- 26 Eylül 2015
- 897
- 1.668
- 113
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.961
Evet yaptim. Yumurtlama gunumu takip ediyordum. Cift cizgiyi gormeden 2 gun once baslamistim. Baslama sebebim beni cok ates basiyordu yaniyodum resmen. Evet hep ayni saatte yapiyodum ama gun icindede 2 3 kez yaptigim oluyordu acaba ates dusuyormu diye ama hep sabittiKufi canım sen ateş ölçüsü yapmistin ya her gün aynı saatte mi yaptın ve ne zaman yapmistin
İki farklı marka testin birbirinin tam tersi çıkması kafamı karıştırdıBence yumurtlama bugün olmuşama niye kafan karıştı ki bugünü de değerlendir riske atma bence
Yok canim rahim duvarina tutunma gerçekleştikten sonra oluyor belirtiler.Benimki 8 9.gün göğüs ağrısı bel ve sabahları baş agrisiyla uyaniyordum anladım.13.gün çıktı zatenYani 6 gun sonra... Ucunde olduydu koyuluk 13gun sonrasi 16si oluyor... O zaman 6 gun bekleyeym bakayim..insaallah ya insaallah olmustir rabbim hayirlica nasip etsin... Belirtiler adet gecikmesindenn sonra oluyor deil mi?
Bizim kullandığımızda çok pahalı degilki.50 adet ovul+8 gebelik testi 30 lira..Zor bişe değil sabah bişe yemeden içmeden tükürüğünü mikroskoba koyuyorsun gözcükten bakıyorsun bu sınırsız benim adetlerimdüzensiz o yüzden daha avantajlı
Canım koyuyu yakaladığın gunden itibaren gün aşırı degerlendir derim.Koyu çıkanın markasi laboguic mi?
Evet laboquick internertten uygun fiyata almıştım. Diğeri predictor ve bayaa pahalıydı bilmeden eczaneden aldım.Canım koyuyu yakaladığın gunden itibaren gün aşırı degerlendir derim.Koyu çıkanın markasi laboguic mi?
Laboguic güvenilir dir ona göre uygula bence.Bende onu kullandım.Evet laboquick internertten uygun fiyata almıştım. Diğeri predictor ve bayaa pahalıydı bilmeden eczaneden aldım.
Dün koyuyu yakaladım iki testte de ve beraber olduk. Bugün durup yarın tekrar birlikte olucaz o zman. Teşekkürler canım çok sağol
Kızlaar yardımm. Dün 19. Günümde iki ayrı test yapıp çift çizgiyi görmüştüm. Bugün 20. Günde aynı anda yine iki ayrı test yaptım birinde t koyu çıktı birinde c. Bu nasıl oluyor anlamadım(
Bence yumurtlama bugün olmuşama niye kafan karıştı ki bugünü de değerlendir riske atma bence
İki farklı marka testin birbirinin tam tersi çıkması kafamı karıştırdı
Bilyorumda ben pahalı demedim arkadaş Nasıl olduğunu bilmiyordu anlattım bu sınırsız diye ben rahatmBizim kullandığımızda çok pahalı degilki.50 adet ovul+8 gebelik testi 30 lira..
Avantajlı deyince...Yani idrardan daha mantıklı geliyor bana.Denersin tukuruklen olmasa bundan alırsın daha sonra...Bilyorumda ben pahalı demedim arkadaş Nasıl olduğunu bilmiyordu anlattım bu sınırsız diye ben rahatm
İyi yapmışsın canımÇok pardon yumurtlama olmuş demişim. Koyu olan asıl bugün demek istedim. Siz zaten takılmamışsınız ama belki okuyan birileri yanılabilir diye belirtmek istedim.Afedersiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?