Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

S sabirin senin bas donmelerin oluyor muydu? Benim dun oturuken iki kez basim dondu deli gbi hemde ☺acaba yakina vakiyrodm ondan mi dondu die dusundm elimde makara vardi onu ceviruyordm... Her seyide sana soruyorm ama kusura bakma.. Hakkini helal et.

Estağfurullah canım nedemek.Adete yakın vücut kansız kaldığı için benimde adet öncesi basim dönerdi normalde.O yuzden sabahları bas agrisiyla uyanmak,göğüs,ağrısı ve bel ağrısı en belirgin özellik...Takma teste az kaldı

Kaçıncı gundesin canım canım

Basagrim filan yok ama aksamlari kasik agrim oluyor.. Agir busi yaptgmda daha cok agriyor... Dunde bas donmelerm oldu..goguslerim agriyor gecen haftadan beri... Bakalim cuma test yapaym diorm cuma adet gnum.

Bi yandan umutlandmak istiyotm bi yabdan istemiorm.. Cok zormus bu isler ya... Allahim aratmadan nasip etse keskem. Benm tek korkum spermlerin iceri grememesi... Yoksa tutmustr die dusunuorm ama bakalim... Simdlik gogus sismesi var agrisi var ama adet belirtiis die korkuorm.

Yarın sabah ilk idrarla yap çok azda olsa hafif bi çizgi belirirse pozitiftir demek

Ay insaallah bugun yaptm cikmadi.. Peki senin de 13.den once yaotgn ama negatf cikan testlern olmus muydu@sabirin

Ay insaallah bugun yaptm cikmadi.. Peki senin de 13.den once yaotgn ama negatf cikan testlern olmus muydu@sabirin
Evet 11.gun yaptım cok dikkatli baktigimda farkediyordum.Hatta fotosunu çektim atacaktim baktım görünmüyor sildim.12.gün yapamadim ama 13.gün yaptım tam belirginlesti.pozitif çıktı.Yumurtladigin gun den degil.ılişki gününün ertesi gunden say canım

Hmmm o zaman daha cok var.. Cunku ayin 3uydu yumurta gunu... O gun iliski oldu 4u ve 5i oldu... Hangisini almam lazm ki S sabirin

3aralik cok koyu 4aralik hafif silinme... 5aralik tam silinme... Hangusuni baz alayim S sabirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…