Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Merhaba kızlar bana yardımcı olursanız sevinirim benim testimde dün yumurta çatlaması gercekleşti sanırım ama 2 gündür aynı çizgiyi görüyorum sızce yada gercekleşmedimi yada başka benim bilmediğim bişey mi var?

Hanimlar ayin 11 koyulasma basladi en koyu 13 oldu.. Sonraki gun tamamen yok olmustu.. Ayin 12 si 14 u iliski oldu.. Fakat bugun yeniden koyulasmaya basladi.. En alttakiler oglen ve aksam sirasiyla soldan saga dogru.. Tekrar mi yumurtluyorum acaba? Yumurtalik agrim da gecti bugun uyuyakaldim ilk defa.. Sadece kasik agrim var arada.. Biri yardim etsin lutfen.. Niye boyle oldu.. Dusunce niye tekrar yukseldi acaba?

Eklentiler

• 20151216_000858.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 62
Cnm adetine kaç gün var?

Canım en koyu 13 se olmamış demek.Çünkü c ve t eşit koyulukta olmasi lazım.Teste devam et belki tam koyulugu yakalarsin cnm.Sanki koyulasmaya başlamış tekrar

Aynisi benimde basima geldi. 11-12 sinde koyuydu 13 u tamamen yok oldu. Bugün öylesine yaptım emin olayım diye. Ama 5 dk sonra bakamadım. Umursamadım nasılsa çıkmaz diye. 15-20 dk sonra koyulaşmış. Bence ilk 5 dk önemli. Gerisi yanıltıcı olabiliyor. Yarın öğlen doktora gidicem. Çatlamışmı öğrenicem inşallah. Yarın doktordan sonra yazarım. Bakalım hangisi mantıklı.

Cnm adetine kaç gün var?
Reglim duzensiz malesef.. Glukofen kullaniyorum...

Canım en koyu 13 se olmamış demek.Çünkü c ve t eşit koyulukta olmasi lazım.Teste devam et belki tam koyulugu yakalarsin cnm.Sanki koyulasmaya başlamış tekrar
Ben de oyle dusundum ama ayin 12 si akintim oldu normalde ondan anliyorum hep.. Yani siliklesti baya koyu koyu gitti en koyu 13 u oldu.. Dun o kadar idrar tuttum falan hic bisi cikmadi nerdeyse.. Bugun sabahtan aksama koyulasma basladi yeniden..

Benim bunlsr direkt cikti.. Eger gidersen beni de bilgilendir lutfen.. Bi sikinti olmaz umarim..

Cnm ikiside ayni sekilde koyu olduğunu yakaladığın gun ilişki tavsiyem sen yinede devam et

Ben de koyu olmasini bekledim ama siliklesince bu kadar oldu dedim tatildeydim cok duzgun yapamadim.. Ama bu kadar koyulasip dusmesi sonra tekrsr yukselmesi niye oluyor.. Dusmese catlamazdi sanirim sabit kalirdi.. Ama dustu ve yine koyulasma basladi.. Hic bisi anlamadım.. Iki gebeligimde erken dollenmeyle oldu.. Birinde 15. Gun yumurtlama 10. Gun hamile kaldim tek ilişkide.. 2. Si dis gebelik oldu 35 gunde regl oldugum halde reglin 9. Gunu oldu.. Yine mi oyle olacak acaba bir de hizlandirmak icin glukofen kullaniyorum

Belkide ilacın etkisi olmasın doktora gitmedinmi cnm hiç
Ilacin boyle bi yan etkisi yok diye biliyorum sadece insulin direncini dusuren bir ilac seker ilaci yani.. Hormon degil.. Yumurtaliklari dolayli olarak uyariyor erken yumurtlama sagliyo.. Yani duzenli olarak kullaniyoru. Ve regl bitiminden beri ovulasyon testi yapiyorum.. Ins bi sikinti yoktur yoksa doktoru bulucam.. Kendi doktorum 270 km uzakta malesef surekli gidemiyorum..ama ilacin bu sekilde etkisi yok cunku ovu. Testi kullan dedi.. Olsa yanlis cikar diye demezdi sanirim

Sen yinede teste devam et resmlerini yarın at bende atıyım konuşuruz canını sıkma Allah büyüktür hakkımızda hayırlısı gecen sene benimde erken yumurtlama oldum diye gün aşırı ilişki oldu ama sonuç hala pozitif ti adetime 1hafta hala kırmızılar geldi bende anlamadım sonra doktoruma gittim kist olmuş

S sabirin ben bugunnde yaptm☺yarim saat once ilk idrarla ama olmadi..yne cikmadi cizgi yarinda senin bana yap ddgn gun... Cumada adet gunim bakalm

En sagdakini sabah ilk idrardan sonrakiyle yaptim... Ayni koyulukta cikti ama 13 undeki daha koyuydu sanki kirmiziydi yani bu pembe ama ikisi de ayni koyulukta.. Sabah iliski oldu akintim artmıştı.. Insallah olur artik hayirlisiyla.. Gun asiri devam...

Eklentiler

• 20151216_080759.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 20151216_081149.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 58
3 saat sıvı tuketmeden 3 4 gibi birdaha yap.En koyuyu yakalaman gerek.kimisinde catlama uzun sürüyor yani koyu birkac gun devam edebiliyor.Daha koyu olmuşsa akşam 8 9 arası bir daha yap

Doktorum ovulasyo. Testimin koyulugu uzun surdugu icin glukofen verdi catlamasi gec sürüyor.. 4 gun boyunca pozitif cikmisti.. Yalniz ayin 11 12 si de koyulasma baslamisti birdeb dusup yukselmesini anlamıyorum.. Kist mi oluyor diye korkuyor insan.. Testim suan ayni koyulukta ama hic yumurtalik agrim yok normalde hep olur ayin 13 unde oldu mesela o yuzden testi yapmistim ztn ama suan hiic agrim yokk.. Olmazsa yarin doktora gidicem testleri n gidisatina gore... Risk almamak adina regl sonuns kadar gunasiri devam edicem ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…