Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Yaaa ins sonra pozitif olur yumurtlamadan 10 gün geçti benimde 3 gün sonra yapmayı düşünüyorum belki sen erken yapmissindir senin kac gun gecti ymurtlamadan
Canım 24 günde bir adet oluyorum gec yumurtladım yumurtlamam 17. Gündü.6 gün geçti yumurtlamadan beklenen adet tarihim 11 aralık 3 gün kaldı inşallah bu ay hamile kalırız ya

Canım 24 günde bir adet oluyorum gec yumurtladım yumurtlamam 17. Gündü.6 gün geçti yumurtlamadan beklenen adet tarihim 11 aralık 3 gün kaldı inşallah bu ay hamile kalırız ya
Inş canim çıkmaması çok normal benim bile 10 gün geçti bende çıkmaz diye yapmıyorum 13 14 günde ancak idrara geciyomus üzülme kendini bosuna

19aralkta olucam canim... Yumurtlamadan daha 5gun gecti... 13 gun sonra mj cikiomus arzerik

Bisi sorucam belirti hemen baslior mu? Adet gwctkten sonra deil mi

Bende bilmiorm.bu belirtilwr ne zaman oluyor.. Ama sanirm adet gecince oluyor.. Cunku belirtileri bebegin yerlesimi ve hcg nin kandaki etkisi olusturuyor. Bende oyelym cok sabirsz bi insan oldgm icin bi an evvel olsun die ugraiorm. Bakalim nasip.. Bir arkadsm var uc yildir ilacla korunuorduu simdi bu ay bidakti hwmen hamile kaldi.. İmrenior insan ve arkadsm kocasindan gizli ilac iciordu.. Kocasi istiodu cocugu ve adam her ay dua ediodu duzenli ilsikiye griodu adam resmen planliodu herseyi .. Kiz istemiodu hic.. Sonra cocuk cok uzulmeye baslamis uc yil boyunca.. Bu da foyam ortaya cikack die birakti ilaci bi de artk kendiside istiodu hamile kaldi hemen.. Allahin isi iste.

A
Demek ki herşey kafada bitiyor kendi adıma söyleyim çok stres yapiyorum çok düşünüyorum çok sabirsizim biraz rahat olmak gerekiyor heralde

A

Demek ki herşey kafada bitiyor kendi adıma söyleyim çok stres yapiyorum çok düşünüyorum çok sabirsizim biraz rahat olmak gerekiyor heralde

Bencede ole olmak gerekiyor... Herkes oyle dior..ama zaten su var biz elimizdenn geleni yaptk gerisi tevekkul.. Yiyecek ekmegi nenzamansa bu dunyadan o zaman gelicek...

Can'ım ben hem yumurta takip ettırdim hem de ovulasyon testi yaptım olmuyo bır yıldır istıyoruz sorun yok ama olmuyor psikolojım alt üst
Demekki zamani var canim benimde 1 yıl oldu 2.çocuk için hayırlısı ins en kısa zamanda gelir bebisler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…