- 18 Eylül 2014
- 10.534
- 9.312
- 448
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.801
Önce canım öğle dışarıdan gelmistik akşam testi için tuvalete gittiğimdeİlişkiden oncemi sonrami?
Zamanlama güzel tutar inşallahEvet canım biri sabah biri akşam öğlen de yaptım o da sabah gibi aynıydı değerlendirdim dün aşırı devam
Üzerine görme diye bişey var ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum canımKızlar peki bişey sorcam adet geldikten sonra gebe olduğunu öğrenen okumuştum ama benim adetlerimdüzensiz çok fazla kanamam oldu hatta bsürü parça kan geldigeçen ay düzensiz diye soryorum hamile kalsam içimdeki ps kanlar tmizlensin diye böyle bi durum olur mu yine
İnşallah canım ilk ay deneme klomen kullandım folik asiti zaten üç aya yakın içiyorumZamanlama güzel tutar inşallah
Ya evet üstüne görmede durum farklı miktar ve zaman azÜzerine görme diye bişey var ama nasıl oluyor hiç bilmiyorum canım
Allah gönlümüze göre bizede bebeklerimizi nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde. Amin :):)İnşallah canım ilk ay deneme klomen kullandım folik asiti zaten üç aya yakın içiyorum
Amin canım bu yumurta çatlama durumunda hafif bi pembelik olur mu benim bu akşam testi yapmaya girdiğimde pecetede bi pembe lik gördüm çok şaşırdım adet olucam falan sandım su an yok amaAllah gönlümüze göre bizede bebeklerimizi nasip etsin inşallah sağlıklı bi şekilde. Amin :):)
Evet canım olur ben çok yazı okudm bu konu hakkında bazı insanlarda yumurtlama belirtisi böyleymiş daha önce yaşadınmıAmin canım bu yumurta çatlama durumunda hafif bi pembelik olur mu benim bu akşam testi yapmaya girdiğimde pecetede bi pembe lik gördüm çok şaşırdım adet olucam falan sandım su an yok ama
Çatlarken pembelik olyorEvet canım olur ben çok yazı okudm bu konu hakkında bazı insanlarda yumurtlama belirtisi böyleymiş daha önce yaşadınmı
Allah bilirArkadaslar ovulasyon testimde 17.gun koyu rengi yakaladım o geceyı degerlendirdim 18.gün siliklesti bugun 19.gunum tabi yıne silikdi yıne degerlendirdim sizce şansım nedir cok merak ediyorum
Canımdeğerlendirmen güzel Allah'ın takdiri gerisiArkadaslar ovulasyon testimde 17.gun koyu rengi yakaladım o geceyı degerlendirdim 18.gün siliklesti bugun 19.gunum tabi yıne silikdi yıne degerlendirdim sizce şansım nedir cok merak ediyorum
koyuyu gördüğün zaman 24 saatin varCanımdeğerlrndirmen güzel Allah'ın takdiri gerisi
Şimdi ben de onları okuyorum canım olabiliyormus ovulasyonda arada olmuşsa da hiç farketmedim bu ovulasyonu falan bile bu ay çocuk düşününce araştırıp öğrendim bana kalsa adet olmadığın her an hamileydin :)))Evet canım olur ben çok yazı okudm bu konu hakkında bazı insanlarda yumurtlama belirtisi böyleymiş daha önce yaşadınmı
Vucutta herhangi bi sikinti yoksa Allahin izniyle şansın büyük canım.Arkadaslar ovulasyon testimde 17.gun koyu rengi yakaladım o geceyı degerlendirdim 18.gün siliklesti bugun 19.gunum tabi yıne silikdi yıne degerlendirdim sizce şansım nedir cok merak ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?