- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.141
17 aralıkta sabah test yap canım.Bende merak ettim şimdi
Cnm henüz değil galiba iki çizgide kopkoyu olmalı bi kaç güne koyulasir benceMerhaba kizlar ovulasyon testlerimi yorumlar misiniz biliyorum erken ama ilk kez kullaniyorum
Teşekkür ederim canimCnm henüz değil galiba iki çizgide kopkoyu olmalı bi kaç güne koyulasir bence
Canim yarın veya ertesi gün koyulaşır tahminimce.Duzenli yapmaya devam etMerhaba kizlar ovulasyon testlerimi yorumlar misiniz biliyorum erken ama ilk kez kullaniyorum
Teşekkür ederim sabirincimCanim yarın veya ertesi gün koyulaşır tahminimce.Duzenli yapmaya devam et
15 yani bugünkü daha belirgin yarin veya ertesi güne tam koyulaşır bence.Teste devam et.ilişki ise, cinsiyet farketmiyorsa sizin için tam koyuyu yakalayınca gün aşırı yapmaya başlarsın canmBana da bi yorum yapar misiniz ? Ayin 12 si ve 14 u iliski oldu.. En alttakini simdi yaptim..
Geç bile kaldın.Tukurukle hiç mantıklı gelmiyor bana.İdrar daha net.Laboguic marka en sağlıklı.Gittigidiyordan aldim 5 adet uzerine 8 gebelik testi 30 lira.Kargoda bedavakızlar ben destek amaçlı idrardan yumurtlama testi de alcam yardm edersbiniz artık :):) DMi :):):):) :):)
Pardo 5 olmuş yanlışlıkla 50 adetGeç bile kaldın.Tukurukle hiç mantıklı gelmiyor bana.İdrar daha net.Laboguic marka en sağlıklı.Gittigidiyordan aldim 5 adet uzerine 8 gebelik testi 30 lira.Kargoda bedava
bilyorum canım ya ben gebelik testinde silik çıkınca tereddütte kaldm ama mdem memnunsunuz alim bendeGeç bile kaldın.Tukurukle hiç mantıklı gelmiyor bana.İdrar daha net.Laboguic marka en sağlıklı.Gittigidiyordan aldim 5 adet uzerine 8 gebelik testi 30 lira.Kargoda bedava
15 yani bugünkü daha belirgin yarin veya ertesi güne tam koyulaşır bence.Teste devam et.ilişki ise, cinsiyet farketmiyorsa sizin için tam koyuyu yakalayınca gün aşırı yapmaya başlarsın canm
canım öyle saptama bence Allah'ın bilceği bseyMrblar cinsiyet icin nasil olmasi lazim yeni katildim sayfaya
canım öyle saptama bence Allah'ın bilceği bsey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?