- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.001
cnm erkek için yarınımı beklemek lazımBu geceden basla gun aşırı demiştim zaten...
Üstteki daha koyu görünüyor akşam degerlendir benceBen de benimkini yükleyeyim kızlar :) sanırım yarın olacak tam anlamıyla normaldede takvimde öyle görünüyor. Üsttekini sabah yaptım. Alttakini az önce (Biraz sabırsızım da :) Eki Görüntüle 1714435
Rabbim sana,bana ve isteyen herkese gönlümüzden geçen hayırlı,salih,sağlıklı,sıhhatli,akıllı,zeki, özürsüz,ayıpsız,evlatlar nasib etsin inşallah.Amin.
Aminn inşallah canım benim hayattaki en büyük zenginlik sağlık Allahım bana , bize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah. AMİN.Rabbim sana,bana ve isteyen herkese gönlümüzden geçen hayırlı,salih,sağlıklı,sıhhatli,akıllı,zeki, özürsüz,ayıpsız,evlatlar nasib etsin inşallah.Amin.
Yukselebilir cnmArkadaşlar bu ay gec yumurtladım ovülasyon günüm üzerinden 8 gün geçti.bugün adet günüm normalde ama daha gelmedi bende bugün kan testi verdim 1.20 çıktı hcg.gecen Ay 0.10 çıkmıştı.yumurtlamamın üzerinden 7-8gün geçti acaba yükselir mi
Yok canım ya belirtide yok sadece akşamları göğsüm ağrıyor o kadar bekleyim bakalım gelir heraldeBelirti varmı hiç.Çizgi hafifte olsa hiç belirmedimi?
Sıkma canını vardır bunda da bir hayırYok canım ya belirtide yok sadece akşamları göğsüm ağrıyor o kadar bekleyim bakalım gelir heralde
Canım 5-6 gün sonra tekrar dene bence inşallah yükselirArkadaşlar bu ay gec yumurtladım ovülasyon günüm üzerinden 8 gün geçti.bugün adet günüm normalde ama daha gelmedi bende bugün kan testi verdim 1.20 çıktı hcg.gecen Ay 0.10 çıkmıştı.yumurtlamamın üzerinden 7-8gün geçti acaba yükselir mi
Aynen Canım 5-6 gün sonra adet olmazsam tekrar yaptıracağım inş yükselirCanım 5-6 gün sonra tekrar dene bence inşallah yükselir
Yukselebilir canım.Normalde 13 gün gecmeden kanda da çıkmaz.Arkadaş 10 geçmiş yapmış negatif çıkmıştı üzülmüştü adeti gecikince gene yaptı pozitif çıkmıştı.Buyuk ihtimal yukselir inşallah.13 gün geçince sabah ilk idrarla hcg evde yapsan çıkar bence.Benimki çıkmıştıArkadaşlar bu ay gec yumurtladım ovülasyon günüm üzerinden 8 gün geçti.bugün adet günüm normalde ama daha gelmedi bende bugün kan testi verdim 1.20 çıktı hcg.gecen Ay 0.10 çıkmıştı.yumurtlamamın üzerinden 7-8gün geçti acaba yükselir mi
İnşallah Can'ım 1.20 küçük bi değer ama umut dünyası işteBence kesin yukselir cunku bir atkadasin da oylr olmustu... O da iki ile baslamisti adeti gecunce yaptrdi bayagi yuksekti.. Yujselecegni dusunuorm ben...
inşallah Can'ım hiç hissetmiyorum ama Rabbim mucizesini verir inşallahYukselebilir canım.Normalde 13 gün gecmeden kanda da çıkmaz.Arkadaş 10 geçmiş yapmış negatif çıkmıştı üzülmüştü adeti gecikince gene yaptı pozitif çıkmıştı.Buyuk ihtimal yukselir inşallah.13 gün geçince sabah ilk idrarla hcg evde yapsan çıkar bence.Benimki çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?