- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.581
Inş canim bizde görürüz dua edin hamilelerin duası kabul olurmus13 gun sonra sabah idrariyla...Daha reglime 2 3 gun vardı
Estağfurullah.Rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallahInş canim bizde görürüz dua edin hamilelerin duası kabul olurmus
Canim bak bu ilk baştaki 13 günün testi diğeri 11.günün 11,12,14.gün ilişki oldu sence iyi mi13 gun sonra sabah idrariyla...Daha reglime 2 3 gun vardı
Canim bak bu ilk baştaki 13 günün testi diğeri 11.günün 11,12,14.gün ilişki oldu sence iyi mi
Adetine kaç gün var?İnşallah ümitliyim.İyi görünüyor
Geçen ay 26 günde geldi bu ayda 13.gün yumurtlsrim 13 aralık canimAdetine kaç gün var?İnşallah ümitliyim.İyi görünüyor
Benimde 12.gün yumurtladim uzerinden 13 gün geçti hcg testi pozitif çıktı.Hesapla 13 gun gectiyse bi dene istersenGeçen ay 26 günde geldi bu ayda 13.gün yumurtlsrim 13 aralık canim
Evet seninki net çıkmış belki 11 dede çıkabilirdi yapsaydin benim daha 3 gün oldu canim yumurtlayali daha var yani yaparsam çıkarsa paylasirim hemen zatenBenimde 12.gün yumurtladim uzerinden 13 gün geçti hcg testi pozitif çıktı.Hesapla 13 gun gectiyse bi dene istersen
11 de denedim cikmadi canım.12 de misafirlerim vardı yapamadım 13 de yaptim çıktı...Evet seninki net çıkmış belki 11 dede çıkabilirdi yapsaydin benim daha 3 gün oldu canim yumurtlayali daha var yani yaparsam çıkarsa paylasirim hemen zaten
Hmm o zaman 13.gun yapayim bende canim11 de denedim cikmadi canım.12 de misafirlerim vardı yapamadım 13 de yaptim çıktı...
Can'ım sende bir değişiklik oldu muKizzlaaarr ovulasyon testini kullandim bu ay ve şuan 4 haftalık hamisim Rabbim isteyen herkese nasib etsin :)
Canım senin zamanlaman gayet iyi rahatla :) ya benimde adetim geçen hafta bitti bu hafta sanki yine adet olcakmışım gbi kasık ağrım var ya üstüne görmüş olamam çok fazla parça kan geldi yoğun kanamam vardı
Belki yumurtaların gelişiyordu csnimCanım senin zamanlaman gayet iyi rahatla :) ya benimde adetim geçen hafta bitti bu hafta sanki yine adet olcakmışım gbi kasık ağrım var ya üstüne görmüş olamam çok fazla parça kan geldi yoğun kanamam vardı
Ya eşit kötülükten ya da Tnin Cdenkoyu olması gerekiyor bildiğim kadarıyla kişiden kişiye sivi alımına gorede degisebilirİlla bu ciGilerin cok cok koyu mu olmasi lazm.. Yumurtlamayi gostermesi icin..iki cizgi denk mi olmali koyulukta
Tatlım daha önce de yazdım ben adet olmadan önce ya goguslerim acır yada sivilce çıkardı bu ay hiç biri olmadı hiç bi belirtim olmadı yanı zaten bekliyorum adetten 4 gün önce test yaptım çıktıCan'ım sende bir değişiklik oldu mu
Sag ol canımTatlım daha önce de yazdım ben adet olmadan önce ya goguslerim acır yada sivilce çıkardı bu ay hiç biri olmadı hiç bi belirtim olmadı yanı zaten bekliyorum adetten 4 gün önce test yaptım çıktı
İnşallah canımda adetlerimdüzensiz erken değilmi geç gelir genelde :)Belki yumurtaların gelişiyordu csnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?