Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

kızlar inşallah 2 haftaya güzel haberlerimizi birbirimize veririz.. benim karnım çok ağrıyo su an sanki regl gibi.. çatlamaya çalışıyo heralde gariban yumurtam

Her iki taraftada agri olabiliyor canım.önceki ay sağ yumurtaligim çatlamışti dr dedi sağ yumrtlk guzel çatlamış.Geçen ay soldu.Bu ay tekrar sağ dedi dr
Cok enteresan cidden ilk senden duydum. Benim hep solmu catliyo acep hep solda agrim oluyo eklem yerime vuruyo.hayirlisi olsun insallah istedigimiz olur ins.
cicekkokusu canim benim yumurta 2 gun koyu gosterdi ay ne agridi kasigim. Devekusu yumurtasiydi herhalde. Ins. Bi an once catlar seninkide. Aman kacirma sakin hadi hayirlisi

Ay cnm ben her ay hissediorm. Bir gun boyle regl gibi agri ve mide bulantisi oluyo. O gun zaten cift cizgi falan cikiyo. Ama ne zaman catliyo ne zaman iliski olmali onu hala ogrenemedim. O konuya kafam takiliyo iste bugun aksam da test yaptigimda yine cift cizgi cikinca bir daha mi iliski olmali

Bak tatlim cift cizGi cikti diyelim bu yumurta catlamak uzere demek oluyor. Sen takibe teste devam ediceksin o 2.cizgi silikeatigi an yumurta catladi demek oluyor ve 24 saat yasiyor o catlayan yumurta. O ara spermle bulusmasi gerek. Spermde 3 gun yasayabiliyor ortalama yani cift cizgi ciktigi hun silik ciktigi gun ve ertesi iliski olursa saglam olur. Umarim anlatabilmisimdir :)

Anlattin sekerim anlattin. Ama su an cift cizgi cikmadan iliski oldugu icin uzuldum resmen :)) bugun de test yapiyim siliklik durumuna hayirlisi artik.. cok tisikkirler cnm

Oyle mi diyosun cnm ? Bugun olmasin mi biseyler
Test yapayim da aksam ona gore konusalim yaaa panik yapiom kendimi durup durup :)))
Bak sakin ol rahat ol akisina birak. Istedigin zaman iliski olur ama dedigin gibi test yap ona gore yaz ben mutlaka cvp veririm resminide cekip at ok cnm

Bak sakin ol rahat ol akisina birak. Istedigin zaman iliski olur ama dedigin gibi test yap ona gore yaz ben mutlaka cvp veririm resminide cekip at ok cnm
tmm cnm biraz geç olabilir ama eve geç gidiyorum ben çünkü akşamları :) çok tişikkir ederim.. mesajı yazarken detayları da anlarıtım akşam bakarsan çok sevinirim..

Merhabalar.
Simdi 2 foto ekliyorum ovulasyon testlerim. Aslinda gun asiri iliskimiz oluyo, cumartesi olmustu o gun test silikti, pazar olmayacakti ama test te cift cizgi cikti (15kasim olan) sonra bidaha iliski oldu. Derken karin agrisi oldu cok yumurtladim sandim. Ama simdi test yaptim tekrar (16kasim) bu da cift cizgi demi ?
2 gun ust uste cift cizgi cikar mi? Bide bugun sabah ve oglen cok agrim vardi ama artik yok. Ne anlama gelir

Eklentiler

• 20151116_194940.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 110
  • 20151116_195029.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 105
cicekkokusu tatlim 16si yani bugun catlamaya baslamis. Dikkat edersen biraz daha silinmeye baslamis gibi. 15 i en yuksek seviyede ve yavasca dusecek o cizgi bugunde iliski olsun. Yarinda test yap bakalim nedir durum

Esaskiz43 tatlim ben sana dunde demiatim bunlarin hicbiri bana gore yumutlama zamani degil cunku hepsi silik. Inanir misin ben 25 gun yaptim hemen hemen hepsi seninkinden daha koyuydu ve adetimin baslangicindan 24 ve 25.gun koyu cikti. Kopkoyuydu ve ilk 2.cizgi koyulasti hemen. Herkesde ayni koyulukta olmuyor ama gordugum kadariyla hala catlamadi tatlim. Takibe devam et

cicekkokusu tatlim 16si yani bugun catlamaya baslamis. Dikkat edersen biraz daha silinmeye baslamis gibi. 15 i en yuksek seviyede ve yavasca dusecek o cizgi bugunde iliski olsun. Yarinda test yap bakalim nedir durum
Gece 12 gibi bidaha yapicam paylasirim cnm. Peki biaey sorucam 3 gun ustuste olucak bu sefer ise yaramicak die korkuom (sperm kalitesi bakimindan)..

Gece 12 gibi bidaha yapicam paylasirim cnm. Peki biaey sorucam 3 gun ustuste olucak bu sefer ise yaramicak die korkuom (sperm kalitesi bakimindan)..
Bak soyle yap o zaman bugun yapma yarin yap. Zaten dun oldu aperm 3 gun yasiyor. Sknti olmaz yani. Valla inan bu ay ben 3 gun arayla yapmama ragmen biktim. Hepsini bi kenara gectim gina geldi yaw adam bana azittin mi dedi

Esaskiz43 canim yapmadan once sivi falan icmiyon dimi? Inceltiyor idrari yani icindeki degeri yanlis cikarbilir bunada dikkat et. Bak prospektuslerde bile yazar ve hatta ailik olan hicbi cizgiyi dikkate almayi negatif der. Diger cizgiyle esit olacak

Bak soyle yap o zaman bugun yapma yarin yap. Zaten dun oldu aperm 3 gun yasiyor. Sknti olmaz yani. Valla inan bu ay ben 3 gun arayla yapmama ragmen biktim. Hepsini bi kenara gectim gina geldi yaw adam bana azittin mi dedi
ahahaha aynen... yoruluyom diyo yazık adama da üzülüyom hehehe. kendi de diyo üstüste olunca az olur diyo bana aklınca yardımcı oluo şapşik :)) ama işte çok zor durumlardayım cnm anlıosn demi? ya dünküler ölürse, çatlama ne zaman o da belirsiz.. ooof of :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…