- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.321
Cok enteresan cidden ilk senden duydum. Benim hep solmu catliyo acep hep solda agrim oluyo eklem yerime vuruyo.hayirlisi olsun insallah istedigimiz olur ins.Her iki taraftada agri olabiliyor canım.önceki ay sağ yumurtaligim çatlamışti dr dedi sağ yumrtlk guzel çatlamış.Geçen ay soldu.Bu ay tekrar sağ dedi dr
Ay cnm ben her ay hissediorm. Bir gun boyle regl gibi agri ve mide bulantisi oluyo. O gun zaten cift cizgi falan cikiyo. Ama ne zaman catliyo ne zaman iliski olmali onu hala ogrenemedim. O konuya kafam takiliyo iste bugun aksam da test yaptigimda yine cift cizgi cikinca bir daha mi iliski olmaliCok enteresan cidden ilk senden duydum. Benim hep solmu catliyo acep hep solda agrim oluyo eklem yerime vuruyo.hayirlisi olsun insallah istedigimiz olur ins.
cicekkokusu canim benim yumurta 2 gun koyu gosterdi ay ne agridi kasigim. Devekusu yumurtasiydi herhalde. Ins. Bi an once catlar seninkide. Aman kacirma sakin hadi hayirlisi
Bak tatlim cift cizGi cikti diyelim bu yumurta catlamak uzere demek oluyor. Sen takibe teste devam ediceksin o 2.cizgi silikeatigi an yumurta catladi demek oluyor ve 24 saat yasiyor o catlayan yumurta. O ara spermle bulusmasi gerek. Spermde 3 gun yasayabiliyor ortalama yani cift cizgi ciktigi hun silik ciktigi gun ve ertesi iliski olursa saglam olur. Umarim anlatabilmisimdir :)Ay cnm ben her ay hissediorm. Bir gun boyle regl gibi agri ve mide bulantisi oluyo. O gun zaten cift cizgi falan cikiyo. Ama ne zaman catliyo ne zaman iliski olmali onu hala ogrenemedim. O konuya kafam takiliyo iste bugun aksam da test yaptigimda yine cift cizgi cikinca bir daha mi iliski olmali
Anlattin sekerim anlattin. Ama su an cift cizgi cikmadan iliski oldugu icin uzuldum resmen :)) bugun de test yapiyim siliklik durumuna hayirlisi artik.. cok tisikkirler cnmBak tatlim cift cizGi cikti diyelim bu yumurta catlamak uzere demek oluyor. Sen takibe teste devam ediceksin o 2.cizgi silikeatigi an yumurta catladi demek oluyor ve 24 saat yasiyor o catlayan yumurta. O ara spermle bulusmasi gerek. Spermde 3 gun yasayabiliyor ortalama yani cift cizgi ciktigi hun silik ciktigi gun ve ertesi iliski olursa saglam olur. Umarim anlatabilmisimdir :)
Kiz her gun her gun olunca da kalite dusuyo ya ona uzuluyom dedim hahaha cok guldum su an :)) kismet tabi yaaa :)))))Niye uzuluyosun kiz. Fenami iste hahaha
Bugun yaptin yarin tatil obur gun devam 1 gun arayla olur bisey olmaz cnmKiz her gun her gun olunca da kalite dusuyo ya ona uzuluyom dedim hahaha cok guldum su an :)) kismet tabi yaaa :)))))
Oyle mi diyosun cnm ? Bugun olmasin mi biseylerBugun yaptin yarin tatil obur gun devam 1 gun arayla olur bisey olmaz cnm
Bak sakin ol rahat ol akisina birak. Istedigin zaman iliski olur ama dedigin gibi test yap ona gore yaz ben mutlaka cvp veririm resminide cekip at ok cnmOyle mi diyosun cnm ? Bugun olmasin mi biseyler
Test yapayim da aksam ona gore konusalim yaaa panik yapiom kendimi durup durup :)))
tmm cnm biraz geç olabilir ama eve geç gidiyorum ben çünkü akşamları :) çok tişikkir ederim.. mesajı yazarken detayları da anlarıtım akşam bakarsan çok sevinirim..Bak sakin ol rahat ol akisina birak. Istedigin zaman iliski olur ama dedigin gibi test yap ona gore yaz ben mutlaka cvp veririm resminide cekip at ok cnm
Merhabalar.Bak sakin ol rahat ol akisina birak. Istedigin zaman iliski olur ama dedigin gibi test yap ona gore yaz ben mutlaka cvp veririm resminide cekip at ok cnm
Gece 12 gibi bidaha yapicam paylasirim cnm. Peki biaey sorucam 3 gun ustuste olucak bu sefer ise yaramicak die korkuom (sperm kalitesi bakimindan)..cicekkokusu tatlim 16si yani bugun catlamaya baslamis. Dikkat edersen biraz daha silinmeye baslamis gibi. 15 i en yuksek seviyede ve yavasca dusecek o cizgi bugunde iliski olsun. Yarinda test yap bakalim nedir durum
Be ne ya simdi az once testi yaptim cikmadi cizgi falan dun silikti anlayamadim ya bi bakin nolurEki Görüntüle 1690928
Bak soyle yap o zaman bugun yapma yarin yap. Zaten dun oldu aperm 3 gun yasiyor. Sknti olmaz yani. Valla inan bu ay ben 3 gun arayla yapmama ragmen biktim. Hepsini bi kenara gectim gina geldi yawGece 12 gibi bidaha yapicam paylasirim cnm. Peki biaey sorucam 3 gun ustuste olucak bu sefer ise yaramicak die korkuom (sperm kalitesi bakimindan)..
ahahaha aynen... yoruluyom diyo yazık adama da üzülüyom hehehe. kendi de diyo üstüste olunca az olur diyo bana aklınca yardımcı oluo şapşik :)) ama işte çok zor durumlardayım cnm anlıosn demi? ya dünküler ölürse, çatlama ne zaman o da belirsiz.. ooof of :))))Bak soyle yap o zaman bugun yapma yarin yap. Zaten dun oldu aperm 3 gun yasiyor. Sknti olmaz yani. Valla inan bu ay ben 3 gun arayla yapmama ragmen biktim. Hepsini bi kenara gectim gina geldi yawadam bana azittin mi dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?