- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.381
Canim oncelikle adetine kac gun var. Sancin bel agrin adet belirtilerin oldumu hic? Bide kanin rengi nasildi? Kirmizimiydi yoksa kahveye donukmuydu?günaydın , bir şey soracağım şimdi wc ye gittim de bir damla kan gördüm günlük ped vardı onun üstünde minnacık mercimek kadar kan damlası.. daha önce başıma gelmedi ne ki bu
cnm regle daha 12 13 gün var.. daha 2 gün oldu yumurtlayalı. böyle küçük minik pembe kan mercimek kadar bişey.. yerleşme kanamasımı diye düşündün sen de demi_ ama çok erken..Canim oncelikle adetine kac gun var. Sancin bel agrin adet belirtilerin oldumu hic? Bide kanin rengi nasildi? Kirmizimiydi yoksa kahveye donukmuydu?
Tatlim olabilir. Inan benimde yumurtlayali 6 gun oldu goguslerim agriyor kasigim agriyor gaz var yani bende anlamadim. Olmaz olmaz diye bisey yok. Kendimizi kaptirmayalim ama adet icin daha cok erkencnm regle daha 12 13 gün var.. daha 2 gün oldu yumurtlayalı. böyle küçük minik pembe kan mercimek kadar bişey.. yerleşme kanamasımı diye düşündün sen de demi_ ama çok erken..
evet cnm haklısın.. ama ilkkez oyle kan gibi bişey gordum cok şaşırdım.. umutlanmak yok normal hayata devamm :)Tatlim olabilir. Inan benimde yumurtlayali 6 gun oldu goguslerim agriyor kasigim agriyor gaz var yani bende anlamadim. Olmaz olmaz diye bisey yok. Kendimizi kaptirmayalim ama adet icin daha cok erken
bence hamilesin canım hayırlı olsun bi kan testi yaptırEki Görüntüle 1692734 Kızlar adetime uç gün var ovulasyan testinde böyle çıktı.. Umutlanmim di mi
Tatlim ovulasyon testi yalnız bu gebelik testi degilbence hamilesin canım hayırlı olsun bi kan testi yaptır
silik gibi ama belli de olmuyorki. ovulasyon yanıltıyor ya.Eki Görüntüle 1692734 Kızlar adetime uç gün var ovulasyan testinde böyle çıktı.. Umutlanmim di mi
Yok cnm ovulasyon doneminde olmadiginda zaten t hep silik cikiyo. Ikisi de kopkoyu olsa bazen gebelik gibi olabilirmis ama bu durum degil.. bosver sen yapma regli bekle bence.Eki Görüntüle 1692734 Kızlar adetime uç gün var ovulasyan testinde böyle çıktı.. Umutlanmim di mi
Haklisin canım yaa.. İstee nerde bir umut orayı desiyoruz... Kadın olmakl.. Rabbim nasip etsin insaAllahYok cnm ovulasyon doneminde olmadiginda zaten t hep silik cikiyo. Ikisi de kopkoyu olsa bazen gebelik gibi olabilirmis ama bu durum degil.. bosver sen yapma regli bekle bence.
Yok canım bir belirti sonlandırılan gebeligimdede hiçbir belirtim yoktu.. Adet olacam ağrı sivilce hepsini yaşadım.. Kismett bakalım.. İşte bir umut paylastimsilik gibi ama belli de olmuyorki. ovulasyon yanıltıyor ya.
belırtın var mı ?
belirtide degısıyor. beklemek en ıyısı tabı ama. dedıgın gıbı umutsuz da yasanmıyorYok canım bir belirti sonlandırılan gebeligimdede hiçbir belirtim yoktu.. Adet olacam ağrı sivilce hepsini yaşadım.. Kismett bakalım.. İşte bir umut paylastim
Gecen ay regl oluncaya kadar teste devam ettim hep böyle çıkıyordu ama gebelik yoktu.ikisi eşit koyulukta olursa gebelik olabilir diyorlar deneyenler...Eki Görüntüle 1692734 Kızlar adetime uç gün var ovulasyan testinde böyle çıktı.. Umutlanmim di mi
Evet 3 gun devam
Ayni canim kasigin batar her an adet olacak gibi hissedersin hafif de mide bulantin olabikir benim oyle olmustu. Halsiz hissediyodum kendimi. Akintin artar. Sonra suprizzzz hmilesin insallahKizlar gebelik belirtileri regl belirtilerine benziyo mu? Oyle regl olcakmis gibi karnimiz agrir mi mesela ? Kimisi hic bi belirti hic bir agri yasamiyormus merak ettim
Ayy o gunleri gorurrum insallah :)Ayni canim kasigin batar her an adet olacak gibi hissedersin hafif de mide bulantin olabikir benim oyle olmustu. Halsiz hissediyodum kendimi. Akintin artar. Sonra suprizzzz hmilesin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?