- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.341
Kiz olmuyolar onlar valla ak okurlerse gel beni bulahahaha aynen... yoruluyom diyo yazık adama da üzülüyom hehehe. kendi de diyo üstüste olunca az olur diyo bana aklınca yardımcı oluo şapşik :)) ama işte çok zor durumlardayım cnm anlıosn demi? ya dünküler ölürse, çatlama ne zaman o da belirsiz.. ooof of :))))
ay sen bi deneyimini fln anlat sekerim beni rahatlat biraz ne diosn senin başına geldğinde napıon çift çizgileri :)Kiz olmuyolar onlar valla ak okurlerse gel beni bulkendini bu kadar kasma cnm bak netten istersen 3 gun yaaiyorlar bazilari daha fazla...
Cnm ya ben simdi test yaptim bi daha , silik t.. gulermisin aglarmisin , nasi yorumlamaliyimKiz olmuyolar onlar valla ak okurlerse gel beni bulkendini bu kadar kasma cnm bak netten istersen 3 gun yaaiyorlar bazilari daha fazla...
Ay eveeet en son gun kopkoyu.. benim dunku gibi. Ay insallah tutturmusuzdur tatlim yaTabi cnm herkese sor ne kapsan kardir. Bak ben atayim sana benimkilerin resimlerini en aondaki en koyusu sonraki gunde koyuydu. Aonra siliklesti yani. Ben koyuyken iliski oldu diger gunler olamadi bu halde bile umutluyum dusun
ay cnm hiç bilmiyom. ben akıntı olayını aylardır anlamıyom kiBide cnm akintin oldumu ? Eger silikleatiyse buyuk ihtimal catladi. 24 saati var aonra oluyor. 24 saatte kac kere yaparsaniz artik
Yok canım bir gün ara ver.yarin sabah degerlendir tekrar.Çizgi siliklesmeye başladıysa catlama oldu demektir.Zaten yapmışsınız,spermlerde 3 gün canlı kaldigina göre büyük ihtimal tutar inşallah.Ama stres yaparsan tutmaz bilesin.Keske bekleseydin canım,koyu çizgiyi gordukten sonra iliski olsaydı erkek ihtimali yüksekti.Koyudan once yapmışsın ama saatler önemli.iliskiden 24 saat içinde catlama olmuşsa erkek olma olasılığı yüksek.Neyse Rabbim hayirli salih evlatlar nasib etsin cumlemize inşallahCnm ya ben simdi test yaptim bi daha , silik t.. gulermisin aglarmisin , nasi yorumlamaliyim
Ben bir de S sabirin e sormak isterim, cumartesi iliski oldu pazar cift cizgi gordum iliski oldu bugun yani pazartesi once cift cizgi sonra silik cizgi karsima cikti ozetle. Bugun iliski olmali mi yarin sabah ya da yarin aksam mi deneyim ?
Cnm koyu cizgi dun aksam cikti. Iliski ondan bi gun once ve hemen sonrasinda oldu :) tutar mi dersin.. bi de siliklesmeye baslaynca yap dioarlar ya catlamasi kesinlesio artik gibisinden, o kisimi da yarin sabaha erteliyim bakalim..Yok canım bir gün ara ver.yarin sabah degerlendir tekrar.Çizgi siliklesmeye başladıysa catlama oldu demektir.Zaten yapmışsınız,spermlerde 3 gün canlı kaldigina göre büyük ihtimal tutar inşallah.Ama stres yaparsan tutmaz bilesin.Keske bekleseydin canım,koyu çizgiyi gordukten sonra iliski olsaydı erkek ihtimali yüksekti.Koyudan once yapmışsın ama saatler önemli.iliskiden 24 saat içinde catlama olmuşsa erkek olma olasılığı yüksek.Neyse Rabbim hayirli salih evlatlar nasib etsin cumlemize inşallah
Ben hiç umursamiyorum.Denedik olmazsa bidaki aya insallah tekrar deneriz de geç...Stresten uzak duymalıyız.Stres gebeligin en büyük düşmanıdır.
Tutar Allahin izniyle.Dua et,Rabbinden hayırlı evlat vermesini iste.Heyecan yapma.Heyecan bile strese neden oluyor.Basima geldiği için biliyorum.Bir önceki gebeligimde Heyecan yaptım stres oldu yumurtam catlamadi.Adetimde 13 gun gecikti.Ondan diyorum.Oyle yapmaya calisiyorum elimden geldigince, kendimi kitaplara veriyorum baska islere vermeye calisiylrum :)
Dogru soyliyosun cnm dedigim gibi elimden geleni yapiorm kendimi uzmememye calisiyorum ..sen erkek uzerinden yaznissin ama ben ilk cocugum kiz olsun isterim hep hayallrrim o yondedir.. :))) ayy insallah nasip olur , olmazsa da obur ay napakkkTutar Allahin izniyle.Dua et,Rabbinden hayırlı evlat vermesini iste.Heyecan yapma.Heyecan bile strese neden oluyor.Basima geldiği için biliyorum.Bir önceki gebeligimde Heyecan yaptım stres oldu yumurtam catlamadi.Adetimde 13 gun gecikti.Ondan diyorum.
