- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.441
Teşekkür ederim cevap verdiğin için o zaman 12 13 gibi yumurtlsrim demi ins pko var demişti dr bu ay ovulasyon testiyle deneyecem bakalım ins olur
Pko su olan birine göre çok hızlı bile yumurtlayacaksın bence :)Teşekkür ederim cevap verdiğin için o zaman 12 13 gibi yumurtlsrim demi ins pko var demişti dr bu ay ovulasyon testiyle deneyecem bakalım ins olur
Inş ya bakalım ne olacakPko su olan birine göre çok hızlı bile yumurtlayacaksın bence :)
Benim ayboyu hep böyleydi.Sadece yumurta catlamaya hazırlandığında t koyulaşıyor canımSlm kızlar bu ay bende ovulasyon testi aldim adetim düzensiz onun için adet bitiminden başladım yapmaya bu ilk testim sizce nasıl
Doğru söylüyorsun çok teşekkürler o zaman başlayım bugünCanim adetin duzensizse adetin bittiginde basla yapmaya testi. Zaten 30 tanesi 25 26 lira falan. Zaten para oylede boylede gidiyor bari gununu tam yakala. Cikana kadar yap.
Sağol arkadaşım cicekkokusu bilgin için insanın kafası karışıyor :) yaaaCnm normalde 28 gunde bir olmasi idel ya , duzenli regl olanlar o yuzden 10.gunden baslayarak 16.ya kadar yapiyorlar
Benim mesela 30 32 gunde bir fln oldugu icin ben 12.gunden 20.gune kadar yapiom, 18 19 20 de goruyorm genelde cift cizgiyi..
Seninki bi erken bi gec oluyosa 8.22. Gunler arasi yapip arayi genis tutabilirsin istersen.
Sağol canim oyle oluyormuş tam bilmiyorum bende ins koyulasirBenim ayboyu hep böyleydi.Sadece yumurta catlamaya hazırlandığında t koyulaşıyor canım
Canim bende yeni aldım internetten markası preseed jel hamile kalan varmış ben biraz araştırdım da bende jel e ovulasyon testlerinden sonra başlayacamKızlar merhaba ben yeni üye oldum ilk sorumu sorim sizlere yanıt verirseniz sevinirim benim adetlerimdüzensiz ve yumurtlama takibi yapamıyorum ovulasyon testi tükürükten dahi iyi benim için sank
marka hangisi daha güvenilir ve takip yapıpda hamile kalan var mdır aranızda
Bence bir kaç gün sonra test tekrarla koyulaşma yok gibiKızlar sizce koyulasma var mi
İnşallah güzel bir haber bekliyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin :)Canim ozel bisey yapmadim ovulasyon testiyle takip ettim koyu cikan gun iliski oldu sonra daha olmadi zaten. Ogunden sonra takipte kaldim. Atesim koyu cizgiden 2 gun once 36ydi koyu cizgiden 1 gun once 37ye cikti ve hic inmedi hala 37 de. Iliskiden 4 gun sonra gaz sancim oldu. Kasik agrimda yumurtlamadan bu yana devam etti kesintisiz. Yumurtlamadan yine 4 gun sonra gogus agrim basladi normalde adette bile agrimaz. 6.7.gun belim agridi sonra gecti. Tansiyonum dusuktu gozum karariyordu hala dusuk.Atesimin ciktigi gunden bu yanada surekli ates basiyor acayip sekilde. Yine yumurtlamadan 4 5 gun sonra sabahlari kalkmak istemedim tatli bi uyku coktu ama kalktim. Mide bulantisi oldu sabahlari hafif sekilde 3 4 gun boyunca.simdilik bu kadar. Benim regle daha var 4 gun
canım pardon yanlış oldu preseed değil ben bakayım sonra yazarım k.bakmaCanim bende yeni aldım internetten markası preseed jel hamile kalan varmış ben biraz araştırdım da bende jel e ovulasyon testlerinden sonra başlayacam
Canım döllenme ve ragim duvarına tutunma toplam 6 gun sürüyor.Bende ayni şekil beklemedeyim ancak yumurtlamamin 8.günü goguslerim agrimaya başladı ve sabahlari başarısıyla uyanıyorum birde bel ağrısı...Arkadaşlar birşey sormak istiyorum ben t çizgisini 17.sinde yakaladim ve degerlendirdk.snra çizgi siliklesti ve 19 ile 21. i günleri de degerlendirdik. 4-5gundur belimde hep bir ağrı var hatta dün akşam çok agridi. Bugün biraz daha hafif ağrıyor.1-2gün de karnimda bir hareketlilik vardı .normalde döllenmeden sonra kasiklar da ağrı olup göğüs ler agrirmis amabende öyle birşey yok.ben mi psikolojik olarak abartiyorum yoksa bunlar da belirti olabilir mi?yoksa belirtiler için çok mu erken?
NOT:benim normalde de adet zamanı hep belim ağrır.kasiklarim hiç agrimaz.
Siklusun kaç günİyi akşamlar kızlar.. Bu benim ovülasyon testim 11.günüm bugün.. Sizce ne zaman kaçıncı gün yumurtluycam ben.. Tecrübeli hanımlardan
yorum bekliyorum.
.Eki Görüntüle 1699386
28 canım hep de gününde gelir düzenlidir yani..Siklusun kaç gün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?