- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.301
Canım nasılsın ben böğürtlen kökünü bulamadım ya aktarlarda yokmuşBen erken gebelik belirtilerinden bahsediyorum.Saydığın gebelik çeşitlerinin kesin sonucu 6.7.haftalarda belli oluyor zaten.Sonuç ne olursa olsun ilk pozitif ciktiginda seviniriz sonradan ortaya çıkan olumsuz durumlar gebelik belirtileriylen bi alakası yok canım.Takdiri ilahi neyi karşımıza çıkarırsa baş göz üstüne deriz,demek hayırlısı buymuş deriz ve Hayirlisini rabbimizden isteriz.Benim görevim bildiklerimle başkalarına faydalı olmaktır.Ben tıbben gerçek olan bildiklerimi paylasirim.Arkadaş tecrübeli bilen kişilerden soru sordu herkes bilgisiyle cvpliyor.4 gebelik geçirmiş biri olarak genel bilgimi paylaştım...Tartışmak için degil canım.
İşte aynı şeyi tekrarliyorum canım benim.Adetin düzensizse geç yumurtluyorsun demek.Test ile yada doktor kontrolünde yumurtlama takibi yaparsan yani yumurtlama vaktine denk gelen ilişkiden itibaren ilk belirtiler,yumurtlamadan 8 gun sonra ortaya çıkıyor.ve 13.günde de sabah ilk idrarla varsa pozitif çıkıyor (genel olarak).örneğin adetine 5 gün kala çatlama olursa ve gebe kalırsan,adetinden 8 gun sonra ancak pozitif çıkar.O yüzden yumurtlamadan 13 gün sonra çıkar diyorum.Yumurtlamadan sonra dollenen yumurta 6 gün yolculuk yapar ve 6.gün rahim duvarına tutunma gerçekleşir.8.gün hatta iyi tutunmussa 7. Gün bile erken belirti çıkabiliyor.Ama gerek kan testinde gerekse idrar testinde yumurtlamanin 13.günü varsa pozitif çıkar (genel olarak)...
Kökünü canım.Biz bulduk aktarda vardı.Ama her aktarda yok.Kaç aktari gezdik sonunda bulduk.Seninde biraz gezmen gerek.Büyük aktarlarda olur.Veya nette bak mutlaka vardır canımCanım nasılsın ben böğürtlen kökünü bulamadım ya aktarlarda yokmuşböğürtlen yaprağı buldum onunda emin olanadığımdan alamadım, sorayım kökünü mü alıcam yaprağını mı..gerçi kökü yok hiçbiyerde anlamadım
Nerden bulacağım bunu ya
Genelde adet öncesi olan belirtiler tekrar olur.Kimisinde olmaz.Ama sabahları baş agrisiyla uyanmak ve göğüs ağrısı illaki oluyor.Hormonlar hızla değiştiği için.Kimisinde adet oncesi de göğüsler ağrır diye bek ayirdedemezler.Ama en belirgin ilk belirtiler bunlar canım.Yok yok canım biliyorum ben geç yumurtluyorum ve ona göre de geç öğrenirim diğer adetimi beklemem için Zaman geçmeli testin pozitif çıkması dışında fiziksel olarak ne hissedebilirim o kadar erken tarihte bende daha önce olmayan seyler mi olur
Tamamtatlımtesekkürler :):)Genelde adet öncesi olan belirtiler tekrar olur.Kimisinde olmaz.Ama sabahları baş agrisiyla uyanmak ve göğüs ağrısı illaki oluyor.Hormonlar hızla değiştiği için.Kimisinde adet oncesi de göğüsler ağrır diye bek ayirdedemezler.Ama en belirgin ilk belirtiler bunlar canım.
arkadaşım belirtilerin yanlış demiyorum herkese uymaz diyorum , tıbbi gerçeklilikten uzakta demiyorum , sınırımı bilirim kimseye " araştır sende görürsün" gibi cümleler kullanmam , ilk pozitif çıktığını söylediğin kendine ait belirtilerin herkes de çıkmaz umarım anlaşılmışımdır , yolun açık olsunBen erken gebelik belirtilerinden bahsediyorum.Saydığın gebelik çeşitlerinin kesin sonucu 6.7.haftalarda belli oluyor zaten.Sonuç ne olursa olsun ilk pozitif ciktiginda seviniriz sonradan ortaya çıkan olumsuz durumlar gebelik belirtileriylen bi alakası yok canım.Takdiri ilahi neyi karşımıza çıkarırsa baş göz üstüne deriz,demek hayırlısı buymuş deriz ve Hayirlisini rabbimizden isteriz.Benim görevim bildiklerimle başkalarına faydalı olmaktır.Ben tıbben gerçek olan bildiklerimi paylasirim.Arkadaş tecrübeli bilen kişilerden soru sordu herkes bilgisiyle cvpliyor.4 gebelik geçirmiş biri olarak genel bilgimi paylaştım...Tartışmak için degil canım.
Canım sabah test yaptım ıkınci cizgi silik cıktıBende yaptm on dk once girdm eve yaptm cikmadi yne.. Bakalim yarin bir gun ne olucak... ☺
canımdenemissbindir inşallh bence bugün de denmelisbinKizlar ovu testlerim sizce neyi gösteriyor
tatlım 28 günde birse 10. günden bsla 14 ü yumurtlama gbi gözükyor nasıl görmdinmi hiç pozitifi ?? bi de sbah ilk idrarla değil 2. idrarla sıvı tüketmden yapMerhaba Hanımlar
bende bu ovulasyon testlerini yapıyorum ama henüz koyulaşma göremedim
5 senedir evliyim eşim korunuyordu 2 aydır bıraktık korunmayı, tam 28 günde bir adet oluyorum hiç şaşmaz
Şimdi sorum şu ben sabah 10:00 dan sonra yaptığımda testte 2. cizgi var silik ama var yani,ama akşam yada öğlen denediğimde tek çizgi şimdi bunu nasıl yorumlamam gerekli ?belli bi saati var mı yani?
Teşekkür ederim cevabın icin 16 aralikta iliski oldu dun olmadi bugun de olmayacak esim is sebebiyle evde degil neyazik 16 araliktaki etkili olurmucanımdenemissbindir inşallh bence bugün de denmelisbin
olabilir canım yarın da denmelisbin bence evdemi yarınTeşekkür ederim cevabın icin 16 aralikta iliski oldu dun olmadi bugun de olmayacak esim is sebebiyle evde degil neyazik 16 araliktaki etkili olurmu
Evet sabahtan gelicek olur mu sence dun fazlaca akintim vardi ve kasiklarimda agri vardiolabilir canım yarın da denmelisbin bence evdemi yarın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?