Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Üzerine görme diye bişey var ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum canım

Allah gönlümüze göre bizede bebeklerimizi nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde. Amin :):)
Amin canım bu yumurta çatlama durumunda hafif bi pembelik olur mu benim bu akşam testi yapmaya girdiğimde pecetede bi pembe lik gördüm çok şaşırdım adet olucam falan sandım su an yok ama

Amin canım bu yumurta çatlama durumunda hafif bi pembelik olur mu benim bu akşam testi yapmaya girdiğimde pecetede bi pembe lik gördüm çok şaşırdım adet olucam falan sandım su an yok ama
Evet canım olur ben çok yazı okudm bu konu hakkında bazı insanlarda yumurtlama belirtisi böyleymiş daha önce yaşadınmı

Arkadaslar ovulasyon testimde 17.gun koyu rengi yakaladım o geceyı degerlendirdim 18.gün siliklesti bugun 19.gunum tabi yıne silikdi yıne degerlendirdim sizce şansım nedir cok merak ediyorum

Tabi allahın bilceği iş onu bende biliyorum sadece o koyuları goruncemi degerlendirmek lazım yoksa silikleşincemi orayı anlamadığım için soruyorum

Evet canım olur ben çok yazı okudm bu konu hakkında bazı insanlarda yumurtlama belirtisi böyleymiş daha önce yaşadınmı
Şimdi ben de onları okuyorum canım olabiliyormus ovulasyonda arada olmuşsa da hiç farketmedim bu ovulasyonu falan bile bu ay çocuk düşününce araştırıp öğrendim bana kalsa adet olmadığın her an hamileydin :)))

Benimdr 17.gun koyuydu ama 18.gun tam koyuydu t cizgisi c yi asti gitti:)) ama cabuk siliklesmedi yavas yavas siliklesti.. 20
Gun tam silik cikti... 19.gun hafif koyuydu... Benimdr bole oldu..demin ki yazilari okuudm da cift yumurya olukca mi siliklesme uzun zaman alior hemen olmuyor??

Saat 4 de yattım bu saatte yaptığım test sağlıklı olur mu yoksa yine saat 10 civarını beklemeli miyim ?

Günaydın hanimlar ben bu ay ovu testi kullanmak istiyorum hangi marka ne zaman kullanilir ve cizginin acikligi koyulugu neyi ifade eder bu konularda bana yardimci olur musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…