Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Günaydın hanimlar ben bu ay ovu testi kullanmak istiyorum hangi marka ne zaman kullanilir ve cizginin acikligi koyulugu neyi ifade eder bu konularda bana yardimci olur musunuz?
Laboguic diye bi marka araştırdım daha guvenilir bence.zaten kullanma talimati icinde var...

Kızlar benim dun öğlen çizgi biraz koyuydu ben koyularsın diye bekledim aksam çok silik çıktı aksam ve sabahı degerlendirdim simdi yine test yaptım çizgi yok sizce kaçırdım mi zamani

Benim 18. Gün sabah testim siliklesmeye başladı

Eklentiler

• IMAG0248.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 75
Kızlar 9. Günüm bugun bu test neden böyle ama cizgi kalın sanki bilemedim tekrarmı yapsam

Eklentiler

• image.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 75
Bendede boyle cıkıyodu ama önemli olan ıkısının aynı renk olması lazım ama gonlunun rahat olması için istersen bi test yap yınede

Kızlar benim dün akşam ve sabah siliklesmeye başlayan test tekrar koyulasmaya başladı sanki !

Sabah ve akşam

Eklentiler

• IMAG0248.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 65
  • IMAG0250.webp
    43,6 KB · Görüntüleme: 84
arkadaslar lütfen yardım.ortalama 24 günde bir adet oluyorum normal de takvim yöntemine göre yumurtlamam adetin 10. Günü olması gerekiyor gecen ay takvime göre çalıştım hamile kalamadım.bu ay ovülasyon testi ile 17. Gün yumurtladıgımı öğrenmiş oldum yani beklenen adet tarihine 1 hafta kala.sizce bu normal mı hem kısa döngü hem gec yumurtlama?

16 ve 17 sabah da koyulasti 17 akşam 18 sabah siliklesti 18 akşam tekrar koyulasti kafam karıştı böyle olunca
Sabah aksam testi tekrarlamak yerine öğlen 13.00 / 15.00 saatleri arasında 2 saat öncesinden sıvı alımını azaltarak günde bir kere aynı saatte yapmanı öneririm ayrıca sen gün aşırı bi gün dolu bir gün çalışmaya devam et işi şansa bırakmamak gerek

Dediğin gibi tek test mi yapsam ovulasyon günleri diye sık yapmak istedim gün aşırı devam zaten bakalım ilk ay deneme

Arkadaslar regl donemi gectikten sonra mi yapmamiz lazim hCG testini? Sizled ne zMan yaptniz..

Ay bu test hergün aynı gelmeye başladı artık gözüme

Eklentiler

• IMAG0251.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 54
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…