- 22 Ekim 2015
- 2.069
- 2.049
- 83
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.421
Ay hadi insallah guzel haberini aliriz kanda da cikinca... allah her isteyene nasip etsin, sana da saglik versin cnmCanim ozel bisey yapmadim ovulasyon testiyle takip ettim koyu cikan gun iliski oldu sonra daha olmadi zaten. Ogunden sonra takipte kaldim. Atesim koyu cizgiden 2 gun once 36ydi koyu cizgiden 1 gun once 37ye cikti ve hic inmedi hala 37 de. Iliskiden 4 gun sonra gaz sancim oldu. Kasik agrimda yumurtlamadan bu yana devam etti kesintisiz. Yumurtlamadan yine 4 gun sonra gogus agrim basladi normalde adette bile agrimaz. 6.7.gun belim agridi sonra gecti. Tansiyonum dusuktu gozum karariyordu hala dusuk.Atesimin ciktigi gunden bu yanada surekli ates basiyor acayip sekilde. Yine yumurtlamadan 4 5 gun sonra sabahlari kalkmak istemedim tatli bi uyku coktu ama kalktim. Mide bulantisi oldu sabahlari hafif sekilde 3 4 gun boyunca.simdilik bu kadar. Benim regle daha var 4 gun
Amin canim amin insallahAy hadi insallah guzel haberini aliriz kanda da cikinca... allah her isteyene nasip etsin, sana da saglik versin cnm
slm canm t koyu olduğu gün ovulasyon zamanın oluyor zaten kaçırmayıp değerlendirmişsinMrb arkadaşlar kafam çok karisik bana da bir yardım etseniz,netten hesaplattim bu ay ovulasyon 15 i idi.o gün de bel ayrım vardı genelde ovulasyon günü hep ağrır neyse o gün iliski oldu.sonra 17sinde ovulasyon testi yaptım t koyu c silikti. Ve yine bel agrim vardı iliski oldu.19unda tekrar test yaptım bu sefer t silik c koyu çıktı yine bel agrim vardı o gunde iliski oldu.bugün yine bel agrim var ve karnimda gurultular oluyor.(ama kesinlikle açlıktan değil :))ben bugünde test yapsam mi?iliski olsa mi? 2gunde bir neden bu şekilde oluyor anlamıyorum.yumurtlama olmusmudur yoksa daha olmadı mi?tskrler şimdiden
slm canm t koyu olduğu gün ovulasyon zamanın oluyor zaten kaçırmayıp değerlendirmişsinertesi gün yaptığın teste göre yumurtan çatlamış ve t silikleşmiş o günü değerlendirerek süper bişey yapmışsın şimdi bat bekleme zamanı inşallah hamilesindir. bat ne zamn?
Ayni sayiliriz senle benim de 1 yada 2 aralik olcak.Bat 2aralik inş canm ya
merhaba hanimlarr.. Bu ovulasyon testleriyle ilgili sorum olacak. Cizgilerin ikiside koyu ciktiginda yumurtlama olmus mu oluyor yoksa ertesi gun mu en dogru zaman?
Yeterli olmustur canim 17de catlamistir zaten olan olmustur :))16,17,18 gün değerlendirdik... bugünü de değerlendirmeli miyiz?yumurtam 16.gün en koyu idi,ertesi gün silikleşti sanırım çatladı değil mi?
Sagol canim iki gundur benimde cizgi cok belirgin ama dun aksam t ve c tam ayni tondaydi bugun de yapayimda bakalim nasil cikcakCnm kisiden ksiiye degisiyo aslinda. Ama cift cizgi cikinca lh yani yumurtlamayi saglayan hormon maksimum seviyede demek oluyor. Sonra da catliyo, cizgi siliklesiyo. Hatta bazi kisilerde 2 gun cift cizgi cikiyo. Mesela bende 1 gun cift vizgi cikmisti, ertesi gun de inanilmaz derecede karin agrim olmustu.
Yani sonuc olarak cift cizgi ciktigi ilk gun iliski olsun , bide silik oldugunda ya da agrin sancin olduktan sonra iliski olsun...
Tahminen 5-6 güne çatlayacak gibi duruyor yumurtan en geç. Ama çabuk koyulaşmış bence takip et.Slm kızlar bu ay bende ovulasyon testi aldim adetim düzensiz onun için adet bitiminden başladım yapmaya bu ilk testim sizce nasıl
Teşekkür ederim cevap verdiğin için o zaman 12 13 gibi yumurtlsrim demi ins pko var demişti dr bu ay ovulasyon testiyle deneyecem bakalım ins olurTahminen 5-6 güne çatlayacak gibi duruyor yumurtan en geç. Ama çabuk koyulaşmış bence takip et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?