- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.221
canım ben hep ikinci koyu çizgiyi yakalayıp sonra açıldığı zaman denemelerimi yapıyordum , hamile kalamadım , ta ki koyulaştığı gün ilişkiye girince hamile kaldım , bir dene istersen ama resimlere bakınca bu ay koyu çizgi yok geçmiş, tabi ki senin yapın farklı olabilir , inşallah hamişsindirBana da bi yorum yapar misiniz ? Ayin 12 si ve 14 u iliski oldu.. En alttakini simdi yaptim..
baya koyu doktora gidip yumurta takibi yapmalısın , bazen erken yumurtlanabiliyor , hayırlısı olsunHanımlar polikistik overden dolayı adetlerim düzensiz, progestan iğne ile regl oldum normalde 6 gün süren adetim 4. gün tamamen bitti. ve o gün klomene başlamamı söylemişti doktorum. adetin 5. günü 2 klomen kullanmışken ovulasyon testi yaptım. ilk kez bu kadar koyu gördüm bu testi. acaba ilacın etkisi midir? bilgisi olan var mı bu konuda? ayrıca bugün 6. günüm ve öğleden önce 2 kez ciddi kasık ağrısı oldu 3-4 dakikdan fazla sürdü. şimdi ise yoğun akıntım fazlalaştı. Ne oldu ki çatlama için erken değl mi?
canım bende kist olmuştu , şunu diyebilirim ki bende kist varken kesinlikle T çizgisi C den koyu olmadı , umarım faydalı olur, içini rahat tutDoktorum ovulasyo. Testimin koyulugu uzun surdugu icin glukofen verdi catlamasi gec sürüyor.. 4 gun boyunca pozitif cikmisti.. Yalniz ayin 11 12 si de koyulasma baslamisti birdeb dusup yukselmesini anlamıyorum.. Kist mi oluyor diye korkuyor insan.. Testim suan ayni koyulukta ama hic yumurtalik agrim yok normalde hep olur ayin 13 unde oldu mesela o yuzden testi yapmistim ztn ama suan hiic agrim yokk.. Olmazsa yarin doktora gidicem testleri n gidisatina gore... Risk almamak adina regl sonuns kadar gunasiri devam edicem ins
erken yumurtlayabilirsin , testi yapmaya devam etbilmiyorum ki canım 78 ay olacak korunmadık hiç ve hep adetin 10. günü başlrdım test yapmaya hiç bu kadar koyu olmazdı, acaba erken mi yumurtluyorum bende merak ettim. sanki yumurtlama yakın gibi değil mi? gerçi 6. gün kasıklarımda 2 kez ağrı oldu 3-4 dakika kadar. meraktayım
canım hormon değerlerin nedir? amh , fsh? üzülme canımMerhaba arkadaşlar. Doktor kontrolüm çok kötü geçti. Maalesef bişey soramadım ama sanırım zaten cevabı da söylediklerinin içinde var. Yumurta sayım çok azmış. Sol yumurtalıkta hiç yokmuş. Sağda da bi tane varmış o da yeteri kadar büyük değilmiş. Yani ben yumurtlamadığımı anladım. Ovulasyon testlerinde niye böyle biley oldu önce koyulaştı sonra yok oldu sonra tekrar çıktı hiç bilemiyorum. Ama herkeste farklıdır sanıyorum. En güzeli bunları doktor kontrolünde yapmak. Ben şu an napıcam onu bilmiyorum tabi
yapmaya devam et daha koyulaşmamış arkadaşımForumda olan ve bileniniz varsa yorumlayabilirmisiniz
canım gitgide koyulaşmış sen 2 gün boyunca yine denmeye devam etmelisin silik hâlâForumda olan ve bileniniz varsa yorumlayabilirmisiniz
canım bende kendime ne olduğunu anlamadım , bugün batım , şişkinliğim oldu , kahverengi lekelenmem , parmak başı kadar ,oldu gerisi yok gün boyu bekledim yok , geçen ay kimyasal gebelik yaşadım , ondan öncede ilk defa buna benzer bir durum yaşadım hamile değildim , kan testine gitmekten bıktım artık bekleyeceğim bakalım, benim önceden bir kaybım var , kafam karışık tek bildiğim yorulduğum
