- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.901
Canim kimi 2side aynı koyulukta olduğu zaman gün aşırı yada üstüste diyor ama bende emin olamadığım için 2 gün üstüste oldu sana kalmış en koyu görene kadar günde 1 kez gördükten sonra 6 saatte günde 2 tane yaniçok sağol canım. son bir soruo iki çizgiyi gördüğümüz anda mı ilişki olmalı ? ve günde kaç kez yapmalı bu testi ? 1 kez yeterli mi ?
Bencede eczanelerde pahalı internette daha ucuzArkadaşlar bu testler eczanelerde satılır mı. Yoksa int.tenmi sipariş vericez
canım çorba oldum bahsettiğin ilişki sayısı mı test mi ? 6 saatte bir ilişki değil dimi :)Canim kimi 2side aynı koyulukta olduğu zaman gün aşırı yada üstüste diyor ama bende emin olamadığım için 2 gün üstüste oldu sana kalmış en koyu görene kadar günde 1 kez gördükten sonra 6 saatte günde 2 tane yani
6 saatte olan testcanım çorba oldum bahsettiğin ilişki sayısı mı test mi ? 6 saatte bir ilişki değil dimi :)
Sana katılıyorum. Peki bu çizgi iki cizgimi koyu olunca yumurtalamA oluyo yada olacak oluyoBende koyu cizgiyi gordm o gun oncesi ogun ve sinrasi iki gun yaptim.. Ama bende cozgi aninda siliklesmedi bir gun sonra siliklesti...yani iki gun sonra siliklesti..bizde bu gunler icinde iste her gun yaptik.. Gun asiri yapmadik..sabahlari yaptik.. Bakalim nasil olucak ama su iliski mevzusu ne zaman oluvk onu bende halen anlamadm
Siliklestiginde yumurta catlamasi olduğunu koyulastginda da iki çizginin yumurtlamnin olduğunu okumuştum. Ne kar doğru bilemiyorum bende amaKonu 5000 sayfaya yaklaşmış ve hala net olmayan şeyler var. Benim araştırdığım kadarıyla ( henüz ilaç gelmedi kullanım kılavuzunu da nette bulamadım ) iki çizgi aynı koyuluğa ulaştığında yumurtlama habercisi, ama asıl yumurtlama ikinci çizgi silikleştiğinde mi oluyor ve ne zaman onu anlayamadım. Ve bu süreçte ne zaman ilişkiye girilmeli iki çizgi koyulaştığı gün mü ertesi gün mü...
peki acaba koyuluktan sonraki gün mü silikleşme oluyor acaba ? yani ertesi gün mü yumurta açığa çıkıyorKoyu oldug gun lh pik yapior yumurtanin atilmasi gerekior kanaala.. Sonrasinda siliklesince atilmis oluyor die ogrendk biz unide.. Ve ben biyoloji ogrt.yim... Bole anlatiyorm cocuklara ama o kadr cok solenen sey var ki iyice kafam karisti benim burada...
peki acaba koyuluktan sonraki gün mü silikleşme oluyor acaba ? yani ertesi gün mü yumurta açığa çıkıyor
Bence sadece koyulastigin gün ilişki olması gerekiyo .peki acaba koyuluktan sonraki gün mü silikleşme oluyor acaba ? yani ertesi gün mü yumurta açığa çıkıyor
İkisinde aynı koyulukta olacakmis sen bence silik olunca da ilişkiye devam et bu işi pek cozemedigimz için riske atmaAma cnm bak dün daha koyuydu
Aynen bende guvenemedim canım sık iliskiyi bence önemli olandaAynen cnm zaten yumurtlamadan önce sperm bulunması daha kuvvetlendiyomus gebeliği ben testlere pek güvenemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?