Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

S sabirin canım ya sende belki yazmışsındır önceden ama belirtilerini yazabilirmisin rica etsem ya benden çok ince kıl gibi ufak kan gelyor arada akıntılarımın arasından ve geçen adetimden önce böyle olmuştu heralde ymurtlamadandır dmi

S sabirin testime bakar misin ben ışıkta t 'nin altında hayalet çizgi görüyor gibiyim ama bide sen bakar misin

Eklentiler

• IMAG0723.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 74
Ya valla yumurtlama belirtisi var gbi kasık ağrısı akıntı akıntılarımın arasındada ince kıl gbi kan gelyor bazen eğer yumurtlamam dün olduysa ilişkimizde pazartesiydi
Test ne alemde yapıtın mu gosteriyormu yumurtlama olabilir canım o zaman

Evet evet anlıyorumda yumurtlamada tam eğretlti otu gbi desen çıkması gerekyorduama tam çıkmıyor u arada testine baktm czg yok canım ya
Hmm anladım canım sen gün aşırı yaparsın olmazsa kaçırma.ak için fotoda belli olmista bende attıktan sonra baktım cikmamis çok hafif zaten ışte bi umut benimkide takiliom öyle

7Aralik Pazartesi günü boş gebelik teshisiyle kurtaj oldum. 28 gundu dongum hamile kalmadan önce.
Dr bir adet gecince hamile kalabilirsin dedi. Muhtemelen 4 Ocak'ta adet olucam.
Kurtaj sonrası test yapan var mi hic? Ne kadar guvenilir olur sizce?

NEDMPS ben ayni canim adetimin gecmesini bekliorm ya da en yakin 14.gun gecmesini bekliorm yum.gununden..bakalim... Bu aralar yaptm ama cikmadi bisi hCG de... Yum.dan daha 8gun gecmisti yaptgmda... S sabirin in dedigibe gore en az 13gun gecmesi lazmmis yumurtlmadan. Bakalm hayirlisi insaallah☺

Evet evet anlıyorumda yumurtlamada tam eğretlti otu gbi desen çıkması gerekyorduama tam çıkmıyor bu arada testine baktm czg yok canım ya
Testte cizgi yoksa yumurtlama degil.Tutunma aşaması 6 günlük döllenme ve yolcuk sonrası başlıyor.Hesapla o olabilir.Tutunma asamasinda da kimilerinde kan gelebiliyor canım.Benim hiç olmadı ama olanlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…