Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlarda şükürler olsun koyu çizgiyi yakaladım şimdi ne yapmaiyim tecrübeli arkadaslar

Eklentiler

• 20151126_131623.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 104
Neyi anlamadım sağlıklı olsunda benim 3.5 yaşında bir oğlum var hayırlısı Allah tan

Sağol canim hepimize ins değerlendiririm ins şimdi siliklestigi zaman çatlamış oluyor degilmi
Siliklesdikten sonra deneyenler var hamile kalmamışlar.Sen bu aksamda degerlendir.Yarin boş ertesi gün tekrar.gün aşırı olmak sartiyle 3 kez degerlendir canım.Benimde 4 gunum kaldı beklemedeyim.Hayirlisi insallah

Siliklesdikten sonra deneyenler var hamile kalmamışlar.Sen bu aksamda degerlendir.Yarin boş ertesi gün tekrar.gün aşırı olmak sartiyle 3 kez degerlendir canım.Benimde 4 gunum kaldı beklemedeyim.Hayirlisi insallah
Tmm canim çok sağol sen nasıl yaptin ins seninde tutmuştur ertesi gün hemen siliklesti mi senin

İnşallah canım inşallah nasip olur bize sağlıklı evlatlar bu duyguyu yaşayalıMDa:) Ben tükürükten aldm anlarım inşallah ya
Amin canim ins hiç bilmiyorum tukurukle yapılanı benim testi burdaki yorumlardan aldim bende memnunum seninki nasıl oluyor

İnşallah canım inşallah nasip olur bize sağlıklı evlatlar bu duyguyu yaşayalıMDa:)
Amin canim ins hiç bilmiyorum tukurukle yapılanı benim testi burdaki yorumlardan aldim bende memnunum seninki nasıl oluyor
AMİN. Ya benim adetlerimdüzensiz o yüzden tükürükten aldm istediğin kadar kullanabilyorsun sınırsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…