- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.301
Ya gecen ay olmadi boyle. Yumurtladiktan sonra kasik ve gogus agrir mi? Bu ay gec yumurtladim ben 25.gune geldi. 14 eklicem sanirim ustune o zaman regl. Daha var 10 gun. Bu agri neyin agrisi?Stres yapmadiysan inşallah tutar ikimizinde.Adet vaktinin üzerinden 2 gun geçse çıkar zaten gebelik testinde.Hayırlı salih evlad nasib etsin Rabbim.Sabırla bekliycez artık.Olmasa bidaki aya tekrarlarız
Keşke gün aşırı devam etseydin kesin olurdu.Ama inşallah tutarBenim koyuluk 2 gun surdu kopkoyuydu. Koyu olan 2.gun iliski oldu. Sonrasj daki 2 gun test yapmadim bitmisti iliskide olmadi. 3.gun test aldim baktim silikti. Ya acaba tuttumu ? 2 gundur gogsum agriyo gaz sancim var inanmakta iatemiyoum. Nasil kacirdiysam bilemiyorum
Test yapmadigim o iki gunde siliklestiyse yumurtlama olduysa iliskinin 3.gunune denk geliyor. Yani denk gelmeme olasiligi var. Esimle tartiamistim o sebeple olamadi.Keşke gün aşırı devam etseydin kesin olurdu.Ama inşallah tutar
Spermler 72 saat yasayabiliyor canım.Catlama olmussa tutar.Sadece y kromozomu 24 saat yaşadığı için eger yumurtlama geç olmussa bile kiz olma ihtimali yuksek sadece.Tutma ihtimali yüksek yani inşallah.Stres yapma.Sende tam tartışmanın vaktini yakalamissin ha...Kaç gün oldu?Test yapmadigim o iki gunde siliklestiyse yumurtlama olduysa iliskinin 3.gunune denk geliyor. Yani denk gelmeme olasiligi var. Esimle tartiamistim o sebeple olamadi.tamda zamani yani.
Insallah tutmuştur canım.Akintidan belli oluyordu akintini takip etmedinmi koyu oldugu gun benim sivi akinti akti anladim ki çatlamışAyin 11 inde koyuydu iliski oldugu gun. Sonrasindaki 2 gun yani 12 13 unde test yapmadim. 14unde aldim yeniden yaptim silikti. Yani catlama ya 12 sinde ya 13unde oldu. Bilemiyorum. Bugun ayin 16si. Yani 3 4 gun gecti catlamadan. Hakkaten ya tam zamaniydi
Ben gecen ay denk geldim yumurta aki gibi siviya bu ay aksi gibi denk gelmedim sadece 2 kez islaklik hissettim ama suluydu anlayamadim. Yine yumurta aki gibi sivi gelir diye bekledim ama gelemdi. Galiba o islaklik aninda catladiInsallah tutmuştur canım.Akintidan belli oluyordu akintini takip etmedinmi koyu oldugu gun benim sivi akinti akti anladim ki çatlamış
Yumurta aki gibi olan akıntı,yumurtanın catlamadan önce etrafindaki salgilardir.Yumurta catlayincada sıvı gelmeye başlıyor.Tutmustur inşallah.Bu agrilarda tutunma aşamasındaki agrilar olabilir canımBen gecen ay denk geldim yumurta aki gibi siviya bu ay aksi gibi denk gelmedim sadece 2 kez islaklik hissettim ama suluydu anlayamadim. Yine yumurta aki gibi sivi gelir diye bekledim ama gelemdi. Galiba o islaklik aninda catladi
Gunaydin , bir sey sorabilirmiyim , dun ovulasyonfa cift cizgiyi gormustum ve iliski oldu. Bu sabah da karnim agriyor ve midem bulaniyor. Catliyor mu ondan midir ? Akinti olayini cok guzel anlatmissiniz ama hic akintidan anlayamiyorum ben malesefYumurta aki gibi olan akıntı,yumurtanın catlamadan önce etrafindaki salgilardir.Yumurta catlayincada sıvı gelmeye başlıyor.Tutmustur inşallah.Bu agrilarda tutunma aşamasındaki agrilar olabilir canım
Canim ustuste iliski olduysa sikinti yapma cift ciGiyide girmussun 3.gunde yap saglam olsun. Hayirlisi olsun insalllah canimGunaydin , bir sey sorabilirmiyim , dun ovulasyonfa cift cizgiyi gormustum ve iliski oldu. Bu sabah da karnim agriyor ve midem bulaniyor. Catliyor mu ondan midir ? Akinti olayini cok guzel anlatmissiniz ama hic akintidan anlayamiyorum ben malesef2 gun ustuste iliski oldu , napayim sizce
