- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.121
İnşallah canım.Belirtiler bugün basladiysa bişey diyemem.Benimde 8.gün başlamıştı.Hayirlisi olsun inşallahİnşallah kalırım gebe çok istiyorum
İnşallah canımteşekkür ederim senin nasıl gidyorİnşallah canım.Belirtiler bugün basladiysa bişey diyemem.Benimde 8.gün başlamıştı.Hayirlisi olsun inşallah
Evet canım 11,12de koyu çizgi 13de siliklesti 11,12,14de denemistik ama nasip değilmiş hayirlisiCanim sen hangi gunler yapmistin denemelerini canim ovu testleri ile paralel miydi?
sıkma canını isteyerek yapın kendinizi odaklamdanEvet canım 11,12de koyu çizgi 13de siliklesti 11,12,14de denemistik ama nasip değilmiş hayirlisi
Değilmişim canım o gün adet oldum ama neden öyle çıktı anlamadım bayağı belirgindi 2.cizgikiste böyle olmaz , hamile olabilirsin , hayırlısı olsun
Ben yesti ilk defa yapıyorum resim atsam bi nakabilirmisiniz acabaYumurtalık testinde en büyük yanılgı silik çizgi de acaba denilmesi arkadaşlar ikiside aynı kalınlıkta koyu çıkması gerek
Estağfurullah canım nedemek.Adete yakın vücut kansız kaldığı için benimde adet öncesi basim dönerdi normalde.O yuzden sabahları bas agrisiyla uyanmak,göğüs,ağrısı ve bel ağrısı en belirgin özellik...Takma teste az kaldı
Kaçıncı gundesin canım canımEstağfurullah canım nedemek.Adete yakın vücut kansız kaldığı için benimde adet öncesi basim dönerdi normalde.O yuzden sabahları bas agrisiyla uyanmak,göğüs,ağrısı ve bel ağrısı en belirgin özellik...Takma teste az kaldı
Yarın sabah ilk idrarla yap çok azda olsa hafif bi çizgi belirirse pozitiftir demekBi yandan umutlandmak istiyotm bi yabdan istemiorm.. Cok zormus bu isler ya... Allahim aratmadan nasip etse keskem. Benm tek korkum spermlerin iceri grememesi... Yoksa tutmustr die dusunuorm ama bakalim... Simdlik gogus sismesi var agrisi var ama adet belirtiis die korkuorm.
Evet 11.gun yaptım cok dikkatli baktigimda farkediyordum.Hatta fotosunu çektim atacaktim baktım görünmüyor sildim.12.gün yapamadim ama 13.gün yaptım tam belirginlesti.pozitif çıktı.Yumurtladigin gun den degil.ılişki gününün ertesi gunden say canımAy insaallah bugun yaptm cikmadi.. Peki senin de 13.den once yaotgn ama negatf cikan testlern olmus muydu@sabirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?