Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

2 gün sonra hcg yap bakalım ne çıkacak

S sabirin tamam... 14 veya 15inci gun yapayim... Bakalim ne cikicak☺ gecen ay sanki belortm varmis gbiydi nasil heveslenmistm vikmadi bisi smdi cift cozgiyi gorneden heveslenmek istemiorum.. Uzluorm sonra..ama insaallah riyalarim cikar. Bir de insan hissedermis sen hissetmis miydin?

S sabirin senin de adetten once agrir miydi goguslerin? Yoksa sadece hamilelikte mi acidi?
Evet hissettim ama belirtilerden dolayı.Evet canım adetten önce de agirirdi göğüslerim ama okadar erken degildi.Bikacgun kala agirimaya başlardı.Belim agrimazdi adet oncesi yanlarım agirirdi bukez belimde agrimayya başlamıştı

bence yaptığın testlerin bir sakıncası yok, saatlerde çok uygun , devam et ,çizgi koyulaşacaktır kolay gelsin

çok geçmiş olsun , inşallah sağlıcakla hamile kalırsın arkadaşım

S sabirin himmn.. Benim valla sanki bi belirtm yok gbi.. Anlamadm..belimde agrimior zaten adet oluncada bi yerm agrimaz benim.. Kasiklarimda agri olur sinra hemen adet olurm o kadr..bakalm.bu kez nasil olucak ay insaallah tutmustur ya.. Valla korkmaya basladim simdi

Kızlar ikinci çizgi var mı hafif bi gölge var sanki eşim yok diyor 15 dk sonra belirdi testte de bi gariplik vardı idrarı tam ememedi geç emdi

Eklentiler

• image.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 56
çok geçmiş olsun , inşallah sağlıcakla hamile kalırsın arkadaşım
Sağol canım inşallah cümlemiizin..Rabbim hepimize bu harika duyguyu tattırsın,
Yalnız bu sabah silik çizgi vardı, akşam kırmızı dağılmış test bozuk desem sanmıyorum çünkü kaç akşamdır dağılıyor toparlıyo çizgi silik kalıyor bu akşam silik değil ilk 10 dakika tek çizgi vardı..anlamadığım akşamları neden ikinci çizgi ya hiç yok ya çok silik ..
Sabahları iyi ama hemen silik çizgi 10 dakikada oluyor

test ne testi ? LH mı BHCG mi anlayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…