canım üzülme inan çok hikayeler var ama inanarak basarabilirsin yeterki isteMerhaba arkadaşlar. Doktor kontrolüm çok kötü geçti. Maalesef bişey soramadım ama sanırım zaten cevabı da söylediklerinin içinde var. Yumurta sayım çok azmış. Sol yumurtalıkta hiç yokmuş. Sağda da bi tane varmış o da yeteri kadar büyük değilmiş. Yani ben yumurtlamadığımı anladım. Ovulasyon testlerinde niye böyle biley oldu önce koyulaştı sonra yok oldu sonra tekrar çıktı hiç bilemiyorum. Ama herkeste farklıdır sanıyorum. En güzeli bunları doktor kontrolünde yapmak. Ben şu an napıcam onu bilmiyorum tabi
Hadi ya inşallah bu sefer tutmuştur iki czg tuttuğundma gebe kaldm yazmışsın ya merak ettim bende alcam Allah'ın izniyle tutar inşallah iki czg eşit olduğunda yapalımdmi ben öyle düşünyorumcanım bende kendime ne olduğunu anlamadım , bugün batım , şişkinliğim oldu , kahverengi lekelenmem , parmak başı kadar ,oldu gerisi yok gün boyu bekledim yok , geçen ay kimyasal gebelik yaşadım , ondan öncede ilk defa buna benzer bir durum yaşadım hamile değildim , kan testine gitmekten bıktım artık bekleyeceğim bakalım, benim önceden bir kaybım var , kafam karışık tek bildiğim yorulduğum
kesinlikle iki çizgiyi gördüğünde 12 saat içinde birliktelik olmalı , bu ayı çok iyi takip ettim, koyu çizgiyi 14. gün yakaladım sabah saat 11 de , ardından bir ağrım oldu ve şu ünlü beyazımsı akıntıyı gördüm , öğleden sonra 4 gibi testi tekrarladım koyuydu akşamına birliktelik oldu hayırlısı artık hiç bilmiyorum ,, kimyasal gebelik geçirdiğimde de koyu çizgiyi yakaladığım günü boş geçirmemiştimHadi ya inşallah bu sefer tutmuştur iki czg tuttuğundma gebe kaldm yazmışsın ya merak ettim bende alcam Allah'ın izniyle tutar inşallah iki czg eşit olduğunda yapalımdmi ben öyle düşünyorum
Tesekkurederim 8 gunden bu yana devam ediyorum sagolunvgecen ay akintimdan anlamistim ama bu ay anlayamadimcanım gitgide koyulaşmış sen 2 gün boyunca yine denmeye devam etmelisin silik hâlâ
Hadi hayırlısı tutar inşallah canım ya bizi de haber et test yaptığın zaman baba da dua et :):)kesinlikle iki çizgiyi gördüğünde 12 saat içinde birliktelik olmalı , bu ayı çok iyi takip ettim, koyu çizgiyi 14. gün yakaladım sabah saat 11 de , ardından bir ağrım oldu ve şu ünlü beyazımsı akıntıyı gördüm , öğleden sonra 4 gibi testi tekrarladım koyuydu akşamına birliktelik oldu hayırlısı artık hiç bilmiyorum ,, kimyasal gebelik geçirdiğimde de koyu çizgiyi yakaladığım günü boş geçirmemiştim
Devam ediyorum.kacirmak istemiyorum calissam tutar mi?yapmaya devam et daha koyulaşmamış arkadaşım
tatlım inşallah hayırlısı ile sağlıcakla hamilelikler geçirir , güzel günlerimizi paylaşırız aminHadi hayırlısı tutar inşallah canım ya bizi de haber et test yaptığın zaman baba da dua et :):)
ben uzun zamandır takip ettiğim için koyulaşmayı beklediğim gün öncesi , koyulaştığı gün ve ertesi günü değerlendirdim , ama sperm kalitesi de önemli :) çok yormamak lazımDevam ediyorum.kacirmak istemiyorum calissam tutar mi?
12 gun yumurtlayacagimiza varsayarsakcyarin koyulasacak ozaman degerlendirmek lazim sanirim.ben uzun zamandır takip ettiğim için koyulaşmayı beklediğim gün öncesi , koyulaştığı gün ve ertesi günü değerlendirdim , ama sperm kalitesi de önemli :) çok yormamak lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?