Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

tatlım 28 günde birse 10. günden bsla 14 ü yumurtlama gbi gözükyor nasıl görmdinmi hiç pozitifi ?? bi de sbah ilk idrarla değil 2. idrarla sıvı tüketmden yap

Canım gördüm pozitif yani c kısmına göre t kısmı az daha açık renk o yüzden muallakta kaldım
yani bazı yorumları okudum ikiside aynı koyulukta olması gerekiyor diye aradayım o yüzden.

Benim adetim 35 gunde bir oluyor ama bu ay sadece bir gun gecikti 12 olmasi lazim di 13 oldu ovulasyon testi icin 12 den baslatarak mi saymam lazim yoksa 13 den

arkadaşlar iyi akşamlar. uzun zamandır takip ediyorum sizleri paylaşımlarınızı. bende 2 gün önce ovulasyon testi aldım patım lütfen yorumlarmısınız

Evet dun geceyi degerlendirdim ama bundan sonrasinda nasil devam etmeliyim acaba gun asirimi yoksa 2 gun ust ustemi

Yumurtanın ömrü zaten 1 gün, bazı kaynaklarda 1-2 gün deniliyor..yumurtan döllenmiştir yada atılmıştır muhtemelen ama sen yinede bugünü istersen yarınıda değerlendir

Yumurtanın ömrü zaten 1 gün, bazı kaynaklarda 1-2 gün deniliyor..yumurtan döllenmiştir yada atılmıştır muhtemelen ama sen yinede bugünü istersen yarınıda değerlendir
Tamam cok tesekkur ederim cevaplarin icinBisey daha sorucam iliski sonrasinda 1-2 saat bekleyip dus aliyorum acaba daha fazlami beklemeliyim?

Tamam cok tesekkur ederim cevaplarin icinBisey daha sorucam iliski sonrasinda 1-2 saat bekleyip dus aliyorum acaba daha fazlami beklemeliyim?

Rica ederim canım..bekleme süresini bilmiyorum bende senin gibi yapıyorum:))
İnşallah tutar çalışmaların..

Arkadaslar ben persembe gunu kan testi yaptrmıstım sabh 5. 2 cıkmıstı degrim aksam 6.48di zaten 10gundurde kasık agrım vardı demin lavobaya gddığımde ise kan geldı hala kasık agrımda var bana bı cevab verirmisnz neden oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…