Benim bildigim kadariylada o sumugumsu sey yunurtanin etrafindaki zar gibi bisey o parcalaninca yumurtada cikiyormus onu aciliyormus. O sumugumsu sivi sayesinde spermler ona tutunup yumurtaya gecis yapiyormus rahatlikla.gebelik sansini artiriyormus. Ben gunluk ped kullaniyorum o sebeple islakligi cok anlayamiyorum pedde gorunce baya islaklik ordan emin oldum. Ya 1 ay daha beklemek zulum gibi puf.. tutunma agrisi kacinci gun basliyor daha cok erken degilmiYumurta aki gibi olan akıntı,yumurtanın catlamadan önce etrafindaki salgilardir.Yumurta catlayincada sıvı gelmeye başlıyor.Tutmustur inşallah.Bu agrilarda tutunma aşamasındaki agrilar olabilir canım
Gun aşırı yapsaydın keşke.Herzamanki akintidan daha farklı oldugu için rahat anlaşıliyor.Catlama bulantı yapmaz.Karninda aşırı gaz varsa ondandir kesin.Hadi hayirlisi bakalım.Insallah hepimizin tutar.Tutarsa paylasirimGunaydin , bir sey sorabilirmiyim , dun ovulasyonfa cift cizgiyi gormustum ve iliski oldu. Bu sabah da karnim agriyor ve midem bulaniyor. Catliyor mu ondan midir ? Akinti olayini cok guzel anlatmissiniz ama hic akintidan anlayamiyorum ben malesef2 gun ustuste iliski oldu , napayim sizce
geçen ay gün aşırı olmuştu cnm ama olmadı bebiş. ben de bu ay çift çizgyi görünce hemen olsun istedim ne biliyim... şimdi ne yapmalıyım konusunda kafam karıştı.. bu durumda benım bat 30 kasım falan oluyor dimi.. senin kaç?Gun aşırı yapsaydın keşke.Herzamanki akintidan daha farklı oldugu için rahat anlaşıliyor.Catlama bulantı yapmaz.Karninda aşırı gaz varsa ondandir kesin.Hadi hayirlisi bakalım.Insallah hepimizin tutar.Tutarsa paylasirim
Benim 28.Gecen ay koyulasmayi tam yakalayamadim çünkü bir ay sağ yumurtalik diğer ay sol yumurtalik catliyor.Oyuzden her ay ayni olmayabilir canımgeçen ay gün aşırı olmuştu cnm ama olmadı bebiş. ben de bu ay çift çizgyi görünce hemen olsun istedim ne biliyim... şimdi ne yapmalıyım konusunda kafam karıştı.. bu durumda benım bat 30 kasım falan oluyor dimi.. senin kaç?
Canim iyide o zaman o kasigin agrimasi gerekmezmi. Benim genelde sol kasik agriyor ve ilk kez senden duydum. Hangi yumurtanin catlayacagi tamamen tesadufi. Ben oyle biliyordum.Benim 28.Gecen ay koyulasmayi tam yakalayamadim çünkü bir ay sağ yumurtalik diğer ay sol yumurtalik catliyor.Oyuzden her ay ayni olmayabilir canım
1 hafta sonra baslamasi lazım.Ben peçete kullaniyorum diye rahat takip edebiliyorum.Pedde belli olmazki okadar.Benim bildigim kadariylada o sumugumsu sey yunurtanin etrafindaki zar gibi bisey o parcalaninca yumurtada cikiyormus onu aciliyormus. O sumugumsu sivi sayesinde spermler ona tutunup yumurtaya gecis yapiyormus rahatlikla.gebelik sansini artiriyormus. Ben gunluk ped kullaniyorum o sebeple islakligi cok anlayamiyorum pedde gorunce baya islaklik ordan emin oldum. Ya 1 ay daha beklemek zulum gibi puf.. tutunma agrisi kacinci gun basliyor daha cok erken degilmi
Evet tatlim malesef olmuyor. Bamaz kildigimdan camasir islanmasin diye mecbur kullaniyorum. Ben aslinda kati kivamli ve yogun siviyi hissediyorumda sivi olanda zayifim :)1 hafta sonra baslamasi lazım.Ben peçete kullaniyorum diye rahat takip edebiliyorum.Pedde belli olmazki okadar.
Her iki taraftada agri olabiliyor canım.önceki ay sağ yumurtaligim çatlamışti dr dedi sağ yumrtlk guzel çatlamış.Geçen ay soldu.Bu ay tekrar sağ dedi drCanim iyide o zaman o kasigin agrimasi gerekmezmi. Benim genelde sol kasik agriyor ve ilk kez senden duydum. Hangi yumurtanin catlayacagi tamamen tesadufi. Ben oyle biliyordum.
Bende namaz kildigim için kullaniyorum ama peçete kullanmak daha rahat bana göre...Hayirli haberleri bekliyelim bakalimEvet tatlim malesef olmuyor. Bamaz kildigimdan camasir islanmasin diye mecbur kullaniyorum. Ben aslinda kati kivamli ve yogun siviyi hissediyorumda sivi olanda zayifim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?