- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.521
Canım tutar gibi ya gerisi Allah nasip ederse:) tutar gibi inşallah Allahım nasip eder bizede inşallahCanim 1.resim bu akşam 3.resim dundu
Bi de silikleştiğine göre çatlicak yada çatlamışCanım tutar gibi ya gerisi Allah nasip ederse:) tutar gibi inşallah Allahım nasip eder bizede inşallah
Yardımların için çok sağol canim sen ne yaptin basladi mi testi yapmayaBi de silikleştiğine göre çatlicak yada çatlamış
Rica ederim bende bu sabahtan başladm daha erken ama düzensizimdiye bsladmYardımların için çok sağol canim sen ne yaptin basladi mi testi yapmaya
Iyi olmuş sinirsizdi demi nasıl olsa hayırlısı tuttururuz canim ins adet tarihin ne zaman siklusun kac gün suruyoRica ederim bende bu sabahtan başladm daha erken ama düzensizimdiye basladm
Ah bi bilsem ne kadar sürüyor ama yeni bittim o yüzden bsladm evet sınırsızIyi olmuş sinirsizdi demi nasıl olsa hayırlısı tuttururuz canim ins adet tarihin ne zaman siklusun kac gün suruyo
Olabilirsin canim 5 in üstü pozitif adet gününde tekrar baktir ins yükselir degerinKızlar merhaba ben bu ay clear blue digital ovulasyon testini kullanarak yumurtlama günümü buldum.. Bat 1 aralık yanı 4 gün var ama kan testi yaptım sonuç 10 çıktı.. Sizce hamis olabilir miyim çok stres yaptım
Zamanlama çok iyi gerisi Allah'ın takdiri tutar bizde gebe oluruz inşallah. Amin. :):)Kızlar benim yumurtlama oldu heralde demi 11 de en koyu 13 de silik 11 ve 12 gün ilişki oldu sizce nasıl
Bence de olabilirsin inşallah olumlu sonuç alırsın bizde inşallah olumlu sonuçlar alalımOlabilirsin canim 5 in üstü pozitif adet gününde tekrar baktir ins yükselir degerin
Bence de olabilirsin inşallah olumlu sonuç alırsın bizde inşallah olumlu sonuçlar alalımKızlar merhaba ben bu ay clear blue digital ovulasyon testini kullanarak yumurtlama günümü buldum.. Bat 1 aralık yanı 4 gün var ama kan testi yaptım sonuç 10 çıktı.. Sizce hamis olabilir miyim çok stres yaptım
Canim yeni girdim yeni gordum kusura bakma. Sagolasin tatlim aynen devekusu yumurtam bebise donustu. Tatlim ovulasyonla takip ediyordum zaten koyu ciktigi gun iliski oldu. Iliskiden 4 gun sonra basladi belirtiler. Atesim dusmedi 37lerde seyretti tansiyonum dusuktu hep 9 a 5 di. Kasik agrimda hic gecmedi hep devam etti. 6 7 gun sonra gogyslerim agrimaya basladi sk idrar ates basmasi terleme uykulu haller. Bunlar hep 4.gunden basladi ve suregeldi. Gec yumurtlamama ragmen bide. 24.gun yunurtladimKızlar merhaba ben bu ay clear blue digital ovulasyon testini kullanarak yumurtlama günümü buldum.. Bat 1 aralık yanı 4 gün var ama kan testi yaptım sonuç 10 çıktı.. Sizce hamis olabilir miyim çok stres yaptım
Maşallah hayirli uğurlu olsun canim şimdiden kan testi yaptırdınız miArkadaşlar benimde daha 2 gun var reglime inşallah gebeyimdir.Test yaptım pozitif çıktı.Darisi tüm isteyen herkese...Eki Görüntüle 1703049
Alttakini sabah yaptım usttekini akşam emin olmak için tekrar denedim sabahinkinden daha koyu
Aynen canim gerisi R abbime kaldı bide 11 12 14 de oldu hayırlısı artık sen ne yaptinZamanlama çok iyi gerisi Allah'ın takdiri tutar bizde gebe oluruz inşallah. Amin. :):)
Bende hergün yapyorum bulana kadar :) Dua et bana da çok istiyorum inşallah gebe kalırım :)Aynen canim gerisi R abbime kaldı bide 11 12 14 de oldu hayırlısı artık sen ne yaptin
Hayırlı olsun canım benimdarısı bsımıza :)Arkadaşlar benimde daha 2 gun var reglime inşallah gebeyimdir.Test yaptım pozitif çıktı.Darisi tüm isteyen herkese...Eki Görüntüle 1703049
Alttakini sabah yaptım usttekini akşam emin olmak için tekrar denedim sabahinkinden daha koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?