- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.481
Rica ederim :)Bence de çünkü bazı ay 22 gün bazen 23 gün arayla adet oluyorum 1 gün dolu bir gün boş denedik gecen ay olmadı çok sagol cnm
Maşallah hayirlisi olsun canım.Bu aksam ve ertesi gün degerlendirKızlarda şükürler olsun koyu çizgiyi yakaladım şimdi ne yapmaiyim tecrübeli arkadaslar
Sağol canim hayırlısı olsun insMaşallah hayirlisi olsun canım.Bu aksam ve ertesi gün degerlendir
Sen erkek cocuk için yapiyordun degilmi.Yanlış hatirlamiyorsamMaşallah hayirlisi olsun canım.Bu aksam ve ertesi gün degerlendir
Rabbim sağlıklı salih bi evlat nasib etsin ozaman.Gun aşırı degerlendirmeyi unutma.Neyi anlamadım sağlıklı olsunda benim 3.5 yaşında bir oğlum var hayırlısı Allah tan
Sağol canim hepimize ins değerlendiririm ins şimdi siliklestigi zaman çatlamış oluyor degilmiRabbim sağlıklı salih bi evlat nasib etsin ozaman.Gun aşırı degerlendirmeyi unutma.
Aynen öyle canım sen bugünü değerlendir dünde yapmdınız mı ?Sağol canim hepimize ins değerlendiririm ins şimdi siliklestigi zaman çatlamış oluyor degilmi
Yok yapmadık bugün olur insAynen öyle canım sen bugünü değerlendir dünde yapmdınız mı ?
Siliklesdikten sonra deneyenler var hamile kalmamışlar.Sen bu aksamda degerlendir.Yarin boş ertesi gün tekrar.gün aşırı olmak sartiyle 3 kez degerlendir canım.Benimde 4 gunum kaldı beklemedeyim.Hayirlisi insallahSağol canim hepimize ins değerlendiririm ins şimdi siliklestigi zaman çatlamış oluyor degilmi
İnşallah canım inşallah nasip olur bize sağlıklı evlatlar bu duyguyu yaşayalıMDa:) Ben tükürükten aldm anlarım inşallah yaYok yapmadık bugün olur ins
Tmm canim çok sağol sen nasıl yaptin ins seninde tutmuştur ertesi gün hemen siliklesti mi seninSiliklesdikten sonra deneyenler var hamile kalmamışlar.Sen bu aksamda degerlendir.Yarin boş ertesi gün tekrar.gün aşırı olmak sartiyle 3 kez degerlendir canım.Benimde 4 gunum kaldı beklemedeyim.Hayirlisi insallah
Amin canim ins hiç bilmiyorum tukurukle yapılanı benim testi burdaki yorumlardan aldim bende memnunum seninki nasıl oluyorİnşallah canım inşallah nasip olur bize sağlıklı evlatlar bu duyguyu yaşayalıMDa:) Ben tükürükten aldm anlarım inşallah ya
İnşallah canım inşallah nasip olur bize sağlıklı evlatlar bu duyguyu yaşayalıMDa:)
AMİN. Ya benim adetlerimdüzensiz o yüzden tükürükten aldm istediğin kadar kullanabilyorsun sınırsızAmin canim ins hiç bilmiyorum tukurukle yapılanı benim testi burdaki yorumlardan aldim bende memnunum seninki nasıl oluyor
Anladım canim hayırlısı olsun hakkımızda ins anlarsın sende ovulasyon zamanınıbir kere para verimdedim
İnşallah canım teşekkür ederim hem anlarız hemde tuttururuz inşallah :):)Anladım canim hayırlısı olsun hakkımızda ins anlarsın sende ovulasyon zamanını
Çok sağol canim senin çatlamış hemen o zaman bende akşam 20de yapsam mi ki bir dahaYok benim saat 11 gibi koyuydu akşam 20 de yaptim siliklesmeye başlamıştı degerlendirdik gun aşırıEki Görüntüle 1701042 Eki Görüntüle 1701043
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?