- 15 Ekim 2010
- 1.271
- 2.354
- 263
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.841
Benim 3 gün kaldı idrar testi negatifBende merak ediyorum canim senin bata kac gun var benim 5
Yaaa ins sonra pozitif olur yumurtlamadan 10 gün geçti benimde 3 gün sonra yapmayı düşünüyorum belki sen erken yapmissindir senin kac gun gecti ymurtlamadanBenim 3 gün kaldı idrar testi negatif
Canım 24 günde bir adet oluyorum gec yumurtladım yumurtlamam 17. Gündü.6 gün geçti yumurtlamadan beklenen adet tarihim 11 aralık 3 gün kaldı inşallah bu ay hamile kalırız yaYaaa ins sonra pozitif olur yumurtlamadan 10 gün geçti benimde 3 gün sonra yapmayı düşünüyorum belki sen erken yapmissindir senin kac gun gecti ymurtlamadan
Inş canim çıkmaması çok normal benim bile 10 gün geçti bende çıkmaz diye yapmıyorum 13 14 günde ancak idrara geciyomus üzülme kendini bosunaCanım 24 günde bir adet oluyorum gec yumurtladım yumurtlamam 17. Gündü.6 gün geçti yumurtlamadan beklenen adet tarihim 11 aralık 3 gün kaldı inşallah bu ay hamile kalırız ya
Bence idrar da çıkabilir senin 10 gün gecmişInş canim çıkmaması çok normal benim bile 10 gün geçti bende çıkmaz diye yapmıyorum 13 14 günde ancak idrara geciyomus üzülme kendini bosuna
Bu arada ilk gebelik mi olucak ne zamandır istiyosunInş canim çıkmaması çok normal benim bile 10 gün geçti bende çıkmaz diye yapmıyorum 13 14 günde ancak idrara geciyomus üzülme kendini bosuna
Bilmiyorum 14 gün geçsin bakalim da yaparım hiç belirtimde yok çıkmaz gibi geliyor ama hayirlisiBence idrar da çıkabilir senin 10 gün gecmiş
Anladim benimde 10 gün geçti benim bildiğim idrarda 13 14 günü buluyor ama kan testinde daha erken tabiki19aralkta olucam canim... Yumurtlamadan daha 5gun gecti... 13 gun sonra mj cikiomusarzerik
Doğru diyosunun aslında 5 6 haftadan sonra basliyomus ama insan bir belirti arıyor isteBisi sorucam belirti hemen baslior mu? Adet gwctkten sonra deil mi
Can'ım benimde reglime beş gün var belirtim falan dA yok Can'ım sıkılıyor Artık her seydenBisi sorucam belirti hemen baslior mu? Adet gwctkten sonra deil mi
Benimde 12 aralık ins hepimiz hamis oluruzzzzCan'ım benimde reglime beş gün var belirtim falan dA yok Can'ım sıkılıyor Artık her seyden
Benimkinde 12aralık Can'ım sen yumurtlama takibi yaptırdın mı?Benimde 12 aralık ins hepimiz hamis oluruzzzz
Yok canim ben ovulasyon testiyle kendim takip ettim sen yaptirdin miBenimkinde 12aralık Can'ım sen yumurtlama takibi yaptırdın mı?
Can'ım ben hem yumurta takip ettırdim hem de ovulasyon testi yaptım olmuyo bır yıldır istıyoruz sorun yok ama olmuyor psikolojım alt üstYok canim ben ovulasyon testiyle kendim takip ettim sen yaptirdin mi
Demek ki herşey kafada bitiyor kendi adıma söyleyim çok stres yapiyorum çok düşünüyorum çok sabirsizim biraz rahat olmak gerekiyor heraldeBende bilmiorm.bu belirtilwr ne zaman oluyor.. Ama sanirm adet gecince oluyor.. Cunku belirtileri bebegin yerlesimi ve hcg nin kandaki etkisi olusturuyor. Bende oyelym cok sabirsz bi insan oldgm icin bi an evvel olsun die ugraiorm. Bakalim nasip.. Bir arkadsm var uc yildir ilacla korunuorduu simdi bu ay bidakti hwmen hamile kaldi.. İmrenior insan ve arkadsm kocasindan gizli ilac iciordu.. Kocasi istiodu cocugu ve adam her ay dua ediodu duzenli ilsikiye griodu adam resmen planliodu herseyi .. Kiz istemiodu hic.. Sonra cocuk cok uzulmeye baslamis uc yil boyunca.. Bu da foyam ortaya cikack die birakti ilaci bi de artk kendiside istiodu hamile kaldi hemen.. Allahin isi iste.
A
Demek ki herşey kafada bitiyor kendi adıma söyleyim çok stres yapiyorum çok düşünüyorum çok sabirsizim biraz rahat olmak gerekiyor heralde
Demekki zamani var canim benimde 1 yıl oldu 2.çocuk için hayırlısı ins en kısa zamanda gelir bebislerCan'ım ben hem yumurta takip ettırdim hem de ovulasyon testi yaptım olmuyo bır yıldır istıyoruz sorun yok ama olmuyor psikolojım alt üst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?