Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

M Masal3435 adet gecmeden yapmamak lazimmis aslinda cunku hemen cilmayabiliormus... Arkadsn adettwn on gun gecmis anca pozitif gorunmus..kisiden kisiye farklilik gosteriyor bu durum..bir de adet un kac gunde bi oluor bu da onemliymis.. Ben bauaygi arastrdm da bole bisi buldm.. Ama su da var adet gecmedende gorunenleri var.. Yakin arkadsm simdi hamile adeti olmadan bi hafta once kan baktrdi cikmadi adeti bi gun gecti test yapti cikti... Sonra yne kan baktrdi ondada cikti... Bekleywlm bakalm bende yaptm negatf hala cuma gunu regl gunum bakalm ne olucak..☺

Gunum geçti 3 gun oldu geceli doktora gdiyorum simdi dualarınızı beklıyorum

Canım biz yumurtlamadan sonra 13.gun diye hesaplıyoruz.Eger o bahsettigin arkadaşınin yumurtlamasi geç olmuşsa yani adetten 1 hafta veya 10 gün önce yumurtlama olmuşsa zaten adetten birkac gun sonra vaya 1 hafta sonra çıkacaktır.Adete gore gebelik testinin vaktini hesaplamiyoruz yumurtlama dan sonra hesapliyoruz.Ki asil onemli olanda budur...

Valla bilmiyorum S sabirin o 28gunde bir adet oluyor.. Ortalara denk geldi yumurtakmam diodu.. Bilmiorm hic.. Ama oyle olmus bende netten okuudm test yapanlari hepsinin adet gecince cikmis gecmeden cikmamis sonucu cogunun..tabi cikanlarda var ama vikmayan daha cok... Bende arkadasa soyleleym ddm madem sormus☺

o dediğin durum sana göre asıldır arkadaşım , herkesin durumu farklıdır canım

benimde ilk hamileliğim adetten günümden 1 hafta sonra bhcg testinde çok silik bir şekilde belli olmuştu, aynen yazdığın gibi canım

ayrıca baş ağrısı düşüğünde belirtisidir , kimyasal gebeliğin belirtilerindendir , yorumları okuyan arkadaşlarım yazdıklarımız sadece kendimize ait durumlardır , sizlerde sonuçlar farklı olabilir en iyisi bir hekime gitmektir,

Kızlar simdi tahlıl sonucumu ogrendim cok dusuk bi deger ama pozitif gorunuyo dediler pazartesiye kadar adet olmazsan gel tekrarlayalım dediler deger sordugumda 5.kusur benim gibi oln varmı hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…