- 11 Haziran 2015
- 242
- 155
- 303
- 37
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.201
dikkat ettim canım 4 saat sıvı vs tüketmeden yaptım.İlacın etkisi olabilir ve yumurtlama testini yaptığında sıvı tüketimine dikkat ettinmiRukiyeKK
bilmiyorum ki canım 78 ay olacak korunmadık hiç ve hep adetin 10. günü başlrdım test yapmaya hiç bu kadar koyu olmazdı, acaba erken mi yumurtluyorum bende merak ettim. sanki yumurtlama yakın gibi değil mi? gerçi 6. gün kasıklarımda 2 kez ağrı oldu 3-4 dakika kadar. meraktayımcanım ama adetin biter bitmez yumurtlama olurmuRukiyeKK
evet ama ilacı doktor verdi testle takkip et dedi. sanırım o da bu kadar erken beklemiyordu kontrolüm pazartesi çatlama olmazsa iğne yapıcazaynen yumrtlamaya yakın gibi duruyor bilemedim bende belki de erken yumurtluyorsundur içtiğin ilaç etki gösterebilir ilaç kullanmdan uygulayın yazıyor diyorlar
Hayırlısı olsun canım ilk mi olcak ??evet ama ilacı doktor verdi testle takkip et dedi. sanırım o da bu kadar erken beklemiyordu kontrolüm pazartesi çatlama olmazsa iğne yapıcaz
Evet canım rabbim nasip ederse ilk olacakHayırlısı olsun canım ilk mi olcak ??
Bekle canım sperm sayısı artsın
yanlış alana ekledim canım tamam.Bekle canım sperm sayısı artsın
hadi inşallah nasip olsunbizede :):)Evet canım rabbim nasip ederse ilk olacak
evet canımAdet gununden baslayarak mi sayacagiz ovulasyon testi yapmak icin
Adet gununden baslayarak mi sayacagiz ovulasyon testi yapmak icin
Reglim duzensiz malesef.. Glukofen kullaniyorum...
Ben de oyle dusundum ama ayin 12 si akintim oldu normalde ondan anliyorum hep.. Yani siliklesti baya koyu koyu gitti en koyu 13 u oldu.. Dun o kadar idrar tuttum falan hic bisi cikmadi nerdeyse.. Bugun sabahtan aksama koyulasma basladi yeniden..
Benim bunlsr direkt cikti.. Eger gidersen beni de bilgilendir lutfen.. Bi sikinti olmaz umarim..
canım koyulaşmaya başlamış devam et yapmaya T çizgisi C den bir tık koyu olacak, koyuluğu yakaladığında 12 saat içinde ilk denemeni yapMerhaba kizlar ovulasyon testlerimi yorumlar misiniz biliyorum erken ama ilk kez kullaniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?