Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Hanımlar polikistik overden dolayı adetlerim düzensiz, progestan iğne ile regl oldum normalde 6 gün süren adetim 4. gün tamamen bitti. ve o gün klomene başlamamı söylemişti doktorum. adetin 5. günü 2 klomen kullanmışken ovulasyon testi yaptım. ilk kez bu kadar koyu gördüm bu testi. acaba ilacın etkisi midir? bilgisi olan var mı bu konuda? ayrıca bugün 6. günüm ve öğleden önce 2 kez ciddi kasık ağrısı oldu 3-4 dakikdan fazla sürdü. şimdi ise yoğun akıntım fazlalaştı. Ne oldu ki çatlama için erken değl mi?

Eklentiler

• 12341077_10153811106291310_791233880837723038_n.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 38
Mrblar cinsiyet icin nasil olmasi lazim yeni katildim sayfaya
Canım tabiki Allahın takdiri lakin peygamber efendimizin hadisinde de gectigi gibi "erkegin ki kadına galebe çalarsa çocuk erkek olur..."Bizde tıbben erkegin nasil galebe çaldığını araştırdık öğrendik.Kiminin iki üç kızı var tavsiyede bulunduk oldu Allahın izniyle erkek oldu.Geçmiş sayfalarda neyin nasıl oldugunu anlatmıştım.Benimde ilk kızım vardi ikincide uyguladim erkek oldu Allahın izniyle...

Kizlar 12. Gun yumurtladim grcen ay bunu yorumlayabilirmisiniz ricavetsem

Eklentiler

• IMG_20151215_220626.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 46

Tavsiyelerin neler canım..bilimsel araştırmalar ne diyor..bilgi verirsen sevinirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…