Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

çok sağol canım. son bir soru o iki çizgiyi gördüğümüz anda mı ilişki olmalı ? ve günde kaç kez yapmalı bu testi ? 1 kez yeterli mi ?
Canim kimi 2side aynı koyulukta olduğu zaman gün aşırı yada üstüste diyor ama bende emin olamadığım için 2 gün üstüste oldu sana kalmış en koyu görene kadar günde 1 kez gördükten sonra 6 saatte günde 2 tane yani

canım çorba oldum bahsettiğin ilişki sayısı mı test mi ? 6 saatte bir ilişki değil dimi :)

Bende koyu cizgiyi gordm o gun oncesi ogun ve sinrasi iki gun yaptim.. Ama bende cozgi aninda siliklesmedi bir gun sonra siliklesti...yani iki gun sonra siliklesti..bizde bu gunler icinde iste her gun yaptik.. Gun asiri yapmadik..sabahlari yaptik.. Bakalim nasil olucak ama su iliski mevzusu ne zaman oluvk onu bende halen anlamadm

Sana katılıyorum. Peki bu çizgi iki cizgimi koyu olunca yumurtalamA oluyo yada olacak oluyo

Konu 5000 sayfaya yaklaşmış ve hala net olmayan şeyler var. Benim araştırdığım kadarıyla ( henüz ilaç gelmedi kullanım kılavuzunu da nette bulamadım ) iki çizgi aynı koyuluğa ulaştığında yumurtlama habercisi, ama asıl yumurtlama ikinci çizgi silikleştiğinde mi oluyor ve ne zaman onu anlayamadım. Ve bu süreçte ne zaman ilişkiye girilmeli iki çizgi koyulaştığı gün mü ertesi gün mü...

Siliklestiginde yumurta catlamasi olduğunu koyulastginda da iki çizginin yumurtlamnin olduğunu okumuştum. Ne kar doğru bilemiyorum bende ama

Koyu oldug gun lh pik yapior yumurtanin atilmasi gerekior kanaala.. Sonrasinda siliklesince atilmis oluyor die ogrendk biz unide.. Ve ben biyoloji ogrt.yim... Bole anlatiyorm cocuklara ama o kadr cok solenen sey var ki iyice kafam karisti benim burada...

peki acaba koyuluktan sonraki gün mü silikleşme oluyor acaba ? yani ertesi gün mü yumurta açığa çıkıyor

Kızlar regli oldum dört gün önce geldi bu ay iğne ya da ilaç verecek sanırım yumurta takibi yaptırdım gecen ay bu ne iğnesi bilen var mı

peki acaba koyuluktan sonraki gün mü silikleşme oluyor acaba ? yani ertesi gün mü yumurta açığa çıkıyor

Sanirim.bu kisiye gore degisiyor..cunku bende iki gun surdu siliklesmesi.. Aniden siliklesenler varmis onlara cok sasiriyorum.. Ama bu zaman dilimini degerlendrmek lazm sanirim

Kızlar kafayı yedim ya bu test nasıl böyle yanlıs mı bozukmu 5 dk arayla uaptım ikiside farklı cıktı aynı idrar ayrıca dün 10.günüm daha koyuydu çözemedim bakarmısınız lütfen

Eklentiler

• image.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…