- 16 Mayıs 2015
- 3.910
- 4.897
- 133
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.941
Hosbulduk canım teşekkür ederim.T C ile ya ayni koyulukta olmasi lazım yada C den daha koyu olması lazım Pozitiflik için...Hosgeldin S sabirin ... Benimde tek aktif oldgum sayfa burasi.. Oncedenn hic yazmazdm..sevdm burdakileri yani sizleri..paylasinca derdini guzel oluyor..☺ genelde sorular cift cizgi cikinca mi siliklesince mi catlior ne zaman olmali iliski die soruluordu.. Ben kisaca ozet gwceym valla bende tam anlayamadm..☺
Zormu ki Nasıl olacak bilmiyorumYumurta çatlatma ignesidir canım.Demekki yumurtalarinda catlayamama sorunu var...
Testten önce 3 saat sıvı tüketmeden yaptinmi.Akıntı başlar 2 3 gun sürer sadece catlamaya yakin koyulaşır.Sabah ikinci idrarda 11 gibi yap mesela
Benim ilişkimden 2 gün sonra yani bugün çok sulu akıntım var sarı beyaz
ya geneli sulu ama uzayan yapışkan akıntımda olduBen bilmiorm canim sebebbini
İnsaallah gebe kalmak nasip olur sanada bizlerede..isteyen herkesede..sen de mi ilk kez kullaniyosn ovulasyon testini?ya geneli sulu ama uzayan yapışkan akıntımda oldu
Hmmm onu hic bilmiorm ben.. :) ama sunu diyeym akinti en cok yumurtalama zamaninda olior... Senin dedigin gbi yapiskan uzayan sarimsiAmin inşallah evet canım ama ben tükürükten kullanyorum
Evet öyle olur canım hata yok.Insallah gebe kalirsin.Zaten yavas yavas siliklesmeye başlar öyle birkerede degil canım.Yumurtlamadan 13 gun sonra çıkar sabah ilk idrarla evde yaparsınS sabirin hatta sole ayri tili yazayim gu icin idrara sabah saat 06da cikiorm.. Sonra okula gdiorm ta ki eve gelene kadr yapmiorm hic... Okuldada oglen bi bardak ayran ve bi kucuk bardak cay iciorm... Baska vir sey icmiorm..aksam eve gwlince zaten wc zor yetisiorm☺ evdede saat 17.30 ile 18.00arasinda yapiorm testimi... O derece tutuyorum yani... :) hata karisio mu acaba die haftasonlari da denedm hep ayniudi..hatta yumuryalama gunleridne yani koyu gordukten sonra gunde uc kez yapiodm testi ve hemen birden siliklesmedi testlerm zamanla siliklesti... 17de koyu oldu 18de tam koyu oldu T Cyi gecti..19.gunde siliklesmeye basladi ama yne koyuydu dierlerine gore silikti... 20.gun tam silik oldu.... Uzunca anlatimida bu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?