- 24 Eylül 2014
- 188
- 51
- 68
- 38
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.181
Hamdolsun şimdilik iyi bi sıkıntı yok.6.haftada dr gel dedi.Kalp atışlarını duymak için...Bakalım hayırlısı artık@sabirinn senin nasıl gidyor canım
Inşallah bizlerde böyle sözleri söylemeyi nasip etsin Allahım Ayyyy ne kadar hoş öyle sözler kalp atışları filan ☺Hamdolsun şimdilik iyi bi sıkıntı yok.6.haftada dr gel dedi.Kalp atışlarını duymak için...Bakalım hayırlısı artık
Cnm adetine kaç gün var?Hanimlar ayin 11 koyulasma basladi en koyu 13 oldu.. Sonraki gun tamamen yok olmustu.. Ayin 12 si 14 u iliski oldu.. Fakat bugun yeniden koyulasmaya basladi.. En alttakiler oglen ve aksam sirasiyla soldan saga dogru.. Tekrar mi yumurtluyorum acaba? Yumurtalik agrim da gecti bugun uyuyakaldim ilk defa.. Sadece kasik agrim var arada.. Biri yardim etsin lutfen.. Niye boyle oldu.. Dusunce niye tekrar yukseldi acaba?
Canım en koyu 13 se olmamış demek.Çünkü c ve t eşit koyulukta olmasi lazım.Teste devam et belki tam koyulugu yakalarsin cnm.Sanki koyulasmaya başlamış tekrarHanimlar ayin 11 koyulasma basladi en koyu 13 oldu.. Sonraki gun tamamen yok olmustu.. Ayin 12 si 14 u iliski oldu.. Fakat bugun yeniden koyulasmaya basladi.. En alttakiler oglen ve aksam sirasiyla soldan saga dogru.. Tekrar mi yumurtluyorum acaba? Yumurtalik agrim da gecti bugun uyuyakaldim ilk defa.. Sadece kasik agrim var arada.. Biri yardim etsin lutfen.. Niye boyle oldu.. Dusunce niye tekrar yukseldi acaba?
Reglim duzensiz malesef.. Glukofen kullaniyorum...Cnm adetine kaç gün var?
Ben de oyle dusundum ama ayin 12 si akintim oldu normalde ondan anliyorum hep.. Yani siliklesti baya koyu koyu gitti en koyu 13 u oldu.. Dun o kadar idrar tuttum falan hic bisi cikmadi nerdeyse.. Bugun sabahtan aksama koyulasma basladi yeniden..Canım en koyu 13 se olmamış demek.Çünkü c ve t eşit koyulukta olmasi lazım.Teste devam et belki tam koyulugu yakalarsin cnm.Sanki koyulasmaya başlamış tekrar
Benim bunlsr direkt cikti.. Eger gidersen beni de bilgilendir lutfen.. Bi sikinti olmaz umarim..Aynisi benimde basima geldi. 11-12 sinde koyuydu 13 u tamamen yok oldu. Bugün öylesine yaptım emin olayım diye. Ama 5 dk sonra bakamadım. Umursamadım nasılsa çıkmaz diye. 15-20 dk sonra koyulaşmış. Bence ilk 5 dk önemli. Gerisi yanıltıcı olabiliyor. Yarın öğlen doktora gidicem. Çatlamışmı öğrenicem inşallah. Yarın doktordan sonra yazarım. Bakalım hangisi mantıklı.
Cnm ikiside ayni sekilde koyu olduğunu yakaladığın gun ilişki tavsiyem sen yinede devam etHanimlar ayin 11 koyulasma basladi en koyu 13 oldu.. Sonraki gun tamamen yok olmustu.. Ayin 12 si 14 u iliski oldu.. Fakat bugun yeniden koyulasmaya basladi.. En alttakiler oglen ve aksam sirasiyla soldan saga dogru.. Tekrar mi yumurtluyorum acaba? Yumurtalik agrim da gecti bugun uyuyakaldim ilk defa.. Sadece kasik agrim var arada.. Biri yardim etsin lutfen.. Niye boyle oldu.. Dusunce niye tekrar yukseldi acaba?
Zaten testin kullanma klavuzunda diyor herhangi bir ilaç kullanmamış olmak gerekiyor.Testin iyi sonuç verebilmesi içinBelkide ilacın etkisi olmasın doktora gitmedinmi cnm hiç
Evet cnm doğruZaten testin kullanma klavuzunda diyor herhangi bir ilaç kullanmamış olmak gerekiyor.Testin iyi sonuç verebilmesi için
Ilacin boyle bi yan etkisi yok diye biliyorum sadece insulin direncini dusuren bir ilac seker ilaci yani.. Hormon degil.. Yumurtaliklari dolayli olarak uyariyor erken yumurtlama sagliyo.. Yani duzenli olarak kullaniyoru. Ve regl bitiminden beri ovulasyon testi yapiyorum.. Ins bi sikinti yoktur yoksa doktoru bulucam.. Kendi doktorum 270 km uzakta malesef surekli gidemiyorum..ama ilacin bu sekilde etkisi yok cunku ovu. Testi kullan dedi.. Olsa yanlis cikar diye demezdi sanirimBelkide ilacın etkisi olmasın doktora gitmedinmi cnm hiç
Tşkl koyuluğu 11. gün yakaladım 12. gün ilişkiye girdim doğru yapmışimdır inşallahh hayırlısı olsunBen yesti ilk defa yapıyorum resim atsam bi nakabilirmisiniz acaba
3 saat sıvı tuketmeden 3 4 gibi birdaha yap.En koyuyu yakalaman gerek.kimisinde catlama uzun sürüyor yani koyu birkac gun devam edebiliyor.Daha koyu olmuşsa akşam 8 9 arası bir daha yapEn sagdakini sabah ilk idrardan sonrakiyle yaptim... Ayni koyulukta cikti ama 13 undeki daha koyuydu sanki kirmiziydi yani bu pembe ama ikisi de ayni koyulukta.. Sabah iliski oldu akintim artmıştı.. Insallah olur artik hayirlisiyla.. Gun asiri devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?