- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.541
Bende hergün yapyorum bulana kadar devam :) Dua et bana da çok istiyorum inşallah gebe kalırım :)
Yok dr gitmedim evdeki gebelik testi yapgim.Daha reglime 2 gun vardı yaptim pozitif çıktıMaşallah hayirli uğurlu olsun canim şimdiden kan testi yaptırdınız mi
Bakalim yarim belki giderimYok dr gitmedim evdeki gebelik testi yapgim.Daha reglime 2 gun vardı yaptim pozitif çıktı
çok sevindim gayet net çıkmış darısı bize ins sen neler yaptin bize önerilerin var mi canimBakalim yarim belki giderim
Valla stresten uzak durun.Oyuncak niyetine deneme amaçlı diye önce bilinçaltıma yerlestirdim.Çünkü heyecan,bekleyiş bile strese neden oluyor.Koyuyu kakalarsan iliskiden 3 saat öncesinden acı bi kahve içir.Sperm kalitesini artırıyor.ilişki sonrası kalça altına bi yastık koy 1 saat kalkma canım.Birde derin birleşme olmasina dikkat et canım.Yiyecek olarak da son 1 hafta fındık,ceviz,hergün kahvaltida tahinli pekmez yesin çok faydalı...Birde gün aşırı yapın.Allahin izniyle gebe kaldimçok sevindim gayet net çıkmış darısı bize ins sen neler yaptin bize önerilerin var mi canim
Ayyy gözün aydın Can'ım darısı bize olsun insallah ben de bu ay kullandım hem de yumurtlama takibi yaptırdım üç dört gün oldu ama Ağrı'm yokKizzlaaarr ovulasyon testini kullandim bu ay ve şuan 4 haftalık hamisim Rabbim isteyen herkese nasib etsin :)
Yolculuk 6 gün sürüyor canım.6.günden itibaren rahim duvarına tutunma gerçekleşiyor.yumurtlamanin 8.gunu belirtiler başlıyor canım.yumurtlamanin 13.günü test yaptim pozitif çıktı Hamdolsun.Ayyy gözün aydın Can'ım darısı bize olsun insallah ben de bu ay kullandım hem de yumurtlama takibi yaptırdım üç dört gün oldu ama Ağrı'm yok
laboquick çok güvenilir diye biliyom.Bende onu kullandım.50 adet+8 adet gebelik testi hediye 30 tl aldımhangi ovulasyon testini önerir siniz kızlar
Canım benim normalde her adet dönemi öncesinde ya sivilcem çıkar yada goguslerim agrirdi ama bu ay hiç belirtim olmadığı için hamile kaldığımi hissettim adetten 4 gün önce kan testim 10 çıkmıştı 4 gün sonra 130 a geldi Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah..Ayyy gözün aydın Can'ım darısı bize olsun insallah ben de bu ay kullandım hem de yumurtlama takibi yaptırdım üç dört gün oldu ama Ağrı'm yok
Ben clearblue digital ovulasyon setini kullandim diğerlerinden biraz pahalı ama kullandığım ilk ay hamile kaldım :) şuan 4 haftalık hamisim darısı isteyen herkese inşlaboquick çok güvenilir diye biliyom.Bende onu kullandım.50 adet+8 adet gebelik testi hediye 30 tl aldım
Bende ilk denememde hamile kaldım canım suan 3 hafta 5 günlük gebeyim inşallah.Fiyatida uygun.Kullanan herkes yüzde yüz olumlu sonuç almışBen clearblue digital ovulasyon setini kullandim diğerlerinden biraz pahalı ama kullandığım ilk ay hamile kaldım :) şuan 4 haftalık hamisim darısı isteyen herkese inş
Canım benim normalde her adet dönemi öncesinde ya sivilcem çıkar yada goguslerim agrirdi ama bu ay hiç belirtim olmadığı için hamile kaldığımi hissettim adetten 4 gün önce kan testim 10 çıkmıştı 4 gün sonra 130 a geldi Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah..
Can'ım 26'sında gülenyüz cıktı daha var mı Ağrı olmasınaYolculuk 6 gün sürüyor canım.6.günden itibaren rahim duvarına tutunma gerçekleşiyor.yumurtlamanin 8.gunu belirtiler başlıyor canım.yumurtlamanin 13.günü test yaptim pozitif çıktı Hamdolsun.
26 da degerlendirme olmuşsa henüz 4.gundesin 8.gün göğüs agrim basladi ve sabahları baş ağrısı başlar 10.gunde olabilir canım.Birde kasiklarda ağrı oluyor.Yumurtlamadan 13. 14.günü test yaptim pozitif çıktıCan'ım 26'sında gülenyüz cıktı daha var mı Ağrı olmasına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?