- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.161
Amin. önce sağlık :):) 21. gün yumurtlaman o zaman senin yinede 15. yada 20. gündmenbsla :)Tabi ki cnm ilk once Allah hayirlisini versin haklisin peki ovulasyon testini ne zamn yapmaya baslamaliyiz 35 gunde bir oluyor
Amin. önce sağlık :):) 21. gün yumurtlaman o zaman senin yinede 15. yada 20. gündmenbsla :)
Amin. önce sağlık :):) 21. gün yumurtlaman o zaman senin yinede 15. yada 20. gündmenbsla :)
rica ederim canım 2. idrarınla sbah sıvı tüketmden yapcaksınCok tesekkur ederim cnm bu ay dusunuyoruz o yuzden testi nasil uygulayacagimi da bilmiyrm
Canım tabiki Allahın takdiri lakin peygamber efendimizin hadisinde de gectigi gibi "erkegin ki kadına galebe çalarsa çocuk erkek olur..."Bizde tıbben erkegin nasil galebe çaldığını araştırdık öğrendik.Kiminin iki üç kızı var tavsiyede bulunduk oldu Allahın izniyle erkek oldu.Geçmiş sayfalarda neyin nasıl oldugunu anlatmıştım.Benimde ilk kızım vardi ikincide uyguladim erkek oldu Allahın izniyle...Mrblar cinsiyet icin nasil olmasi lazim yeni katildim sayfaya
Canım tabiki Allahın takdiri lakin peygamber efendimizin hadisinde de gectigi gibi "erkegin ki kadına galebe çalarsa çocuk erkek olur..."Bizde tıbben erkegin nasil galebe çaldığını araştırdık öğrendik.Kiminin iki üç kızı var tavsiyede bulunduk oldu Allahın izniyle erkek oldu.Geçmiş sayfalarda neyin nasıl oldugunu anlatmıştım.Benimde ilk kızım vardi ikincide uyguladim erkek oldu Allahın izniyle...
canım bende de seninkine benzer bir durum oldu ikinci çizgi önce koyu çıktı şimdi baya açılmış , adet olacam sanırım yarın günüm bakalımDeğilmişim canım o gün adet oldum ama neden öyle çıktı anlamadım bayağı belirgindi 2.cizgi
Canım tabiki Allahın takdiri lakin peygamber efendimizin hadisinde de gectigi gibi "erkegin ki kadına galebe çalarsa çocuk erkek olur..."Bizde tıbben erkegin nasil galebe çaldığını araştırdık öğrendik.Kiminin iki üç kızı var tavsiyede bulunduk oldu Allahın izniyle erkek oldu.Geçmiş sayfalarda neyin nasıl oldugunu anlatmıştım.Benimde ilk kızım vardi ikincide uyguladim erkek oldu Allahın izniyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?