- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.861
Evet kafada bitiyor ama elde değilki rahat olmakA
Demek ki herşey kafada bitiyor kendi adıma söyleyim çok stres yapiyorum çok düşünüyorum çok sabirsizim biraz rahat olmak gerekiyor heralde
Aynennnnn canim hakkımızda hayirlisiBencede ole olmak gerekiyor... Herkes oyle dior..ama zaten su var biz elimizdenn geleni yaptk gerisi tevekkul.. Yiyecek ekmegi nenzamansa bu dunyadan o zaman gelicek...
A
Demek ki herşey kafada bitiyor kendi adıma söyleyim çok stres yapiyorum çok düşünüyorum çok sabirsizim biraz rahat olmak gerekiyor heralde
İnş gelir canımDemekki zamani var canim benimde 1 yıl oldu 2.çocuk için hayırlısı ins en kısa zamanda gelir bebisler
Evet yaaaa rabbim inşaallah bu duyguyu yasatır âmin âmin aminİnsaallah gelir kizlar... Rabbim hayirlica dualarimizi kabul etsin..insaallah birbirimizle paylasmamiz nasip olur guzel haberlerimizi..
Bugün silikleşmiş bugün ilişki olmalı yumurta çatlaması bugün değerlendirmelisinEki Görüntüle 1711895 arkadaşlar ovulasyon testlerini ilk kez kullaniyorum.fotoyu yorumlarsaniz sevinirim. 6~7 aralik biraz koyu ama yeterli mi sizce.pozitif midir sizce?lutfen yardiiimmm..
Hadi ya :) ben de panikleyip iki gun ust uste degerlendirdim.bugunu de degerlendirirsek 3 gun ust uste olmus olacak:) kaliteyi dusurduk deseneBugün silikleşmiş bugün ilişki olmalı yumurta çatlaması bugün değerlendirmelisin
Silikleştikten 12-36 saat içinde çatlıyor bence yarın sabah değerlendir sperm 36 saat yaşıyor rahim de o nedenle bugünü boş bırakın sabah değerlendirinHadi ya :) ben de panikleyip iki gun ust uste degerlendirdim.bugunu de degerlendirirsek 3 gun ust uste olmus olacak:) kaliteyi dusurduk desenetesekkur ederim arkadaşım.
Koyuyu gördüğün an gün aşırı ilişki olmalı şansın var gbiKızlar benim anlamadığım bişe var testte koyuyu goruncemi degerlendirmek lazım yoksa siliklesincemi ben koyuyu bi gun gordum ve degerlendirdim devamında gun aşırı olarak degerlendirdim yanlişmi yaptım cok heveslenmiştim ama bu ay oldu dye yaa
koyu yumurtladın dmek silikleşince yumurta çatlicak dmek koyu gördüğün an gün aşırı ilişki olmalıdırBenimde ona kafam takildi koyu cikinca mi siliklesince mi hanfisi daha onemli?? Joyu ciktgi gece mj yoksa siliklestgi gece mi daha mantikli.? Kafam karisti iyice:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?