Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

İnsaallah gelir kizlar... Rabbim hayirlica dualarimizi kabul etsin..insaallah birbirimizle paylasmamiz nasip olur guzel haberlerimizi..

Kızlar ya benim 16 sında koyu oldu 17 si siliklesmeye başlamıştı 18 yine biraz koyu oldu bugün 19 u siliklesti bu akşam testim acaba benim lh biraz yüksekti sınıra yakın düzenli de olmadığım için onun etkisi mi yaniliyo muyum neden böyle olmuş olabilir ki

Eklentiler

• IMAG0254.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 62
arkadaşlar ovulasyon testlerini ilk kez kullaniyorum.fotoyu yorumlarsaniz sevinirim. 6~7 aralik biraz koyu ama yeterli mi sizce.pozitif midir sizce?lutfen yardiiimmm..

Hadi ya :) ben de panikleyip iki gun ust uste degerlendirdim.bugunu de degerlendirirsek 3 gun ust uste olmus olacak:) kaliteyi dusurduk desene tesekkur ederim arkadaşım.
Silikleştikten 12-36 saat içinde çatlıyor bence yarın sabah değerlendir sperm 36 saat yaşıyor rahim de o nedenle bugünü boş bırakın sabah değerlendirin

Kızlar ya inşallah gebe kalırımdua edin benim için ‍‍‍ sizler de hamile kalın inşallah

Son düzenleme:
Kızlar benim anlamadığım bişe var testte koyuyu goruncemi degerlendirmek lazım yoksa siliklesincemi ben koyuyu bi gun gordum ve degerlendirdim devamında gun aşırı olarak degerlendirdim yanlişmi yaptım cok heveslenmiştim ama bu ay oldu dye yaa

Koyuyu gördüğün an gün aşırı ilişki olmalı şansın var gbi

Benimde ona kafam takildi koyu cikinca mi siliklesince mi hanfisi daha onemli?? Joyu ciktgi gece mj yoksa siliklestgi gece mi daha mantikli.? Kafam karisti iyice:)))

Benimde ona kafam takildi koyu cikinca mi siliklesince mi hanfisi daha onemli?? Joyu ciktgi gece mj yoksa siliklestgi gece mi daha mantikli.? Kafam karisti iyice:)))
koyu yumurtladın dmek silikleşince yumurta çatlicak dmek koyu gördüğün an gün aşırı ilişki olmalıdır

Kızlar spermler bildiğim kadaru 72 saate kadar yasıyır değilmi birde benım test artık koyulasmaya basladı adete göre ise 2 gün sonra yumurtlama ama test tammkoyu değil neden acaba

Eklentiler

• image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 88
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…