- 1 Kasım 2015
- 1.389
- 2.002
- 133
- 36
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.261
İnternetim bitti ya 1 hafta var yenilenmesine dr gittim bu arada ilaç verdi adetin 5.gunu yani bugün başladım hayırlısı artık sen ne yaptn?arzerik nerelerdesinn ??
Canım burda daha önce bi arkadaşın değeri 10 falan di yükseldi ınş seninkide yükselir belki geç döllenme falan olmuş olabilir herşeyin hayirlisiKızlar simdi tahlıl sonucumu ogrendim cok dusuk bi deger ama pozitif gorunuyo dediler pazartesiye kadar adet olmazsan gel tekrarlayalım dediler deger sordugumda 5.kusur benim gibi oln varmı hiç
İçimi rahatlattı cevabn cok tesekkur ederim inş.benimde yukselırCanım burda daha önce bi arkadaşın değeri 10 falan di yükseldi ınş seninkide yükselir belki geç döllenme falan olmuş olabilir herşeyin hayirlisi
Semanur awn kacinci gun yunurtlamisrinİçimi rahatlattı cevabn cok tesekkur ederim inş.benimde yukselır
İçimi rahatlattı cevabn cok tesekkur ederim inş.benimde yukselır
4aralıkda koyu cızgıyo gordum ben testte ve ondan sonra bı hafta gun asırı olarak degerlendirdim 17.gunumdu bugunde 28.gunumYumurtlama kacinci gununde oldu demek istedm...?
Normalde en erken 23 en gec 26gunde bi adet olurdumSen kac gunde bi ader oluorsun?
İnş.adet olmaz ve hamile olmus olursun canım yaHim benimde 30-33arasi degisiyor..yani en erken 30 en gec 33... Cuma 33.gunum bakalim.. Cumartesi 34... Programda cumayi almis dieronde cumartesiyu almis regl gunu bende en gec olani kabul ediorm simdi reglim gecti die sevinmeyim die☺
Benimde senın gbi hiç gecmezdi adet gunum o yuzdende suphelendim hıc bı belirtin varmıBenim adet gecerse bende de vardir bisielr die dusunuorm.. Cok ekstrem bi durum olmazsa adetm gwcikmiuir yilda en fazla iki kere... Bakalim hayirlisi...
Benimde senın gbi hiç gecmezdi adet gunum o yuzdende suphelendim hıc bı belirtin varmı
Canım benim tabikide etmem her namazdan sonra ozelliklede sbah namazından sonra dualarımdasın bundan sonra...benimde en iyi belirtim geceleri cok kasık agrım sancım oluyodu ve ara ara batısma oluyodu ve ben gecen ay oylesine yaptırmıstım test 0.13 mu 0.3muydu neydiAte basmalari yasiyorum.. Aksamlari kasiklarimda a
Ates basmasi vok oluor sonra usume tutuor.. Aksamlari kasik agrim oluor.. Baskada bir belirtm yok sanrm ya..arada bas donmelerim.oluor ama neyden kaynakli bilmiorm... Bi de ben cok hareketlym gun icinde surekli hareket halindeum bielemiorm aksam eve geldigmde dinlenince anliorm ancak agrimi siziimi... Ve insaallah oyleyimdir canim benim dualarinda eksik etme..bende senin hcg degernin yukselecegne inaniorm bunuda solyleyeym... Cnku normalde 5degeri vikmior hamile olmayanlarfa dr ole demisti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?