- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.061
canım ben kürtaj olmadım ama kimyasal gebelik geçirdim kendiliğinden düşük oldu, bende korktum yumurtam hemen oluşmaz çatlamaz diye ama hiç moralini bozma aksine vücut hamile kalmaya daha uygun hale geliyor rahim daha iyi çalışıyor ve testlerini mutlaka yap , takibini yap , başın sağolsun canım7Aralik Pazartesi günü boş gebelik teshisiyle kurtaj oldum. 28 gundu dongum hamile kalmadan önce.
Dr bir adet gecince hamile kalabilirsin dedi. Muhtemelen 4 Ocak'ta adet olucam.
Kurtaj sonrası test yapan var mi hic? Ne kadar guvenilir olur sizce?
canım bana gonal f ile çatlatma iğnesi yapılmıştı fsh ım 19 muş ve hamilelik gerçekleşmedi , doktorumu değiştirdim yeni doktor fsh ın böyleyken sana çatlatma iğnesi yapmamalıydı hamile kalamazsın dedi , senin fsh iyi gibi hayırlısı olsun inşallah3küsürdü fsh adeta 3.günü
kiste böyle olmaz , hamile olabilirsin , hayırlısı olsunKizlar ya bugun yum Sonra 15.gun gebelik testi negatif ovulasyon testi pozitif Kafam karisti bi de siz yorumlar misiniz kist olduysa Boyle olur mu cacao lutfen
Ay inşallah Can'ım ya 3tane yumurtam oluştu bu ay 22mm 19mm ve 16mm kendiliğinden de çatladı inşallah tutarcanım bana gonal f ile çatlatma iğnesi yapılmıştı fsh ım 19 muş ve hamilelik gerçekleşmedi , doktorumu değiştirdim yeni doktor fsh ın böyleyken sana çatlatma iğnesi yapmamalıydı hamile kalamazsın dedi , senin fsh iyi gibi hayırlısı olsun inşallah
Sagol canım yarından itibaren baslayayim.canım ben kürtaj olmadım ama kimyasal gebelik geçirdim kendiliğinden düşük oldu, bende korktum yumurtam hemen oluşmaz çatlamaz diye ama hiç moralini bozma aksine vücut hamile kalmaya daha uygun hale geliyor rahim daha iyi çalışıyor ve testlerini mutlaka yap , takibini yap , başın sağolsun canım
Haklisin canim biraz once adet oldum zaten
Kurtaj olduysan bekle 2 3 ay geçsin öyle yap bence.Günde 1 kez sabahları ilk idrar olmasın,10 dan sonra yapsan yeterli.Koyulasmaya başlayınca gunde iki kez yapmaya başla.En koyuyu yakalaman için.Kızlar gnlerdir okuyorum , bende bu testlerden aldım labodick marka işte, yapıyorum bayadır ilk yaptığımda 5 dakika içinde silik çizgi çıktı öyle kaldı, sonra birde akşam yapayım dedim, akşam yapmadan 4 saat önce suyu kestim idrara sıkıştım bu sefer daha az silik ççıktı, sabah belirgin silik çizgi akşam çok yavaş ve geç beliren silik çizgi durumum var . :) bi de dün akşam dışardaydık aynı saate yapamadım20.30 gibi yaptım akşam hemen silik çizgi çıktı. Ama ben hep 19.00 gibi yapıyordum acaba akşamları daha geçmi yapmak lazım? Hergün sabah 11 den sonra ve her akşam 19 da yapıyordum kaçırmayayım diye
Bide ben geçen ay kürtaj oldum adet tarihim düzensiz aldım hemen başladım testlere bunun sakıncası varmıdır ki
İlişki günün hangi gün?Birde sabah baş agrisiyla uyaniyormusun bu aralarS sabirin benim bugun 11.gun ama bende hic belirti yok bi gogus agrisi var..o da zaten bende Adetten once hep olur yani...bilemedim.. Kanama vs de olmadi.. Arada bi kasik agrim oluyor bir de asiri gaz sancim var ama gazda ayni gogus agrisi gbi adetten oncede oluyor bende..bazen ayagimin altindan yer sallaniyor gbu oluir kualklarm ugulduyo biraz basim donuo ama bunuda hamilelge yormak istemiorm. Ne degisikmis bu isler yaw.. Sinir oomaya basladim iyice... İnsanin kendisiyle alakali ama hiv bi sey hissetmior bilmuor..elimizle duzeltebilsek ayarlayabilsk keskem☺
Çok sağol canım ya benim yaş malum dr korunma hiç dedi, zaten bi milyon kan testi yapmıştık tedavi öncesi ,fsh,e2, rubella vs vs..oldu bebiş ama oda tutunamadı yavrum neyse ..yani zaten kahve lekelenmem vardı bugün kırmızıya döndü en azından inşallah adet olmuşumdur da denemeye daha sağlıklı başlarım canım ya..böyle vücudn dengesi bozuldu sanki yaKurtaj olduysan bekle 2 3 ay geçsin öyle yap bence.Günde 1 kez sabahları ilk idrar olmasın,10 dan sonra yapsan yeterli.Koyulasmaya başlayınca gunde iki kez yapmaya başla.En koyuyu yakalaman için.
Geçmiş olsun canım.Rahim duvarinda güçsüzlük mü var acaba?Yeni adet olmuşken tavsiyem hemen yarından bogurtlen kökü kaynayıp sabahları aç karına iç.Hamile kalana kadar kullan.Faydasını çok görürsün.yapmak 8istiyorsan tarifini vereyimÇok sağol canım ya benim yaş malum dr korunma hiç dedi, zaten bi milyon kan testi yapmıştık tedavi öncesi ,fsh,e2, rubella vs vs..oldu bebiş ama oda tutunamadı yavrum neyse ..yani zaten kahve lekelenmem vardı bugün kırmızıya döndü en azından inşallah adet olmuşumdur da denemeye daha sağlıklı başlarım canım ya..böyle vücudn dengesi bozuldu sanki ya
LaboguicSlm kızlar,
Tavsiye edeceğiniz ovulasyon markası yada markaları var mı..
Laboguic
Verirsen svinirim canım nerden bulucam böğürtlen kökünü aktardan mıGeçmiş olsun canım.Rahim duvarinda güçsüzlük mü var acaba?Yeni adet olmuşken tavsiyem hemen yarından bogurtlen kökü kaynayıp sabahları aç karına iç.Hamile kalana kadar kullan.Faydasını çok görürsün.yapmak 8istiyorsan tarifini vereyim
Evt canım aktarlarda var.Verirsen svinirim canım nerden bulucam böğürtlen kökünü aktardan mı
çok sağol canım bitsin adetim yapıcam hemen tabi bu adetse bi garip :)Evt canım aktarlarda var.
Böğürtlen Kökü Kürü:
tarifi: Paket halinde aktarlarda bulunur. Kendiniz detoplayabilirsiniz. 500 gr kök, 6 lt suda yarım saat kaynatılır. Soğumayabırakılır. Soğuyunca süzerek cam sürahiye boşaltılır ve buzdolabında saklanır.Günde bir defa aç karnına 1 su bardağı içilir. Şeker katılmaz. Bal konabilir.
Faydası: Yumurtalıkları uyarır ve rahmi kuvvetlendirir. Yumurta kalitesiniarttırır. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir.
İlişki günün hangi gün?Birde sabah baş agrisiyla uyaniyormusun bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?