Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım nasılsın ben böğürtlen kökünü bulamadım ya aktarlarda yokmuş böğürtlen yaprağı buldum onunda emin olanadığımdan alamadım, sorayım kökünü mü alıcam yaprağını mı..gerçi kökü yok hiçbiyerde anlamadım
Nerden bulacağım bunu ya

S sabirin canım benim adetlerimdüzensiz çok diyelim gebe kaldm geç öğrenirim bence o zaman anlayabileceğim ne gbi bi belirti olur acaba
İşte aynı şeyi tekrarliyorum canım benim.Adetin düzensizse geç yumurtluyorsun demek.Test ile yada doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaparsan yani yumurtlama vaktine denk gelen ilişkiden itibaren ilk belirtiler,yumurtlamadan 8 gun sonra ortaya çıkıyor.ve 13.günde de sabah ilk idrarla varsa pozitif çıkıyor (genel olarak).örneğin adetine 5 gün kala çatlama olursa ve gebe kalırsan,adetinden 8 gun sonra ancak pozitif çıkar.O yüzden yumurtlamadan 13 gün sonra çıkar diyorum.Yumurtlamadan sonra dollenen yumurta 6 gün yolculuk yapar ve 6.gün rahim duvarına tutunma gerçekleşir.8.gün hatta iyi tutunmussa 7. Gün bile erken belirti çıkabiliyor.Ama gerek kan testinde gerekse idrar testinde yumurtlamanin 13.günü varsa pozitif çıkar (genel olarak)...

Kökünü canım.Biz bulduk aktarda vardı.Ama her aktarda yok.Kaç aktari gezdik sonunda bulduk.Seninde biraz gezmen gerek.Büyük aktarlarda olur.Veya nette bak mutlaka vardır canım

Yok yok canım biliyorum ben geç yumurtluyorum ve ona göre de geç öğrenirim diğer adetimi beklemem için Zaman geçmeli testin pozitif çıkması dışında fiziksel olarak ne hissedebilirim o kadar erken tarihte bende daha önce olmayan seyler mi olur

Genelde adet öncesi olan belirtiler tekrar olur.Kimisinde olmaz.Ama sabahları baş agrisiyla uyanmak ve göğüs ağrısı illaki oluyor.Hormonlar hızla değiştiği için.Kimisinde adet oncesi de göğüsler ağrır diye bek ayirdedemezler.Ama en belirgin ilk belirtiler bunlar canım.

Tamamtatlımtesekkürler :):)

arkadaşım belirtilerin yanlış demiyorum herkese uymaz diyorum , tıbbi gerçeklilikten uzakta demiyorum , sınırımı bilirim kimseye " araştır sende görürsün" gibi cümleler kullanmam , ilk pozitif çıktığını söylediğin kendine ait belirtilerin herkes de çıkmaz umarım anlaşılmışımdır , yolun açık olsun

Arkadaslar selam,
Ben bu ay ılk kez ov testi kullanıyorum dün cıFt cızgı cıktı ama bugunde cıktı testlerı eklıyorum dun gece calısma oldu ama bu gece olmadı yarın sabah olacak esım rahatsız bıraz
Gec kalmıs olmam dımı
Sızce hangı gun yumurtladım

Gunaydin kuzlar bu da benim ovulasyon testim sizce dutum nedir

Eklentiler

• 20151218_080548.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 140
Merhaba Hanımlar

bende bu ovulasyon testlerini yapıyorum ama henüz koyulaşma göremedim
5 senedir evliyim eşim korunuyordu 2 aydır bıraktık korunmayı, tam 28 günde bir adet oluyorum hiç şaşmaz
Şimdi sorum şu ben sabah 10:00 dan sonra yaptığımda testte 2. cizgi var silik ama var yani,ama akşam yada öğlen denediğimde tek çizgi şimdi bunu nasıl yorumlamam gerekli ?belli bi saati var mı yani?

Semanur hafi gozun aydin drgerinde artmis bencr kesin hamilesin... Darisi bizlare olsun insaallah dualarinda unutma bakalm benmde pazartesi belli oluvak..:)

Kizlar ovu testlerim sizce neyi gösteriyor

Eklentiler

• 20151218_103128.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 174
tatlım 28 günde birse 10. günden bsla 14 ü yumurtlama gbi gözükyor nasıl görmdinmi hiç pozitifi ?? bi de sbah ilk idrarla değil 2. idrarla sıvı tüketmden yap

canımdenemissbindir inşallh bence bugün de denmelisbin
Teşekkür ederim cevabın icin 16 aralikta iliski oldu dun olmadi bugun de olmayacak esim is sebebiyle evde degil neyazik 16 araliktaki etkili olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…