Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

canım çünkü sabah ağzına bsey almdan test yapyorsun akşam yapcaksan en az 2 saat bisey yeuip içmemen lazım

Son düzenleme:
Lh canım ya bhgc olsa kafayı yerdim :)
canım ben 23. günümde LH yaptım ikinci biraz koyuydu , bugün yaptım renk baya açılmış , lh biraz yanıltıcı olabilir, bugün bhcg de yaptım negatif ,herkesin durmu farklı tabi , ben hamile olduğumu düşünmüyorum, inşallah sen hamişsindir

canım çünkü sabah ağzına bilet almdan test yapyorsun akşam yapcaksan en az 2 saat bisey yeuip içmemen lazım
Yemek de mi yemeyeceğiz ben sadece içmiyordum o da tamamen kesmeyin az için diyor diye az içiyordum yani çok su içerim mesela çok azaltıyorum 4 saat boyunca
Birde sabah kahvaltı falan yapıyorum ilk idrardan sonra çay falan içiyorum yarım bardak su içiyorum çünkü dayanamam ilaç içiyorum mecbur sonra 11 i geçince test yapıyorum silik çıkıyor

Tükürk için olsun idrar için olsun böyle diye bilyorumda bsen

Tükürk için olsun idrar için olsun böyle diye bilyorumda bsen
Yani ister sabah ister akşam olsun aynı oruç gibi mi olucaz testi yapmadan evvet akşamsa 2 saat yeme,içme yok . Sabahsa zaten aç ve su içmeyeceğimizden sorun yok , bu şekilde m, yapmalıyım , o zaman ben yanlış yapıyorum kaç zamandır ya tüh

Ya canım çok oldum biliyorum ama acemiliğime ver lütfenn, sabah ilk idrarla yapmayın diye okumuştum burdan ondan ilk idrarla yapmadım hiç . Şimdi uyandığımda ilk idrarla mı yapacağım yani
Yok canım hcg ilk idrarlan yapılır ama lh ikincin idrar ve saat 10 dan sonraki en verimli...11 12 arası iyi.Son 3 saat sıvı tuketmeden yapacaksın okadar

Ya canım çok oldum biliyorum ama acemiliğime ver lütfenn, sabah ilk idrarla yapmayın diye okumuştum burdan ondan ilk idrarla yapmadım hiç . Şimdi uyandığımda ilk idrarla mı yapacağım yani
Bende bildiğim kadar yardmcı olcamtabi niye burdayız :):) valla canım bende dediğini okumuştm ilk idrar değilse bile ikinci idrarla yap çok bişey tüketmden

Amin canım inşallah ya. Daha 2 gün
Canım iliskiden sonra 6 gün dollenen yumurta yolculuk yapar 6.gün rahim duvarina tutunma gerçekleşir.8.gunden sonra bu belirtiler çıkar.ilişkiden 13 gun sonrada hcg varsa pozitif çıkar...2 gün geçmişse mumkun değil.Insallah hamile kalirsin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…