- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #44.981
Canım sanırım yeni hamile ya ondacanım sabirine sormuşsun ama bence erken yapdmışsın
Ona sordum adetim 12 si bende duramadim yaptım ama erken mi diyorsunCanım sanırım yeni hamile ya onda
Bence çalışmalara baslaMerhaba bugün 21. Günüm ilk kez çizgim koyulaştı.yarın ve öbür gün bebek için uygun olur mu koyuluk. Üstteki bugün yaptım alttaki dünkiEki Görüntüle 1713911
21. Gün sabah çok iyi bu akşamı değerlendirin benceKızlar iki günlük testim bu şekilde hep koyu silikti ama ilk defa bu kadar koyu oldu sabah
Akşamı degerlendirmissindir inşallahKızlar iki günlük testim bu şekilde hep koyu silikti ama ilk defa bu kadar koyu oldu sabah
Atmamissan bak hele böyle ışıktan baktiginda hafif belirebilir canım.Ben 13.gun yapmıştım.Yarin sabah ilk idrarla tekrar yap canım.Kimisinde geç dollenebilirBelirti varmı hiç.Çizgi hafifte olsa hiç belirmedimi?
11.gün yaptım çıkmadı gibi ışıkta çok dikkatli baktığında hafif bi belirginlik vardı 12. Gün misafir vardı yapamadım ama13.gün bi sabah bi akşam yaptım.Atayım canım pozitif çıktı.
11.gün yaptım çıkmadı gibi ışıkta çok dikkatli baktığında hafif bi belirginlik vardı 12. Gün misafir vardı yapamadım ama13.gün bi sabah bi akşam yaptım.Atayım canım pozitif çıktı.
Eki Görüntüle 1714302
Bu geceden basla gun aşırı demiştim zaten...Kızlar yakaladım sanırım ilişki bu gecemi olmalı yarın mı lütfennn yardımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?