Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Benimde ocagın 4nde 3 ay bitecek inş.mevlam herseyi gonlumuze gore verir inş.canım

Ayniymis hemen hemen☺ uc bitio 4e griyoruz bizde... Amin amin insaallah hayirlisi ne ise o olsun insaallah.. İlk kez denedm bu testleti bakalim rabbim utandrmasin insaallah tutmistur... Seninde hcg testlerinde cikmiodur deil mi cizgi?

Ayniymis hemen hemen☺ uc bitio 4e griyoruz bizde... Amin amin insaallah hayirlisi ne ise o olsun insaallah.. İlk kez denedm bu testleti bakalim rabbim utandrmasin insaallah tutmistur... Seninde hcg testlerinde cikmiodur deil mi cizgi?
Ewet aynı sayılıyoruz dun aksam yapmıstım ben test hiç bise cıkmamıstı

Bende yaptm on dk once girdm eve yaptm cikmadi yne.. Bakalim yarin bir gun ne olucak... ☺

Diger cocuklarimdada ayni oldu.Dr dedi normaldir olur her gebelikte

Diger cocuklarimdada ayni oldu.Dr dedi normaldir olur her gebelikte
her gebelikte olmaz arkadaşım , kişiden kişiye değişir , bende hamilelik geçirdim , adet belirtilerinin benzerini yaşarsın genelde ve en doğru zaman bat ının geçtiği zaman kan testinden hamile olduğunu anlarsın , zaten sizin dediğiniz yumurtlama gününden 13 gün sonra genellikle kandan çıkacak gündür , bunu hamilelik geçirmiş herkes bilir

İnternetim bitti ya 1 hafta var yenilenmesine dr gittim bu arada ilaç verdi adetin 5.gunu yani bugün başladım hayırlısı artık sen ne yaptn?
Ne yapimdestek amaçlı ovulasyon testi aldm 3 gün sonra gelcek Allah'ımın izniyle gebe kalırım inşallah dua et canımda gebe kalim

Evet yaa gecen ay 12.yumt dusundugumdrn regledenvitibaren 8.gunden beri gunde 2 kez yapiyorum.giderek artti ama henuz pik olamadi.gecen ay 14,15 gunleri yapmistim azalmaya badlamisti geckaldim diyevdusndugumden bu ay erken basladim regl 28 gunde bir oluyorum ama gecen ay 2 gun once geldi.

Bilmeyenler farkedemez genelde.Adet belirtilerin aynısı olur diye pek anlaşılmaz ama zaten ama dikkat edersen dedim en belirgin özellik sabahlari baş agrisiyla uyanmak ve göğüs ağrısı.Kac arkadaşa söyledim farkettigi vakit yumurtlamanin 13.gunu yaptılar ve pozitif çıkmıştı.Tibbende bilinen bir durumdur biraz araştırsan sende göreceksin.Ben sadece bilinen gerçeği söyledim, uygulayan görür zaten.Geç yumurtlama olmuşsa kişide,zaten gene 13.gun olarak hesaplarsan ya adetten bir kacgun geçmiş oluyor veya 1 hafta geçmiş oluyorki ondan sonra testte çıkıyor.Sonuç gene aynı anlayacağın...

canım belki geç yumurtluyorsun yumurtlamda düzensiz olabilyor

burda bir sürü bayan var her birinin durumu farklı PCO , KİMYASAL GEBELİK , DÜŞÜK , MOL GEBELİK , vs sağlık sorunları var siz o belirtileri yazarken dikkatli olun iyice araştırın , sizin tavsiyeleriniz bazı arkadaşlara uymuş olabilir bu herkes de aynı durum olacak değildir , bu şekilde yazılar yazmak bence tehlikeli dikkat edin insanları boş ümitlerle üzmeyin , hakka girmeyin

Kızlar burda aslında bi nevi evet bu gebelik belirtisi diye duymak istiyoruz bizi bu bile teselli edyor ama önemli olan sonuç sonucunu da öğrenyoruz testlerden herkes kendinden sorumlu çünkü kendmizi en iyi biz ve eşlerimiz ailemiz bilir biz sonucu bi şekilde öğrenyoruz Allah izin verdiği ve ol dediği Zaman hayırlısıyla gebe kalcaz insallah S sabirin B blgsu

Ben erken gebelik belirtilerinden bahsediyorum.Saydığın gebelik çeşitlerinin kesin sonucu 6.7.haftalarda belli oluyor zaten.Sonuç ne olursa olsun ilk pozitif ciktiginda seviniriz sonradan ortaya çıkan olumsuz durumlar gebelik belirtileriylen bi alakası yok canım.Takdiri ilahi neyi karşımıza çıkarırsa baş göz üstüne deriz,demek hayırlısı buymuş deriz ve Hayirlisini rabbimizden isteriz.Benim görevim bildiklerimle başkalarına faydalı olmaktır.Ben tıbben gerçek olan bildiklerimi paylasirim.Arkadaş tecrübeli bilen kişilerden soru sordu herkes bilgisiyle cvpliyor.4 gebelik geçirmiş biri olarak genel bilgimi paylaştım...Tartışmak için degil canım.

Kızlar sabah 5.2cıkan kan degerim şimdi 6.48 sizce durum nasıl doktor %51 var %49yok pazartesi tam sonüc belli olur dedi sizce nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…