- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.881
Daha yeni koyulasmaya başlamiş o onumuzdeki gunlerde tam koyu olacaktırKızlar spermler bildiğim kadaru 72 saate kadar yasıyır değilmi birde benım test artık koyulasmaya basladı adete göre ise 2 gün sonra yumurtlama ama test tammkoyu değil neden acaba
Cnm kacırmamak adına 2 güne bir ilişki uyguluyorum ama daha tam değil evet ben yarın sanki daha koyulcak gibi hissediomDaha yeni koyulasmaya başlamiş o onumuzdeki gunlerde tam koyu olacaktır
Laboguick canimHangi marka ovu. testi kullanıyorsunuz kızlar
Silikleştikten 12-36 saat içinde çatlıyor bence yarın sabah değerlendir sperm 36 saat yaşıyor rahim de o nedenle bugünü boş bırakın sabah değerlendirin[/QU
tesekkur ederim, acemiligime geldi bu uygulama, bi dahakine daha dikkatli olurum :)
belki de bu ayki teste gerek kalmaz, belki de zaten hamilesindir :)Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz.
Ben 3 aylık evliyim ve bu ay ilk kez ovülasyon testi aldım adetim düzenlidir adetin 22.günündeyim ve test hala negatif veriyor ısı ölçümüde düşük seyrediyor adete 10 gün kaldı artık yumurtlama olur mu bilmiyorum.
Birde benden dün kan gelmeye başladı ama adet kanaması gibi değil böyle yaşayanlar var mı acaba
Bilmiyorum ki canım ya ısı da düşük olunca hiç ovülasyon testini pozitifte görmedim birde bu leke kafamı karıştırdı evlendim düzen değişti yabelki de bu ayki teste gerek kalmaz, belki de zaten hamilesindir :)
Aldigin testin içinde kullanma talimatında yazar adet dongune göre değişiyor mesela 28 günde bir oluyosan 12.gün falanmerhaba arkadaşlar, testi hangi gün kullanmaya başlayacağız ?
çok tesekkur ederim. henuz almadim. anladigim kadari ile iki çizgi de aynı koyuluğa ulaşınca yumurtlama mı yaklaşıyor ?Aldigin testin içinde kullanma talimatında yazar adet dongune göre değişiyor mesela 28 günde bir oluyosan 12.gün falan
Evet canim 2 çizgide aynı koyulukta olduğu zaman yumurtan 24-36 saat icinde catlayacak demek en koyu olduktan sonra bir anda siliklesiyor zaten yumurtan çatlamış oluyorçok tesekkur ederim. henuz almadim. anladigim kadari ile iki çizgi de aynı koyuluğa ulaşınca yumurtlama mı yaklaşıyor ?
eczanelerdekiler çok pahalı canım araştırdım. netten laboquick alınabilir.Arkadaşlar bu testler eczanelerde satılır mı. Yoksa int.tenmi sipariş vericez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?