Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Bana da bi yorum yapar misiniz ? Ayin 12 si ve 14 u iliski oldu.. En alttakini simdi yaptim..
canım ben hep ikinci koyu çizgiyi yakalayıp sonra açıldığı zaman denemelerimi yapıyordum , hamile kalamadım , ta ki koyulaştığı gün ilişkiye girince hamile kaldım , bir dene istersen ama resimlere bakınca bu ay koyu çizgi yok geçmiş, tabi ki senin yapın farklı olabilir , inşallah hamişsindir

baya koyu doktora gidip yumurta takibi yapmalısın , bazen erken yumurtlanabiliyor , hayırlısı olsun

canım bende kist olmuştu , şunu diyebilirim ki bende kist varken kesinlikle T çizgisi C den koyu olmadı , umarım faydalı olur, içini rahat tut

erken yumurtlayabilirsin , testi yapmaya devam et

canım hormon değerlerin nedir? amh , fsh? üzülme canım

B blgsu canım sen hamile misin testin tam czgin eşitmiydi
canım bende kendime ne olduğunu anlamadım , bugün batım , şişkinliğim oldu , kahverengi lekelenmem , parmak başı kadar ,oldu gerisi yok gün boyu bekledim yok , geçen ay kimyasal gebelik yaşadım , ondan öncede ilk defa buna benzer bir durum yaşadım hamile değildim , kan testine gitmekten bıktım artık bekleyeceğim bakalım, benim önceden bir kaybım var , kafam karışık tek bildiğim yorulduğum

canım üzülme inan çok hikayeler var ama inanarak basarabilirsin yeterki iste

Hadi ya inşallah bu sefer tutmuştur iki czg tuttuğundma gebe kaldm yazmışsın ya merak ettim bende alcam Allah'ın izniyle tutar inşallah iki czg eşit olduğunda yapalımdmi ben öyle düşünyorum

Hadi ya inşallah bu sefer tutmuştur iki czg tuttuğundma gebe kaldm yazmışsın ya merak ettim bende alcam Allah'ın izniyle tutar inşallah iki czg eşit olduğunda yapalımdmi ben öyle düşünyorum
kesinlikle iki çizgiyi gördüğünde 12 saat içinde birliktelik olmalı , bu ayı çok iyi takip ettim, koyu çizgiyi 14. gün yakaladım sabah saat 11 de , ardından bir ağrım oldu ve şu ünlü beyazımsı akıntıyı gördüm , öğleden sonra 4 gibi testi tekrarladım koyuydu akşamına birliktelik oldu hayırlısı artık hiç bilmiyorum ,, kimyasal gebelik geçirdiğimde de koyu çizgiyi yakaladığım günü boş geçirmemiştim

Hadi hayırlısı tutar inşallah canım ya bizi de haber et test yaptığın zaman baba da dua et :):)

ben uzun zamandır takip ettiğim için koyulaşmayı beklediğim gün öncesi , koyulaştığı gün ve ertesi günü değerlendirdim , ama sperm kalitesi de önemli :) çok yormamak lazım
12 gun yumurtlayacagimiza varsayarsakcyarin koyulasacak ozaman degerlendirmek lazim sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…