- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.081
Hayir geciktirme adetliyken baslamalisinçok sağol canım bitsin adetim yapıcam hemen tabi bu adetse bi garip :)
2 gün sonra hcg yap bakalım ne çıkacakİliski olali 11gun oldu... Sabahlari basagrim olmuyor benim normalde basim agrimaz sadece midem kotu olunca ya da sacim vok sikarsa kafami o zaman agrir ondada sakaklarm agrir gozlerimden yanlara dogru... O yuzden dusunuyorm agriomuo sanki basim sabahlari... Ki agrisada erken kalkmaya baglarm sanirm cunku 05.50de uyaniuorum is icin...
Sabahları baş agrisiyla uyanmak ve göğüs ağrısı...
Evet hissettim ama belirtilerden dolayı.Evet canım adetten önce de agirirdi göğüslerim ama okadar erken degildi.Bikacgun kala agirimaya başlardı.Belim agrimazdi adet oncesi yanlarım agirirdi bukez belimde agrimayya başlamıştı
hadi inşallah güzel haberlerini alırım , bat ın ne zaman?Ay inşallah Can'ım ya 3tane yumurtam oluştu bu ay 22mm 19mm ve 16mm kendiliğinden de çatladı inşallah tutar
Pcos olduğum için belli değil 6gün sonra belli olcak inşallahhadi inşallah güzel haberlerini alırım , bat ın ne zaman?
bence yaptığın testlerin bir sakıncası yok, saatlerde çok uygun , devam et ,çizgi koyulaşacaktır kolay gelsinKızlar gnlerdir okuyorum , bende bu testlerden aldım labodick marka işte, yapıyorum bayadır ilk yaptığımda 5 dakika içinde silik çizgi çıktı öyle kaldı, sonra birde akşam yapayım dedim, akşam yapmadan 4 saat önce suyu kestim idrara sıkıştım bu sefer daha az silik ççıktı, sabah belirgin silik çizgi akşam çok yavaş ve geç beliren silik çizgi durumum var . :) bi de dün akşam dışardaydık aynı saate yapamadım20.30 gibi yaptım akşam hemen silik çizgi çıktı. Ama ben hep 19.00 gibi yapıyordum acaba akşamları daha geçmi yapmak lazım? Hergün sabah 11 den sonra ve her akşam 19 da yapıyordum kaçırmayayım diye
Bide ben geçen ay kürtaj oldum adet tarihim düzensiz aldım hemen başladım testlere bunun sakıncası varmıdır ki
çok geçmiş olsun , inşallah sağlıcakla hamile kalırsın arkadaşımÇok sağol canım ya benim yaş malum dr korunma hiç dedi, zaten bi milyon kan testi yapmıştık tedavi öncesi ,fsh,e2, rubella vs vs..oldu bebiş ama oda tutunamadı yavrum neyse ..yani zaten kahve lekelenmem vardı bugün kırmızıya döndü en azından inşallah adet olmuşumdur da denemeye daha sağlıklı başlarım canım ya..böyle vücudn dengesi bozuldu sanki ya
Hcg mi?Babayagi var yani.Hadi hayırlısı.Yarin sabah ilk idrarla yap daha fark eder belkiKızlar ikinci çizgi var mı hafif bi gölge var sanki eşim yok diyor 15 dk sonra belirdi testte de bi gariplik vardı idrarı tam ememedi geç emdi
Sağol canım inşallah cümlemiizin..Rabbim hepimize bu harika duyguyu tattırsın,çok geçmiş olsun , inşallah sağlıcakla hamile kalırsın arkadaşım
canım bende hayal gbi gördm gölge gbiKızlar ikinci çizgi var mı hafif bi gölge var sanki eşim yok diyor 15 dk sonra belirdi testte de bi gariplik vardı idrarı tam ememedi geç emdi
Ben gördüm silik çizgi var hcg ise hayırlı uğurlu sağlıklı harika bir bebeğiniz olur inşallahKızlar ikinci çizgi var mı hafif bi gölge var sanki eşim yok diyor 15 dk sonra belirdi testte de bi gariplik vardı idrarı tam ememedi geç emdi
test ne testi ? LH mı BHCG mi anlayamadımSağol canım inşallah cümlemiizin..Rabbim hepimize bu harika duyguyu tattırsın,
Yalnız bu sabah silik çizgi vardı, akşam kırmızı dağılmış test bozuk desem sanmıyorum çünkü kaç akşamdır dağılıyor toparlıyo çizgi silik kalıyor bu akşam silik değil ilk 10 dakika tek çizgi vardı..anlamadığım akşamları neden ikinci çizgi ya hiç yok ya çok silik ..
Sabahları iyi ama hemen silik çizgi 10 dakikada oluyor
Lh canım ya bhgc olsa kafayı yerdim :)test ne testi ? LH mı BHCG mi anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?