Üstüste iliski oldugu için kız olma ihtimali yüksek.ilk oldugu için farketmiyor sana.Benim var ama 8 yıl ara verdigim için cok istiyorum.5 ay önce de 4 aylık bir düşük yaşadık erkekti.Eşim cok sevinmişti ondan bende istiyorum ama Rabbim genede hayırlı,sağlıklı ve salih evlat nasib etsin inşallah cumlemizeDogru soyliyosun cnm dedigim gibi elimden geleni yapiorm kendimi uzmememye calisiyorum ..sen erkek uzerinden yaznissin ama ben ilk cocugum kiz olsun isterim hep hayallrrim o yondedir.. :))) ayy insallah nasip olur , olmazsa da obur ay napakkk
ayyy allah bagıslasın cnm. allah gönlüne göre versin en kısa zamanda hamiş kalıcaksın inşallah.. sen anladığım kadarıyla çift çizgi görüp sonrasında ilişki deniceksn erkek için demi :)Üstüste iliski oldugu için kız olma ihtimali yüksek.ilk oldugu için farketmiyor sana.Benim var ama 8 yıl ara verdigim için cok istiyorum.5 ay önce de 4 aylık bir düşük yaşadık erkekti.Eşim cok sevinmişti ondan bende istiyorum ama Rabbim genede hayırlı,sağlıklı ve salih evlat nasib etsin inşallah cumlemize
Evet öyle yaptım.inşallah canım hayırlısı bakalım.Yarın son denememizide yapalım bekliyelim bakalım.Gorelim mevlam neyleer neylerse güzel eyler...ayyy allah bagıslasın cnm. allah gönlüne göre versin en kısa zamanda hamiş kalıcaksın inşallah.. sen anladığım kadarıyla çift çizgi görüp sonrasında ilişki deniceksn erkek için demi :)
ben koyu çizgiden önceki gün ve koyu çizginin oldugu gün ilişkiye girmiş bulundum. bugun girmeyim o zaman inşallah içimde duruyolardır bebek adayları :)
amin cnm.. allah gönlümüze göre versin inşallah. sen yine doğurgansın sonucta çocugun var ve hamile de kaldın. rahmin yenilenince yine kalıcaksındır.. benim stresimin sebebi ya bi problem varsa korkusu.. eşim çok kızıyo evde bu konuları konuşturmuyo bana strese girdiriyosun bizi diye, geçen ay evde eşimin başının etini yiyodum, bu ay forumda sizin başınızın etini yiyom :))Evet öyle yaptım.inşallah canım hayırlısı bakalım.Yarın son denememizide yapalım bekliyelim bakalım.Gorelim mevlam neyleer neylerse güzel eyler...
Yok estagfirullah.Düştükten önce hamile kalamiyordum bir türlü 8 yil ara vermiştim diye acaba artık çocuğum olmayacakmi diye bi korku tereddüt girmişti içime.Oda stres oldu hormonlarim yükseldi altüst oldum.Dr hormon düzenleyici verdi ama kullanmadım.Nette araştırdım cok zararliymis.Ve tekrar nette hormonlarimin yükseliş sebebini araştırdım stresle karşılaşınca bana ders oldu.Neyseki bi ay kendi kendime bi karar aldım hamile takmayacaktim.Hamilelik bu ay mümkün olmaz diyordum,okadar denedik olmadi bu ay bir kez ilişkiyle mumkun değil kalmamisimdir diyordum.Umursamadim.Birde baktım hamileyim.Ay bi sevindikki anlatamam.4.ayda sevincimiz kursagimizda kaldi ama bunada şükür.Elbet Rabbimiz bizim icin en hayirlisini vermektedir....Stresin acisini bizzet yaşadımamin cnm.. allah gönlümüze göre versin inşallah. sen yine doğurgansın sonucta çocugun var ve hamile de kaldın. rahmin yenilenince yine kalıcaksındır.. benim stresimin sebebi ya bi problem varsa korkusu.. eşim çok kızıyo evde bu konuları konuşturmuyo bana strese girdiriyosun bizi diye, geçen ay evde eşimin başının etini yiyodum, bu ay forumda sizin başınızın etini yiyom :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?