Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Az kalmış ozaman yapmaya devam et.Stres yapmazsan 13.gün koyulaşır Allahin izniyle.Benimde 28 gün 13.gun catlama oldu...
saol canım yine atarım testi yaptıkça.. ilk kez kullanıyorum o yüzden fazla bilgim yok bu konularda sizler sayesinde öğrenicem..

saol canım yine atarım testi yaptıkça.. ilk kez kullanıyorum o yüzden fazla bilgim yok bu konularda sizler sayesinde öğrenicem..
Bende gecen ay adet oluncaya kadar hergün yaptım deneme amaçlı.Bu ay insallah uyguladık.Bakalim Rabbim ne nasib edecek.Koyuyu yakalayinca stres yapmadan degerlendir.14. 15.gune kadar en gec catlamasi gerek.Hayırlısı bakalım.

Hayırlısı canım bende şimdiye kadar akıntımı takip ediyordum kendimce..Stres yapmıyorum dersem yalan olur ister istemez yapıyorum inşallah bu ay yüzümüz güler..

Ovulasyon testin markası surelab ama idrar olanı bu

merhabalar bişey sorcam ovulasyon için ateşinizidemi takip altına aldınız bunu nasl yaptınz yani nasıl birşey eczaneden aldınız sanırım markası ney nasl kullanılıyor :)

merhabalar bişey sorcam ovulasyon için ateşinizidemi takip altına aldınız bunu nasl yaptınz yani nasıl birşey eczaneden aldınız sanırım markası ney nasl kullanılıyor :)
Bende hem dijital hemde su ucu metal etesolcerlerden var. Kizlarim var ikitqne onlr icin almistim. Ovulasyon yaklastiginda ates cikiyor eger gebe kalirsan atesin yuksek halde kaliyor dusmuyor

ateş çıktığını fln duymuştumda gerçekten işe yarıyomu. bide nereden ölçüyosun ateşi. biyerde okumuştum ağızdan ölçülen aletle fln die ondan soruyorum seninki nasl merak ettm bende alsammı işe yararmı die düşünüyorumda.. siz bu yöntemlemi hamile kaldınız?

Kızlar ilk defa kullandığım için pek bilmiyorum ama bunlar hep aynı çıkıyor gibi sivi aliminada dikkat ediyorum sizce daha zamani var koyulasir mi

Eklentiler

• PhotoGrid_1448460146733.webp
    9 KB · Görüntüleme: 102
Kufi bebegin hayirli olsun sende ovulasyon testiyle mi hamile kaldin ates olcumu yaptin mi neler yaptin anlatirsan

Canim bende yeni aldım internetten markası preseed jel hamile kalan varmış ben biraz araştırdım da bende jel e ovulasyon testlerinden sonra başlayacam
Evet canım duymuştum preseed jeli çok yardım dokunanı okumuştum paylaşımlarda inşallah hamile kalırım sende inşallah hamile kalırsın ben çok istiyorum bugün internetten tükürükle ovulasyon testi sipariş verdm yarın gelir inşallah işe yarar da hamile kalırım dua edin bana kızlar bide anlamazsamdiye telaş yapyorum ama işe yarar inşallah

Arkadaşlar yorumlayabilir misiniz lütfen son 2 ovülasyon testimi ekledim son adet tarihim 17 kasım adet kanamam 3 gün sürer hep.24 gün arayla adet görüyorum yumurtlama günümü denk getiremiyorum

Eklentiler

• image.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 70
  • image.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 58
Arkadaşlar yorumlayabilir misiniz lütfen son 2 ovülasyon testimi ekledim son adet tarihim 17 kasım adet kanamam 3 gün sürer hep.24 gün arayla adet görüyorum yumurtlama günümü denk getiremiyorum
canım bence sen o zaman erken yumurtluyorsun her zaman için adet görceğiniz tarihin 14 gün öncesi yumurtlama tarihinizdir hesapladm 26 kasım yumurtlama tarihin

Canim benimde 16 kasım bende ilk defa kullanıyorum pek bilmiyorum ama koyulasmaya başlamış gibi devam et yapmaya ins en koyu oldugunuda görürüz

canım bence sen o zaman erken yumurtluyorsun her zaman için adet görceğiniz tarihin 14 gün öncesi yumurtlama tarihinizdir hesapladm 26 kasım yumurtlama tarihin
Bence de çünkü bazı ay 22 gün bazen 23 gün arayla adet oluyorum 1 gün dolu bir gün boş denedik gecen ay olmadı çok sagol cnm

Hergün duzenli olarak denemeye devam et.T koyu yakalarsan tamamdır.bu ay yakalayamazsan bidaki ay tekrar dene.Çünkü herbi ay bir taraftaki yumurtalik çatlar.Belki biri catlamaz sigeri catlayabilir yani iki ay duzenli denemekte fayda var eger ilk ay yakalyamazsan...bilmem anlatabildimmi

Anladım bilgilendirme için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…