- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.241
İnşallah canım amintatlım inşallah hayırlısı ile sağlıcakla hamilelikler geçirir , güzel günlerimizi paylaşırız amin
sen yapmaya devam et yakaladığında çift czgyi ikisi eşit olunca çalışınTesekkurederim 8 gunden bu yana devam ediyorum sagolunvgecen ay akintimdan anlamistim ama bu ay anlayamadim
Tamam pekisen yapmaya devam et yakaladığında çift czgyi ikisi eşit olunca çalışın
Regl günü gitmem gerekiyormuş onlar için. Daha 10 gün var. Yani hiçbirşey bilmiyorum şu an ama yumurta 1 taneymişcanım hormon değerlerin nedir? amh , fsh? üzülme canım
Canım neyini yorumlayalim?Negatiftir...Test kutusunda reçetesi var okumadinmi hiç.Forumda olan ve bileniniz varsa yorumlayabilirmisiniz
Bazen yumurtalarda stresten dolayı gecikme oluyor normaldir.Sen sabırla teste devam et canımKizlar yorumlayacsk yok muvnormalde 12 gun yumurtlarim
12 13 gün sonra sabah ilk idrarla...Arkadaslar yumurtlamadan kac gun sonra testte hamilelik.çıkar
Gunum geçti 3 gun oldu geceli doktora gdiyorum simdi dualarınızı beklıyorumM Masal3435 adet gecmeden yapmamak lazimmis aslinda cunku hemen cilmayabiliormus... Arkadsn adettwn on gun gecmis anca pozitif gorunmus..kisiden kisiye farklilik gosteriyor bu durum..bir de adet un kac gunde bi oluor bu da onemliymis.. Ben bauaygi arastrdm da bole bisi buldm.. Ama su da var adet gecmedende gorunenleri var.. Yakin arkadsm simdi hamile adeti olmadan bi hafta once kan baktrdi cikmadi adeti bi gun gecti test yapti cikti... Sonra yne kan baktrdi ondada cikti... Bekleywlm bakalm bende yaptm negatf hala cuma gunu regl gunum bakalm ne olucak..☺
Canım biz yumurtlamadan sonra 13.gun diye hesaplıyoruz.Eger o bahsettigin arkadaşınin yumurtlamasi geç olmuşsa yani adetten 1 hafta veya 10 gün önce yumurtlama olmuşsa zaten adetten birkac gun sonra vaya 1 hafta sonra çıkacaktır.Adete gore gebelik testinin vaktini hesaplamiyoruz yumurtlama dan sonra hesapliyoruz.Ki asil onemli olanda budur...M Masal3435 adet gecmeden yapmamak lazimmis aslinda cunku hemen cilmayabiliormus... Arkadsn adettwn on gun gecmis anca pozitif gorunmus..kisiden kisiye farklilik gosteriyor bu durum..bir de adet un kac gunde bi oluor bu da onemliymis.. Ben bauaygi arastrdm da bole bisi buldm.. Ama su da var adet gecmedende gorunenleri var.. Yakin arkadsm simdi hamile adeti olmadan bi hafta once kan baktrdi cikmadi adeti bi gun gecti test yapti cikti... Sonra yne kan baktrdi ondada cikti... Bekleywlm bakalm bende yaptm negatf hala cuma gunu regl gunum bakalm ne olucak..☺
Yumurtlamanin 8.günü bas ağrısı ve göğüs ağrısı başlar canım.İnşallah hamilesindir.13.günde sabah ilk idrarla test yapabilirsin hatta 12.günde de çıkarkızlar bugun bas agrısıyla uyandım 1 hafta var adete normal agrı gibimiydi sizde
o dediğin durum sana göre asıldır arkadaşım , herkesin durumu farklıdır canımCanım biz yumurtlamadan sonra 13.gun diye hesaplıyoruz.Eger o bahsettigin arkadaşınin yumurtlamasi geç olmuşsa yani adetten 1 hafta veya 10 gün önce yumurtlama olmuşsa zaten adetten birkac gun sonra vaya 1 hafta sonra çıkacaktır.Adete gore gebelik testinin vaktini hesaplamiyoruz yumurtlama dan sonra hesapliyoruz.Ki asil onemli olanda budur...
benimde ilk hamileliğim adetten günümden 1 hafta sonra bhcg testinde çok silik bir şekilde belli olmuştu, aynen yazdığın gibi canımValla bilmiyorum S sabirin o 28gunde bir adet oluyor.. Ortalara denk geldi yumurtakmam diodu.. Bilmiorm hic.. Ama oyle olmus bende netten okuudm test yapanlari hepsinin adet gecince cikmis gecmeden cikmamis sonucu cogunun..tabi cikanlarda var ama vikmayan daha cok... Bende arkadasa soyleleym ddm madem sormus☺
inşallah canım 6.gün bugunYumurtlamanin 8.günü bas ağrısı ve göğüs ağrısı başlar canım.İnşallah hamilesindir.13.günde sabah ilk idrarla test yapabilirsin hatta 12.günde de çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?