Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

günaydın , bir şey soracağım şimdi wc ye gittim de bir damla kan gördüm günlük ped vardı onun üstünde minnacık mercimek kadar kan damlası.. daha önce başıma gelmedi ne ki bu
Canim oncelikle adetine kac gun var. Sancin bel agrin adet belirtilerin oldumu hic? Bide kanin rengi nasildi? Kirmizimiydi yoksa kahveye donukmuydu?

Canim oncelikle adetine kac gun var. Sancin bel agrin adet belirtilerin oldumu hic? Bide kanin rengi nasildi? Kirmizimiydi yoksa kahveye donukmuydu?
cnm regle daha 12 13 gün var.. daha 2 gün oldu yumurtlayalı. böyle küçük minik pembe kan mercimek kadar bişey.. yerleşme kanamasımı diye düşündün sen de demi_ ama çok erken..

cnm regle daha 12 13 gün var.. daha 2 gün oldu yumurtlayalı. böyle küçük minik pembe kan mercimek kadar bişey.. yerleşme kanamasımı diye düşündün sen de demi_ ama çok erken..
Tatlim olabilir. Inan benimde yumurtlayali 6 gun oldu goguslerim agriyor kasigim agriyor gaz var yani bende anlamadim. Olmaz olmaz diye bisey yok. Kendimizi kaptirmayalim ama adet icin daha cok erken

Tatlim olabilir. Inan benimde yumurtlayali 6 gun oldu goguslerim agriyor kasigim agriyor gaz var yani bende anlamadim. Olmaz olmaz diye bisey yok. Kendimizi kaptirmayalim ama adet icin daha cok erken
evet cnm haklısın.. ama ilkkez oyle kan gibi bişey gordum cok şaşırdım.. umutlanmak yok normal hayata devamm :)

Yok cnm ovulasyon doneminde olmadiginda zaten t hep silik cikiyo. Ikisi de kopkoyu olsa bazen gebelik gibi olabilirmis ama bu durum degil.. bosver sen yapma regli bekle bence.
Haklisin canım yaa.. İstee nerde bir umut orayı desiyoruz... Kadın olmakl.. Rabbim nasip etsin insaAllah

silik gibi ama belli de olmuyorki. ovulasyon yanıltıyor ya.
belırtın var mı ?
Yok canım bir belirti sonlandırılan gebeligimdede hiçbir belirtim yoktu.. Adet olacam ağrı sivilce hepsini yaşadım.. Kismett bakalım.. İşte bir umut paylastim

Kizlar gebelik belirtileri regl belirtilerine benziyo mu? Oyle regl olcakmis gibi karnimiz agrir mi mesela ? Kimisi hic bi belirti hic bir agri yasamiyormus merak ettim

Kizlar gebelik belirtileri regl belirtilerine benziyo mu? Oyle regl olcakmis gibi karnimiz agrir mi mesela ? Kimisi hic bi belirti hic bir agri yasamiyormus merak ettim
Ayni canim kasigin batar her an adet olacak gibi hissedersin hafif de mide bulantin olabikir benim oyle olmustu. Halsiz hissediyodum kendimi. Akintin artar. Sonra suprizzzz hmilesin insallah

Ayni canim kasigin batar her an adet olacak gibi hissedersin hafif de mide bulantin olabikir benim oyle olmustu. Halsiz hissediyodum kendimi. Akintin artar. Sonra suprizzzz hmilesin insallah
Ayy o gunleri gorurrum insallah :)
Peki regl olcak gibi agri mi genel ay karincalanio gibisinden mi :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…