Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Sıvı tuketmeden yaptıysan iki yumurtan birden çatlamış olabilir yani ikiz felan.Ailede varsa mümkündür
Hadi yaa bnde yokta eşimin amcası ikiz ayy ne bileyim cok tuhafım kzlar sanırm geç yumutldm bu ay sabah damlatır damlatmaz cktı çizgi hemen içim bi tuhaf valla

Hadi yaa bnde yokta eşimin amcası ikiz ayy ne bileyim cok tuhafım kzlar sanırm geç yumutldm bu ay sabah damlatır damlatmaz cktı çizgi hemen içim bi tuhaf valla
Sıvı 2 3 saat öncesinden tuketmemeliydin.Eşten degil.Senin ailende olmasi lazım ama Allahın isini kimse bilemez.Sen genede gun aşırı degerlendir.Dun yaptinsa yarına birak iliskiyi.Yarin sabah mesela.Hayırlısı olsun

Yani araştırdm ben sıvı almayın demiyo sıvı alımına dikkat edin dio bnde cok sıvı alan biri değilm zaten yarn sabah biraz zor bizim için ya off hayırlısı diyorm artk

Kızlar peki bişey sorcam adet geldikten sonra gebe olduğunu öğrenen okumuştum ama benim adetlerimdüzensiz çok fazla kanamam oldu hatta bsürü parça kan geldigeçen ay düzensiz diye soryorum hamile kalsam içimdeki ps kanlar tmizlensin diye böyle bi durum olur mu yine

Kızlar bugün öğlen ve akşam testlerim

Eklentiler

• IMAG0245.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 71
  • IMAG0246.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 63
Çatlamış canım acilen degerlendirmen gerek.insallah gecikmemissin.
Değerlendirdim inşallah sonuç alırım gün aşırı devam nolur nolmaz :) bide bu akşam peceteye bi pembelik geldi catlamada böyle bişey olur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…