Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba kızlar 2 gün önce test yaptım akşam 5 de bu şekilde çıktı sonra silik çıktı sonraki gün yanı ama benim testlerin çok köyü cikmio sizce yumurtladim mi anlamıyorum yorumlar misiniz lutfen cvp bekliyorum

Eklentiler

• IMG_20151210_233928.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_20151209_172312.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 61
Ben de benimkini yükleyeyim kızlar :) sanırım yarın olacak tam anlamıyla normaldede takvimde öyle görünüyor. Üsttekini sabah yaptım. Alttakini az önce (Biraz sabırsızım da :)

Rabbim sana,bana ve isteyen herkese gönlümüzden geçen hayırlı,salih,sağlıklı,sıhhatli,akıllı,zeki, özürsüz,ayıpsız,evlatlar nasib etsin inşallah.Amin.
Aminn inşallah canım benim hayattaki en büyük zenginlik sağlık Allahım bana , bize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. AMİN.

Arkadaşlar bu ay gec yumurtladım ovülasyon günüm üzerinden 8 gün geçti.bugün adet günüm normalde ama daha gelmedi bende bugün kan testi verdim 1.20 çıktı hcg.gecen Ay 0.10 çıkmıştı.yumurtlamamın üzerinden 7-8gün geçti acaba yükselir mi

Canım 5-6 gün sonra tekrar dene bence inşallah yükselir

Yukselebilir canım.Normalde 13 gün gecmeden kanda da çıkmaz.Arkadaş 10 geçmiş yapmış negatif çıkmıştı üzülmüştü adeti gecikince gene yaptı pozitif çıkmıştı.Buyuk ihtimal yukselir inşallah.13 gün geçince sabah ilk idrarla hcg evde yapsan çıkar bence.Benimki çıkmıştı

inşallah Can'ım hiç hissetmiyorum ama Rabbim mucizesini verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…