Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım hep 28 günde bi oluyosan %99 yumurtlama günün 14. gündür. 13 14 15. günler senin için yeterli.

Gunaydin kizlar ben bisey dicem ya olmaz olmaz dememk lazim kendimide kaptirmiyorum ama yumurtlama olali 5 gun oldu. Benim 3 gundur gogsum agriyor kasiklaeimin agrisi yumurtlamadan bu yana gecmedi. Ek olarak bulanti eklendi. Sunuda belirteyim ben gec yumurtladim 25.gun oldu ymrtlama. Adet yaklasiyo onun belirtisi desem daha 9 10 gun var. Sizce neden kaynaklaniyor olabilir belirtiler?

Belirtilere daha erken.Ama adete 1 hafta kala göğüs ağrısı,kasik agrisi ve ozellikle sabahları basagrisiyla uyanirsin.Hesapla.Bulantilar 6 haftadan sonra başlar.

Belirtilere daha erken.Ama adete 1 hafta kala göğüs ağrısı,kasik agrisi ve ozellikle sabahları basagrisiyla uyanirsin.Hesapla.Bulantilar 6 haftadan sonra başlar.
Tansiyonumda duauk 9 a 5. Az once yenek yiyim dedim kusucaktim biraktim. Gec yumurtlama oldu acikcasi adet tarihi sasmis oldu. Niye boyle oldum ya

Tansiyonumda duauk 9 a 5. Az once yenek yiyim dedim kusucaktim biraktim. Gec yumurtlama oldu acikcasi adet tarihi sasmis oldu. Niye boyle oldum ya
Gec yumurtlamanin sebebi strestir.Çok geçmiş olsun canım tansiyon düşüklüğündendir.Benim tansiyonum düşünce bende oyle kötü oluyorum.Soğuk algınlığı olabilir.Aşırı gaz varsa oda bulanti yapar canım dikkat et

Evet oda var. Basim donuyo bi garibim yani. Tsk. Ederim gecer ins.

Evet oda var. Basim donuyo bi garibim yani. Tsk. Ederim gecer ins.
Aman dikkat et cnm meyve ye hem bulantiya iyi gelir hem hasta olmani engeller :)
Bu arada benimm dun sabah agrim vardi yumurtam catliyordu muhtemelen simdi catlamistir demi ? Dun aksam iliski olamadi cunku aklima takiliyor... onda onceki gun olmustu

Onceki gun iliski oldugu icin kacirmadin. Sperm 3 gun yasiyor. Yani yakalamissindir sen ustune duseni yaptin sira beklemekte Rabbim kabul eder ins. Dualarimizi

Cnm insallah olur bu ay :)) ne kadardir istiyordun? Hsg ye ne zaman karar veriyo doktorlar ben de bu ay olmazsa doktora gidecegim ..
Benim adetim çekildi bir buçuk yıllık evliyim bir senem dolduktan sonra gittim önce gerekli tahlilleri yaptı pko çıktı eşimde yada bende başka bi sorun çıkmadı doktor direk tupleré bakalım dedi çekti hsg yi klomen verdi 1 yumurtam gelişti sonra ovitrelle iğnesi yaptı ama dün sağlık ocağına gittim hamile olmadığımı söyledi 10 gün geçti ben hala adet olmadım bir gariplik yokmu sizce

günaydın , bir şey soracağım şimdi wc ye gittim de bir damla kan gördüm günlük ped vardı onun üstünde minnacık mercimek kadar kan damlası.. daha önce başıma gelmedi ne ki bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…