Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kızlar çift çizgiyi gördüğünüz gün mü ilişkiye girdiniz. Benim test bugün çift çizgi gösteriyor. Bugün mu yoksa çizgi siliklesince mi ilişki olmalı. Lütfen yardım
Net koyuyu yakaladiktan sonra 6 saat arayla tekrar iki saat oncesinden sivi tuketmeden test yap.Koyuya nazaran azda olsa siliklesmeye başlamışsa degerlendir.Zaten catlama gerçekleştiğinde aşırı sıvı akıntı gelecektir...

Kızlar çift çizgiyi gördüğünüz gün mü ilişkiye girdiniz. Benim test bugün çift çizgi gösteriyor. Bugün mu yoksa çizgi siliklesince mi ilişki olmalı. Lütfen yardım
Ben çift çizgide yaptık Can'ım ertesi gün yoktu zaten cok silikti değerlendir

S sabirin ve F Fenbilgisi canlarim çok sevindim adınıza darisi bize insaAllah ... Sağlıklı bir gebelik yaşarsınız insaAllah.. Ya ufak bi soru soracam.. Çift çizginin olduğu gün mu birlikte oldunuz yoksa diğer gün mu

Canim çift çizgiyi sabah 11 de gördüm aksam 8 de tekrar denedim testi hafif siliklesmisti hemwn o aksam degerlendirdik.Ertesi gun yapsaydık geç kalmış olurduk çünkü yumurta catladiktan sonra 24 saat yaşıyor...

Canım ben çift çizgiyi iki gün gördüm o iki gün hatta 3 gün boyunca her gün ilişkiye girdik

Canım seninde hayirli olsun.İşte yumurta bazen geç bazende erken catliyabiliyorkoyuyu yakaladiktanan sonra 6 veya 8 saat arayla teste devam etmek en mantıklı bence
Canim benoim testinde gülen yüz çıkıyordu gülen yüzü ilk yakaladığı gün ilişkiye girdik ikinci gün yine test yaptım yine gülen yüz çıktı o günde ilişkiye girdik 3. Gün bisey çıkmadı ama biz o haftayı sürekli değerlendirdikleri yanı yumurtlama olduğu haftayı hep değerlendirmek gerekiyo

Yumurta catladigi aksam tek degerlendirdik...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…