- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.781
Sıvı tuketmeden yaptıysan iki yumurtan birden çatlamış olabilir yani ikiz felan.Ailede varsa mümkündürSıvı tuketmedenmi yaptın?Aksamkini
Yani normadi cok tüketmedm zaten 5 te yaptm bide 8 de yaptm silikleşti ama cok değil baknca net belli oluyodu ama diğerine göre silikti işte bnde silindi die calıstmSıvı tuketmedenmi yaptın?Aksamkini
Hadi yaa bnde yokta eşimin amcası ikiz ayy ne bileyim cok tuhafım kzlar sanırm geç yumutldm bu ay sabah damlatır damlatmaz cktı çizgi hemen içim bi tuhaf vallaSıvı tuketmeden yaptıysan iki yumurtan birden çatlamış olabilir yani ikiz felan.Ailede varsa mümkündür
Sıvı 2 3 saat öncesinden tuketmemeliydin.Eşten degil.Senin ailende olmasi lazım ama Allahın isini kimse bilemez.Sen genede gun aşırı degerlendir.Dun yaptinsa yarına birak iliskiyi.Yarin sabah mesela.Hayırlısı olsunHadi yaa bnde yokta eşimin amcası ikiz ayy ne bileyim cok tuhafım kzlar sanırm geç yumutldm bu ay sabah damlatır damlatmaz cktı çizgi hemen içim bi tuhaf valla
Yani araştırdm ben sıvı almayın demiyo sıvı alımına dikkat edin dio bnde cok sıvı alan biri değilm zaten yarn sabah biraz zor bizim için ya off hayırlısı diyorm artkSıvı 2 3 saat öncesinden tuketmemeliydin.Eşten degil.Senin ailende olmasi lazım ama Allahın isini kimse bilemez.Sen genede gun aşırı degerlendir.Dun yaptinsa yarına birak iliskiyi.Yarin sabah mesela.Hayırlısı olsun
Hadi yaa olsun canım sıkma canımı bidahaki ay olur inşallahKizlar regl oldum
SaGol canim sizden guzel haberler insallah artikHadi yaa olsun canım sıkma canımı bidahaki ay olur inşallah
İnşallah canımm hayırlısıyla versin bir an önce Rabbimm...SaGol canim sizden guzel haberler insallah artik
Açıldıktan sonra çatlamış demek.12 24 saatleri arasi yaşar.Fazla gecikmeden degerlendir olmasa bidaki ay tekrar denersinKizlar acil cvb istiyorum dun aksam t cizgi biraz koyuydu sabah yaptim acilmis ve simdi silik cikti napayim
Çatlamış canım acilen degerlendirmen gerek.insallah gecikmemissin.Kızlar bugün öğlen ve akşam testlerim
Değerlendirdim inşallah sonuç alırım gün aşırı devam nolur nolmaz :) bide bu akşam peceteye bi pembelik geldi catlamada böyle bişey olur mu ?Çatlamış canım acilen degerlendirmen gerek.insallah gecikmemissin.
Canım aşağıdaki akşamınsa çatlamış değerlendirmişsindir inşallahKızlar bugün öğlen ve akşam testlerim
İlişkiden oncemi sonrami?Değerlendirdim inşallah sonuç alırım gün aşırı devam nolur nolmaz :) bide bu akşam peceteye bi pembelik geldi catlamada böyle bişey olur mu ?
Evet canım biri sabah biri akşam öğlen de yaptım o da sabah gibi aynıydı değerlendirdim dün aşırı devamCanım aşağıdaki akşamınsa çatlamış değerlendirmişsindir inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?