Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Ben bu testlerden sağlıklı sonuç alamayacak miyim acaba yine koyulasti

Eklentiler

• IMAG0258.webp
    9 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar şimdi yaptım tekrar düne göre daha silik anlamadjm ben bugun 11. Günüm koyulasması gerkken silik testlere bakarmısınız lütfen en son ki bugun

Eklentiler

• image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 63
  • image.webp
    8 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba kızlar bana yardımcı olur musunuz.
Ben 3 aylık evliyim ve bu ay ilk kez ovülasyon testi aldım adetim düzenlidir adetin 22.günündeyim ve test hala negatif veriyor ısı ölçümüde düşük seyrediyor adete 10 gün kaldı artık yumurtlama olur mu bilmiyorum.
Birde benden dün kan gelmeye başladı ama adet kanaması gibi değil böyle yaşayanlar var mı acaba

Ben de bu ay ilk defa kullaniyorum test.bugun elime geçti.12. günüm ilk testi yaptim.yorumlarmisiniz

Eklentiler

• 20151209_151633.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 66
belki de bu ayki teste gerek kalmaz, belki de zaten hamilesindir :)

çok tesekkur ederim. henuz almadim. anladigim kadari ile iki çizgi de aynı koyuluğa ulaşınca yumurtlama mı yaklaşıyor ?
Evet canim 2 çizgide aynı koyulukta olduğu zaman yumurtan 24-36 saat icinde catlayacak demek en koyu olduktan sonra bir anda siliklesiyor zaten yumurtan çatlamış oluyor

çok sağol canım. son bir soru o iki çizgiyi gördüğümüz anda mı ilişki olmalı ? ve günde kaç kez yapmalı bu testi ? 1 kez yeterli mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…