- 9 Haziran 2014
- 91
- 46
- 28
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.501
Evet bence devam etBu yumurtanın çatlamak üzere oldugunu gösteriyor degil mi ? Biz bunun ertesi gunu iliskiye girdik devam etmeye gerek var mı
Koyu gordukten sonra 6 saat arayla tekrarlayin testi.Kimilerin 2 3 gün koyuluk devam ediyor.Oyuzden koyuyu yakaladiktan sonra gun aşırı olmak suretiyle 3 gün degerlendirin muhakkakEvet bence devam et
Dünü ve bugünü değerlindirmek gerekir 25 i yumurtlaman başlamış 26 sı da aynı şekilde devam etmiş yarın tekrar test yaptığında muhtemelen silikleşecektirkızlar testi değerlendirirmsiniz ?Eki Görüntüle 1701798
Testim geldi kızlar anlamamdiye korkmuştum ama zor değilmiş ya :):)İnşallah canım teşekkür ederim hem anlarız hemde tuttururuz inşallah :):)
Gozunaydin canim hadi hayirli haberlerini bekliyoruzTestim geldi kızlar anlamamdiye korkmuştum ama zor değilmiş ya :):)
Teşekkürler canım inşallah hamile kalırım inşaallah çok istiyorum nasip olur inşaallah :):) Bu arada testine baktım 12. gün silik çıkmış ama 2 gün değerlendirGozunaydin canim hadi hayirli haberlerini bekliyoruz
Inşallah canim gerçekten siliklestigi mi çıkmış ne demek oluyor yani dün değerlendirdim bugünde değerlendirmeli miyimTeşekkürler canım inşallah hamile kalırım inşaallah çok istiyorum nasip olur inşaallah :):) Bu arada testine baktım 12. gün silik çıkmış ama 2 gün değerlendir
Evet canim bugüne aitTestin bugüne ait dmi ?? Eğer bugüne aitse değerlendir
Bugünü de değerlendir bence çünkü çatlamak üzere :):) tutar inşallah
[/QUOTE ins canim tesekkurler
Kızlar testlerim sırayla 12.gün aksam, 12gun sabah ve 11.gün sabah yorum yapabilir misiniz[/QUOT canım en sonki bugün akşam mı ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?