- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.821
Laboguic diye bi marka araştırdım daha guvenilir bence.zaten kullanma talimati icinde var...Günaydın hanimlar ben bu ay ovu testi kullanmak istiyorum hangi marka ne zaman kullanilir ve cizginin acikligi koyulugu neyi ifade eder bu konularda bana yardimci olur musunuz?
Teşekkür ederimLaboguic diye bi marka araştırdım daha guvenilir bence.zaten kullanma talimati icinde var...
Sagol canimBerencim loboguik kullan derim çoğumuz onu kullanıyoruz
Koyulaşmış bu geceyi değerlendir yarın boş sonraki gün dolu olacak şekilde devam et bir gün ara verSabah ve akşam
16 ve 17 sabah da koyulasti 17 akşam 18 sabah siliklesti 18 akşam tekrar koyulasti kafam karıştı böyle oluncaKoyulaşmış bu geceyi değerlendir yarın boş sonraki gün dolu olacak şekilde devam et bir gün ara ver
Sabah aksam testi tekrarlamak yerine öğlen 13.00 / 15.00 saatleri arasında 2 saat öncesinden sıvı alımını azaltarak günde bir kere aynı saatte yapmanı öneririm ayrıca sen gün aşırı bi gün dolu bir gün çalışmaya devam et işi şansa bırakmamak gerek16 ve 17 sabah da koyulasti 17 akşam 18 sabah siliklesti 18 akşam tekrar koyulasti kafam karıştı böyle olunca
Dediğin gibi tek test mi yapsam ovulasyon günleri diye sık yapmak istedim gün aşırı devam zaten bakalım ilk ay denemeSabah aksam testi tekrarlamak yerine öğlen 13.00 / 15.00 saatleri arasında 2 saat öncesinden sıvı alımını azaltarak günde bir kere aynı saatte yapmanı öneririm ayrıca sen gün aşırı bi gün dolu bir gün çalışmaya devam et işi şansa bırakmamak gerek
Bende merak ediyorum canim senin bata kac gun var benim 5Arkadaslar regl donemi gectikten sonra mi yapmamiz lazim hCG testini? Sizled ne zMan yaptniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?