Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Kizlar ya bugun yum Sonra 15.gun gebelik testi negatif ovulasyon testi pozitif Kafam karisti bi de siz yorumlar misiniz kist olduysa Boyle olur mu cacao lutfen

Eklentiler

• IMAG0730.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 66
Pozitif olmasi icin ikisininde esit olmasi gerekmiyor mu LH testlerinde??

S sabirin canım testte yok dedm ama benimdeğil test dantheye yazdm benim konu akıntı arasında ufak kan gelyor ince czg gbi pzt ilişkimden 3 4 gün sonra geldi bi iki kez bi de belirtilerini yazar mdısbıne

Kızlar bu ay gec yumurtlamıstım beklenen adetime bir hafta kala yumurtladım.bat 11 aralıktı.reglim 2 gün geçti regl günü 1.20 çıkmıştı döllenmeden 7 gün sonra yani.adet olmadım.kremsi beyaz akıntım var başka belirtim yok yarın tekrar test yaptırsam mı

3 4 gün sonra yapsan çıkar canm

S sabirin canım bensana yanıt yazdmda görmedin galiba bi bakar mısın bide ilişkmden sonraki 6. ve 7. günde yoğun sarıbeyaz akıntm geldi döllenmeden sonra sende neler olmuştu

aynen bende şu ilişki zamanını anlamadım yaklaşık 10 aydır kullanıyorum geçen aya kadar koyu çizginin ertesi günü denemeler yaptık hamile kalmadım geçen ay koyu gün , öncesi ve sonrası 3 gün denedik kimyasal gebelik oluştu , en azından hamile kalabildim , bence herkesin durumu değişik kimseye bakmayın , değişik değişik deneyin

S sabirin canım bensana yanıt yazdmda görmedin galiba bi bakar mısın bide ilişkmden sonraki 6. ve 7. günde yoğun sarıbeyaz akıntm geldi döllenmeden sonra sende neler olmuştu
Kusura bakma ya görmemişim.Yok akintida bi değişiklik yoktu sadece yumurtlamadan 8 gun sonra göğüslerde ağrı oluşmuştu ve sabahları bas agrisiyla uyanmaya başlamıştım.Birde acaib bi bel ağrısı...13.gün hcg yaptim pozitif çıktı...

fsh ın kaçtı? fsh ın 11 den küçükse olumlu sonuç olabilir ama sanki E 2 587 biraz yüksek , başka forumlara bak istersen

Bende cok fazla akıntı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…