Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kufi canım hayirlu olsun cok cok sevindim..deve yumurtan oldu mu bebe yumurtasi..az özetler misin neler yaptığını ya

Kızlar merhaba ben bu ay clear blue digital ovulasyon testini kullanarak yumurtlama günümü buldum.. Bat 1 aralık yanı 4 gün var ama kan testi yaptım sonuç 10 çıktı.. Sizce hamis olabilir miyim çok stres yaptım

Olabilirsin canim 5 in üstü pozitif adet gününde tekrar baktir ins yükselir degerin

Kızlar benim yumurtlama oldu heralde demi 11 de en koyu 13 de silik 11 ve 12 gün ilişki oldu sizce nasıl

Eklentiler

• PhotoGrid_1448709133438.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 110
Bence de olabilirsin inşallah olumlu sonuç alırsın bizde inşallah olumlu sonuçlar alalım

Canim yeni girdim yeni gordum kusura bakma. Sagolasin tatlim aynen devekusu yumurtam bebise donustu. Tatlim ovulasyonla takip ediyordum zaten koyu ciktigi gun iliski oldu. Iliskiden 4 gun sonra basladi belirtiler. Atesim dusmedi 37lerde seyretti tansiyonum dusuktu hep 9 a 5 di. Kasik agrimda hic gecmedi hep devam etti. 6 7 gun sonra gogyslerim agrimaya basladi sk idrar ates basmasi terleme uykulu haller. Bunlar hep 4.gunden basladi ve suregeldi. Gec yumurtlamama ragmen bide. 24.gun yunurtladim

Arkadaşlar benimde daha 2 gun var reglime inşallah gebeyimdir.Test yaptım pozitif çıktı.Darisi tüm isteyen herkese...
Alttakini sabah yaptım usttekini akşam emin olmak için tekrar denedim sabahinkinden daha koyu

Maşallah hayirli uğurlu olsun canim şimdiden kan testi yaptırdınız mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…