- 23 Kasım 2015
- 3.362
- 9.004
- 78
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
-
- #45.321
tutabilir canım iyi düsün iyi olsun :):)Evet sabahtan gelicek olur mu sence dun fazlaca akintim vardi ve kasiklarimda agri vardi
tatlım 28 günde birse 10. günden bsla 14 ü yumurtlama gbi gözükyor nasıl görmdinmi hiç pozitifi ?? bi de sbah ilk idrarla değil 2. idrarla sıvı tüketmden yap
İnş.canım yaa bende yıne kan vercem pazartesı gunu hberleşiriz artikSemanur hafi gozun aydin drgerinde artmis bencr kesin hamilesin... Darisi bizlare olsun insaallah dualarinda unutma bakalm benmde pazartesi belli oluvak..:)
İnş.canım yaa bende yıne kan vercem pazartesı gunu hberleşiriz artik
evet t nin koyu olması lazımCanım gördüm pozitif yani c kısmına göre t kısmı az daha açık renk o yüzden muallakta kaldım
yani bazı yorumları okudum ikiside aynı koyulukta olması gerekiyor diye aradayım o yüzden.
yok canım sayılmazBir aksamasi gecikme sayiliyormu
hala silik bence devam etlütfeeeeen yorumlarınızı bekliyorum
Slm kizlar bende bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptim yani amatorum bu konuda testlerimi yorumlarmisinizEki Görüntüle 1722380
Evet dun geceyi degerlendirdimYumurtlaman son testte gerçekleşmiş canım..değerlendirdin mi
Evet dun geceyi degerlendirdimama bundan sonrasinda nasil devam etmeliyim acaba gun asirimi yoksa 2 gun ust ustemi
Tamam cok tesekkur ederim cevaplarin icinYumurtanın ömrü zaten 1 gün, bazı kaynaklarda 1-2 gün deniliyor..yumurtan döllenmiştir yada atılmıştır muhtemelen ama sen yinede bugünü istersen yarınıda değerlendir
Tamam cok tesekkur ederim cevaplarin icinBisey daha sorucam iliski sonrasinda 1-2 saat bekleyip dus aliyorum acaba daha fazlami beklemeliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?