar canlar... Sat 3 kasim sekisinci gunden itibaren test yapiorim hep silik cizgi bakar misiniz hala yumurtlamadim dimi. Ilk defa yapiorum gozden kacirmiyim. Bugun karnim cok agrdi. Akinti falan yok hala. Eki Görüntüle 1690046
13. Gun koyulasmaya başlamış.En koyuyu yakaladiktan sonra acilmaya başlar baslamaz degerlendir canim

Rica ederim canim ne demek.Erkek istiyorsan tam koyulasmayi bekle,farketmez diyorsan sen bilirsin.
Benimde bugün 11.30 gibi koyu oldu ama akşam 20.00 da siliklesmeye başladı.Erkek istiyorum insallah Allah nasib eder.Bu aksamdan degerlendirmeye calisacaz inşallah bakalim hayırlısı

Kizlar merhaba nasilsiniz ? Ben ovulasyon testi yapiyorum bugun cift cizgiyi gordum. Dun iliski olmustu. Bi de yarin olacakti. Ama bugun cift vizgi gorunce panikledim. Ne yapayim ?

Spermler tazeyken yumurtanin tam catladigi zamanda bulusma olursa erkek olma olasiligi yuksek deniliyor. Tabi Allahin isine kimse karisamaz sadece bir olasilik. Cift cizgi gorulunce 24 saat icinde takip edip silik cizgi goruldugunde iliski olursa o zaman tam birlesme olur. Cunku siliklestiginde yumurta catlamis oluyor ve 24 saat yaaiyor yumurta. Genelde koyu oldugu andan siliklestigi zamana kadar iliski oneriliyor.

Diger arkadasa anlattiklarimi dikkate alarak durumu degerlendir canım
Evet.Benimde fotoda gosterdigim gibi akşamı siliklesmeye başlayınca degerlendirdik inşallah.Girelim mevlam neyler

Benim koyuluk 2 gun surdu kopkoyuydu. Koyu olan 2.gun iliski oldu. Sonrasj daki 2 gun test yapmadim bitmisti iliskide olmadi. 3.gun test aldim baktim silikti. Ya acaba tuttumu ? 2 gundur gogsum agriyo gaz sancim var inanmakta iatemiyoum. Nasil kacirdiysam bilemiyorum

Stres yapmadiysan inşallah tutar ikimizinde.Adet vaktinin üzerinden 2 gun geçse çıkar zaten gebelik testinde.Hayırlı salih evlad nasib etsin Rabbim.Sabırla bekliycez artık.Olmasa bidaki aya tekrarlarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…