Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba kizlar ovulasyon testlerimi yorumlar misiniz biliyorum erken ama ilk kez kullaniyorum

Eklentiler

• 20151215_110956.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 71
Bana da bi yorum yapar misiniz ? Ayin 12 si ve 14 u iliski oldu.. En alttakini simdi yaptim..

Eklentiler

• 20151215_135516.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 67
kızlar ben destek amaçlı idrardan yumurtlama testi de alcam yardm edersbiniz artık :):) DMi :):):):) :):)

Bana da bi yorum yapar misiniz ? Ayin 12 si ve 14 u iliski oldu.. En alttakini simdi yaptim..
15 yani bugünkü daha belirgin yarin veya ertesi güne tam koyulaşır bence.Teste devam et.ilişki ise, cinsiyet farketmiyorsa sizin için tam koyuyu yakalayınca gün aşırı yapmaya başlarsın canm

kızlar ben destek amaçlı idrardan yumurtlama testi de alcam yardm edersbiniz artık :):) DMi :):):):) :):)
Geç bile kaldın.Tukurukle hiç mantıklı gelmiyor bana.İdrar daha net.Laboguic marka en sağlıklı.Gittigidiyordan aldim 5 adet uzerine 8 gebelik testi 30 lira.Kargoda bedava

Geç bile kaldın.Tukurukle hiç mantıklı gelmiyor bana.İdrar daha net.Laboguic marka en sağlıklı.Gittigidiyordan aldim 5 adet uzerine 8 gebelik testi 30 lira.Kargoda bedava
bilyorum canım ya ben gebelik testinde silik çıkınca tereddütte kaldm ama mdem memnunsunuz alim bende

Tabi ki cnm ilk once Allah hayirlisini versin haklisin peki ovulasyon testini ne zamn yapmaya baslamaliyiz 35 gunde bir oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…