- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.041
Canım adeti bekle.İnşallah olamazsın.Lakin rahim duvarına tutunma geç olmuşsa oda geç gösterebilir.ümit vermiş olmayayım ama oda olabilir yaniAmin ışte bugün ya da yarın yum.üzerinden bugün 14.gun ya
Haklisin canim biraz once adet oldum zatenPozitif olmasi icin ikisininde esit olmasi gerekmiyor mu LH testlerinde??
Ben de oldum Can'ım üzülme bu ay sanırım iğne ve ilaç verecek doktorumHaklisin canim biraz once adet oldum zaten
Inş hayırlısı ile olur ya hepimizin benimde elimdeki test bitsinde diğer aya giderim ınşBen de oldum Can'ım üzülme bu ay sanırım iğne ve ilaç verecek doktorum
Canım sende çok kagaya taktin bence.Stresten tutmaz demiştim...Neyse canım bidaki aya inşallahHaklisin canim biraz once adet oldum zaten
hayırlı uğurlu olsun canımArkadaşlar benimde daha 2 gun var reglime inşallah gebeyimdir.Test yaptım pozitif çıktı.Darisi tüm isteyen herkese...Eki Görüntüle 1703049
Alttakini sabah yaptım usttekini akşam emin olmak için tekrar denedim sabahinkinden daha koyu
hayırlı uğurlu olsun canımKizzlaaarr ovulasyon testini kullandim bu ay ve şuan 4 haftalık hamisim Rabbim isteyen herkese nasib etsin :)
3 4 gün sonra yapsan çıkar canmKızlar bu ay gec yumurtlamıstım beklenen adetime bir hafta kala yumurtladım.bat 11 aralıktı.reglim 2 gün geçti regl günü 1.20 çıkmıştı döllenmeden 7 gün sonra yani.adet olmadım.kremsi beyaz akıntım var başka belirtim yok yarın tekrar test yaptırsam mı
aynen bende şu ilişki zamanını anlamadım yaklaşık 10 aydır kullanıyorum geçen aya kadar koyu çizginin ertesi günü denemeler yaptık hamile kalmadım geçen ay koyu gün , öncesi ve sonrası 3 gün denedik kimyasal gebelik oluştu , en azından hamile kalabildim , bence herkesin durumu değişik kimseye bakmayın , değişik değişik deneyinBende koyu cizgiyi gordm o gun oncesi ogun ve sinrasi iki gun yaptim.. Ama bende cozgi aninda siliklesmedi bir gun sonra siliklesti...yani iki gun sonra siliklesti..bizde bu gunler icinde iste her gun yaptik.. Gun asiri yapmadik..sabahlari yaptik.. Bakalim nasil olucak ama su iliski mevzusu ne zaman oluvk onu bende halen anlamadm
Kusura bakma ya görmemişim.Yok akintida bi değişiklik yoktu sadece yumurtlamadan 8 gun sonra göğüslerde ağrı oluşmuştu ve sabahları bas agrisiyla uyanmaya başlamıştım.Birde acaib bi bel ağrısı...13.gün hcg yaptim pozitif çıktı...
fsh ın kaçtı? fsh ın 11 den küçükse olumlu sonuç olabilir ama sanki E 2 587 biraz yüksek , başka forumlara bak istersenKızlar bende bu ay klomen kullandım 2tane yumurtam gelişti biri 22mm diğeri 18mmdi kan testi yapıldı ve lh 43 E2 değerim 587 çıktı ve ertesi günde aşılmam yapıldı bu değerler ne anlama gelio kafam karıştı
3küsürdü fsh adeta 3.günüfsh ın kaçtı? fsh ın 11 den küçükse olumlu sonuç olabilir ama sanki E 2 587 biraz yüksek , başka forumlara bak istersen
Bende cok fazla akıntı varKusura bakma ya görmemişim.Yok akintida bi değişiklik yoktu sadece yumurtlamadan 8 gun sonra göğüslerde ağrı oluşmuştu ve sabahları bas agrisiyla uyanmaya başlamıştım.Birde acaib bi bel ağrısı...13.gün hcg yaptim pozitif çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?