Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar gebelik belirtileri regl belirtilerine benziyo mu? Oyle regl olcakmis gibi karnimiz agrir mi mesela ? Kimisi hic bi belirti hic bir agri yasamiyormus merak ettim
Canım ben sonlandırılan gebeligimde adet belirtilerini yasamistim.kaşık ağrısı,sivilcelenme,el ayak usumesi,bacak ağrısı... Hiç belirti arama yanı.. İnsaAllah hamissindir. Benimde son iki günüm.. Rabbim hayırlısini versin insaAllah

Kızlar mrb hepinize iyi akşamlar, biz de 2 aydır deniyoruz ama zamanı gelmedi sanırım olmadı .bu ay ovulasyon testi aldım 17sinde t çizgisi c ye gore koyuydu ve iliski oldu.dün olmadı.testi bugün yine yaptım bu defa c koyu t ona gore silik çıktı .şimdi yumurtlama olmusmudur? Teste devam edeyimm mi?bugün de iliski gerekir mi? Cevap verirseniz cooook sevinirim.çok teşekkür simdiden

Bence bugünüde degerlendirin canım siliklesmeye başladığında ymumrta çatlatmıştır demek..

Bence bugünüde degerlendirin canım siliklesmeye başladığında ymumrta çatlatmıştır demek..

Aslında ben bu ay 15inde yumurtlama diye hesapladim ama 17sinde bel ağrısı vardı çok.bugün de var ağrı .o yüzden testi alıp 17 ve 19 unda yaptım.dediğim gibi oldu sonuç .inş bakalım hayırlısı.çok tskr ederim size de:)

bugün 15. gün bundan once 12. günde yaptım silik bile çıkmadı bugünden itibaren yapıyım tekrar pko olunca çok zor galiba

bugün 15. gün bundan once 12. günde yaptım silik bile çıkmadı bugünden itibaren yapıyım tekrar pko olunca çok zor galiba
Canim inofolic die bi vitamin var pkolulara da verilio toz seklinde suyla karistrip iciosun sekerli bi su. Folic asit. Hamile kalmani kolaylastran gumurtlamayi duzenleyen bi ilac doktorunla konus ondan kullan bence

17 sinde iliski oldu 18 inde pozitif gordum 19 unda iliski oldu yine pozitifti ovulasyon 20 negatifdi iliski olmadi tuttu mu sizce yakadimmi acaba

17 sinde iliski oldu 18 inde pozitif gordum 19 unda iliski oldu yine pozitifti ovulasyon 20 negatifdi iliski olmadi tuttu mu sizce yakadimmi acaba
Cnm benim de ayniydi bu ay. Pozitiften onceki gun ve pozitif olan gun oldu iliski, siliklestigi gun olamadi. Ama tutmustur insallah dua ediyorum hep. Senin bat 3 4 aralik falan o zaman dimi?

Yok canim daha yumurtlamadin. Hepsi silil negatif
Merhaba bende ovulasyon testine başlayacam fakat benim kafam karıştı ne zaman yumurta takibi yapmaya başlayacam çünkü adet düzensizliği var bende takip tarihinde karasızım bilginiz varsa benimle paylaşırmısınız teşekkür ederim şimdiden

Cnm normalde 28 gunde bir olmasi idel ya , duzenli regl olanlar o yuzden 10.gunden baslayarak 16.ya kadar yapiyorlar
Benim mesela 30 32 gunde bir fln oldugu icin ben 12.gunden 20.gune kadar yapiom, 18 19 20 de goruyorm genelde cift cizgiyi..
Seninki bi erken bi gec oluyosa 8.22. Gunler arasi yapip arayi genis tutabilirsin istersen.

Canim adetin duzensizse adetin bittiginde basla yapmaya testi. Zaten 30 tanesi 25 26 lira falan. Zaten para oylede boylede gidiyor bari gununu tam yakala. Cikana kadar yap.

Cnm benim de ayniydi bu ay. Pozitiften onceki gun ve pozitif olan gun oldu iliski, siliklestigi gun olamadi. Ama tutmustur insallah dua ediyorum hep. Senin bat 3 4 aralik falan o zaman dimi?
1 aralik. Insallah olmustur ikimizinki de. Hepimizinki de:) benim erken ogrenmem lazim bi de kanda ne zaman belli olur ki. Kan sulandirici igne kullanmam gerekio

1 aralik. Insallah olmustur ikimizinki de. Hepimizinki de:) benim erken ogrenmem lazim bi de kanda ne zaman belli olur ki. Kan sulandirici igne kullanmam gerekio
Valla regl tarihinden bi kac gun once kanda cikiyodur heralde cnm..
Sagol iyi dileklerin icin;benim hic tecrubem yok dua edip bekliyorum ...

cnm naptın neler yaptın bu süreçte gebe kalabilmek için, ve belirtin oldu mu hiç paylaşır mısın?
Canim ozel bisey yapmadim ovulasyon testiyle takip ettim koyu cikan gun iliski oldu sonra daha olmadi zaten. Ogunden sonra takipte kaldim. Atesim koyu cizgiden 2 gun once 36ydi koyu cizgiden 1 gun once 37ye cikti ve hic inmedi hala 37 de. Iliskiden 4 gun sonra gaz sancim oldu. Kasik agrimda yumurtlamadan bu yana devam etti kesintisiz. Yumurtlamadan yine 4 gun sonra gogus agrim basladi normalde adette bile agrimaz. 6.7.gun belim agridi sonra gecti. Tansiyonum dusuktu gozum karariyordu hala dusuk.Atesimin ciktigi gunden bu yanada surekli ates basiyor acayip sekilde. Yine yumurtlamadan 4 5 gun sonra sabahlari kalkmak istemedim tatli bi uyku coktu ama kalktim. Mide bulantisi oldu sabahlari hafif sekilde 3 4 gun boyunca.simdilik bu kadar. Benim regle daha var 4 gun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…