- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.021
Hayırlısı canım sen neler yapiyon yakaladım mi yumSıkma canını vardır bunda da bir hayır
Ya valla yumurtlama belirtisi var gbi kasık ağrısı akıntı akıntılarımın arasındada ince kıl gbi kan gelyor bazen eğer yumurtlamam dün olduysa ilişkimizde pazartesiydiHayırlısı canım sen neler yapiyon yakaladım mi yum
Test ne alemde yapıtın mu gosteriyormu yumurtlama olabilir canım o zamanYa valla yumurtlama belirtisi var gbi kasık ağrısı akıntı akıntılarımın arasındada ince kıl gbi kan gelyor bazen eğer yumurtlamam dün olduysa ilişkimizde pazartesiydi
Evet evet anlıyorumda yumurtlamada tam eğretlti otu gbi desen çıkması gerekyorduama tam çıkmıyor bu arada testine baktm czg yok canım yaTest ne alemde yapıtın mu gosteriyormu yumurtlama olabilir canım o zaman
Hmm anladım canım sen gün aşırı yaparsın olmazsa kaçırma.ak için fotoda belli olmista bende attıktan sonra baktım cikmamis çok hafif zaten ışte bi umut benimkide takiliom öyleEvet evet anlıyorumda yumurtlamada tam eğretlti otu gbi desen çıkması gerekyorduama tam çıkmıyor u arada testine baktm czg yok canım ya
Belli olmamistaHmm anladım canım sen gün aşırı yaparsın olmazsa kaçırma.ak için fotoda belli olmista bende attıktan sonra baktım cikmamis çok hafif zaten ışte bi umut benimkide takiliom öyle
Hayırlısı olsun canım ya adetinden geçtmi kaç gün geçtiBelli olmamista
Amin ışte bugün ya da yarın yum.üzerinden bugün 14.gun yaHayırlısı olsun canım ya adetinden geçtmi kaç gün geçti
Hadi inşallah gebeyizdir bizdesendebendeAmin ışte bugün ya da yarın yum.üzerinden bugün 14.gun ya
Testte cizgi yoksa yumurtlama degil.Tutunma aşaması 6 günlük döllenme ve yolcuk sonrası başlıyor.Hesapla o olabilir.Tutunma asamasinda da kimilerinde kan gelebiliyor canım.Benim hiç olmadı ama olanlar var...Evet evet anlıyorumda yumurtlamada tam eğretlti otu gbi desen çıkması gerekyorduama tam çıkmıyor bu arada testine baktm czg yok canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?