Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

adetin 5. ve 6. günü akşam yapılan ovulasyon testleri. yorumlayabilen var mı acaba arkadaşlar

Eklentiler

• 12376427_10153813788806310_3995383606454309178_n.webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 68
canım ama adetin biter bitmez yumurtlama olurmu RukiyeKK
bilmiyorum ki canım 78 ay olacak korunmadık hiç ve hep adetin 10. günü başlrdım test yapmaya hiç bu kadar koyu olmazdı, acaba erken mi yumurtluyorum bende merak ettim. sanki yumurtlama yakın gibi değil mi? gerçi 6. gün kasıklarımda 2 kez ağrı oldu 3-4 dakika kadar. meraktayım

aynen yumrtlamaya yakın gibi duruyor bilemedim bende belki de erken yumurtluyorsundur içtiğin ilaç etki gösterebilir ilaç kullanmdan uygulayın yazıyor diyorlar

aynen yumrtlamaya yakın gibi duruyor bilemedim bende belki de erken yumurtluyorsundur içtiğin ilaç etki gösterebilir ilaç kullanmdan uygulayın yazıyor diyorlar
evet ama ilacı doktor verdi testle takkip et dedi. sanırım o da bu kadar erken beklemiyordu kontrolüm pazartesi çatlama olmazsa iğne yapıcaz

Merhaba arkadaşlar. Doktor kontrolüm çok kötü geçti. Maalesef bişey soramadım ama sanırım zaten cevabı da söylediklerinin içinde var. Yumurta sayım çok azmış. Sol yumurtalıkta hiç yokmuş. Sağda da bi tane varmış o da yeteri kadar büyük değilmiş. Yani ben yumurtlamadığımı anladım. Ovulasyon testlerinde niye böyle biley oldu önce koyulaştı sonra yok oldu sonra tekrar çıktı hiç bilemiyorum. Ama herkeste farklıdır sanıyorum. En güzeli bunları doktor kontrolünde yapmak. Ben şu an napıcam onu bilmiyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…