- 8 Aralık 2008
- 2.236
- 1.276
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.361
Canım ya,bende test kullanıyorum.Benim 28 günde bir.Ve bugün adetimin 11.günüiki gündür akintim sivilasmis.Testin ikinci çizgisi bugun belirginleşmeye başladı.Yumurtlama tam olarak nezaman olur yada olacak?Teşekkürler
Belirtilere daha erken.Ama adete 1 hafta kala göğüs ağrısı,kasik agrisi ve ozellikle sabahları basagrisiyla uyanirsin.Hesapla.Bulantilar 6 haftadan sonra başlar.Gunaydin kizlar ben bisey dicem ya olmaz olmaz dememk lazim kendimide kaptirmiyorum ama yumurtlama olali 5 gun oldu. Benim 3 gundur gogsum agriyor kasiklaeimin agrisi yumurtlamadan bu yana gecmedi. Ek olarak bulanti eklendi. Sunuda belirteyim ben gec yumurtladim 25.gun oldu ymrtlama. Adet yaklasiyo onun belirtisi desem daha 9 10 gun var. Sizce neden kaynaklaniyor olabilir belirtiler?
Tansiyonumda duauk 9 a 5. Az once yenek yiyim dedim kusucaktim biraktim. Gec yumurtlama oldu acikcasi adet tarihi sasmis oldu. Niye boyle oldum yaBelirtilere daha erken.Ama adete 1 hafta kala göğüs ağrısı,kasik agrisi ve ozellikle sabahları basagrisiyla uyanirsin.Hesapla.Bulantilar 6 haftadan sonra başlar.
Usutmussundur cnm belki.. kendini hirpalama biraz sakin ol...Tansiyonumda duauk 9 a 5. Az once yenek yiyim dedim kusucaktim biraktim. Gec yumurtlama oldu acikcasi adet tarihi sasmis oldu. Niye boyle oldum ya
Bilmiyorum ki. Ya hirpalamiyorumda sersem gibiyim hayirlisiUsutmussundur cnm belki.. kendini hirpalama biraz sakin ol...
Gec yumurtlamanin sebebi strestir.Çok geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğündendir.Benim tansiyonum düşünce bende oyle kötü oluyorum.Soğuk algınlığı olabilir.Aşırı gaz varsa oda bulanti yapar canım dikkat etTansiyonumda duauk 9 a 5. Az once yenek yiyim dedim kusucaktim biraktim. Gec yumurtlama oldu acikcasi adet tarihi sasmis oldu. Niye boyle oldum ya
Evet oda var. Basim donuyo bi garibim yani. Tsk. Ederim gecer ins.Gec yumurtlamanin sebebi strestir.Çok geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğündendir.Benim tansiyonum düşünce bende oyle kötü oluyorum.Soğuk algınlığı olabilir.Aşırı gaz varsa oda bulanti yapar canım dikkat et
Aman dikkat et cnm meyve ye hem bulantiya iyi gelir hem hasta olmani engeller :)Evet oda var. Basim donuyo bi garibim yani. Tsk. Ederim gecer ins.
Sagol cnm.test yapip baksaydin silikleatimi. O zaman bu aksam yapingerci onceki gun olmus sikinti olmaz cnm
Amin canim. Cok dua ediyorum allah nasip etsin isteyen herkese..Onceki gun iliski oldugu icin kacirmadin. Sperm 3 gun yasiyor. Yani yakalamissindirsen ustune duseni yaptin sira beklemekte Rabbim kabul eder ins. Dualarimizi
Gecmis olsun. O zaman bu ay kalirsin ina. Calismalara devam bikmak yok. Arsiz olun birazcik bu konudaHamile Değilim yine :-(
Bu ay hsg çekildi klomen catlatma iğnesi kullandım glifor kullaniyorum olmadı ama yine adet olunca gidecem doktora çalışmalara ilaçlara devamGecmis olsun. O zaman bu ay kalirsin ina. Calismalara devam bikmak yok. Arsiz olun birazcik bu konuda
Amin tekrar cnm insallahh tutar... nasil oldun iyimisinOnceki gun iliski oldugu icin kacirmadin. Sperm 3 gun yasiyor. Yani yakalamissindirsen ustune duseni yaptin sira beklemekte Rabbim kabul eder ins. Dualarimizi
Cnm insallah olur bu ay :)) ne kadardir istiyordun? Hsg ye ne zaman karar veriyo doktorlar ben de bu ay olmazsa doktora gidecegim ..Bu ay hsg çekildi klomen catlatma iğnesi kullandım glifor kullaniyorum olmadı ama yine adet olunca gidecem doktora çalışmalara ilaçlara devam
Benim adetim çekildi bir buçuk yıllık evliyim bir senem dolduktan sonra gittim önce gerekli tahlilleri yaptı pko çıktı eşimde yada bende başka bi sorun çıkmadı doktor direk tupleré bakalım dedi çekti hsg yi klomen verdi 1 yumurtam gelişti sonra ovitrelle iğnesi yaptı ama dün sağlık ocağına gittim hamile olmadığımı söyledi 10 gün geçti ben hala adet olmadım bir gariplik yokmu sizceCnm insallah olur bu ay :)) ne kadardir istiyordun? Hsg ye ne zaman karar veriyo doktorlar ben de bu ay olmazsa doktora gidecegim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?