- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.921
çizgi neden kaybolmuş anlamadım. para tuzağı falan olmasın bu testler ??Kızlar kafayı yedim ya bu test nasıl böyle yanlıs mı bozukmu 5 dk arayla uaptım ikiside farklı cıktı aynı idrar ayrıca dün 10.günüm daha koyuydu çözemedim bakarmısınız lütfen
Benim çizgi hiç kaybolmadi olduğu gibi duruyo.çizgi neden kaybolmuş anlamadım. para tuzağı falan olmasın bu testler ??
ecemnazın paylaştığı fotoya istinaden yazdım. 11.gün çizginin kaybolması tuhaf. bişey anlamadım ben bu işten..Benim çizgi hiç kaybolmadi olduğu gibi duruyo.
Bugün olma ihtimali varKızlar merhaba 35 günde bir adet oluyorum. Bugün adetimin 19. Günü iki ayrı marka testi yarım saat arayla yaptım sonuç fotodaki gibi. Bugün mü yumurtlama günüm yani???
Çünkü iki köyü çizgi es geçme bugünüBugün olma ihtimali var
Haklısın canım ben de öyle düşündüm bugün ve bugünden sonra gün aşırı değerlendirmek lazım:)Çünkü iki köyü çizgi es geçme bugünü
İkisi de koyu görünüyor canım soru işareti olmasın benceBenim 20. Günüm hala soru işaretleriyle doluyum ?????
Ama üç dört gündür bigun koyu bigun silik çıktıİkisi de koyu görünüyor canım soru işareti olmasın bence
önceki günler nasıldı çizgiler ? onları görüp kıyaslama yaparsak daha iyi anlaşılır belkiKızlar merhaba 35 günde bir adet oluyorum. Bugün adetimin 19. Günü iki ayrı marka testi yarım saat arayla yaptım sonuç fotodaki gibi. Bugün mü yumurtlama günüm yani???
15 ve 16 böyle 17-18. Günleri foto çekemedim ama onlar da böyleydi.önceki günler nasıldı çizgiler ? onları görüp kıyaslama yaparsak daha iyi anlaşılır belki
Yumurta çatlatma ignesidir canım.Demekki yumurtalarinda catlayamama sorunu var...Kızlar regli oldum dört gün önce geldi bu ay iğne ya da ilaç verecek sanırım yumurta takibi yaptırdım gecen ay bu ne iğnesi bilen var mı
Evet kızlar 3 gündü netim yoktu.Sayfalara baktimda Bayağı sorularınız birikmiş.Zor olupta cvp bulamadiginiz ve işin icinden cikamadiginiz sorular varsa alayım...Yumurta çatlatma ignesidir canım.Demekki yumurtalarinda catlayamama sorunu var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?