Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Slm S sabirin benim adetin 13.günü yani 28kasimda test siliklesti yani yum.çatladı bugün gebelik testi yaptım tek cizgi olsaydı çıkardı değil mi bu arada yum.12 günü oluyo

Merhaba kızlar benimde testin bigun biraz köyü ertesi gün daha silik cikio neden aceba bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim

Merhaba bugün 21. Günüm ilk kez çizgim koyulaştı.yarın ve öbür gün bebek için uygun olur mu koyuluk. Üstteki bugün yaptım alttaki dünki

Tmm cnm dün gece birlikte olmuştuk yarın sabah ve ertesi günü değerlendireyim.
Koyuluk ok diyosunuz yani. Çok çok teşekkür ederim

Kızlar iki günlük testim bu şekilde hep koyu silikti ama ilk defa bu kadar koyu oldu sabah

Eklentiler

• IMAG0265.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 69
S sabirin sende hemen cikmis miydi ikinci cozgi? Bi de daha oncesinde de yapmis miydin test? 13.gununden oncelerinde de?

S sabirin sende hemen cikmis miydi ikinci cozgi? Bi de daha oncesinde de yapmis miydin test? 13.gununden oncelerinde de?
11.gün yaptım çıkmadı gibi ışıkta çok dikkatli baktığında hafif bi belirginlik vardı 12. Gün misafir vardı yapamadım ama13.gün bi sabah bi akşam yaptım.Atayım canım pozitif çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…